Artiest banner

Jari Hellegers


Biografie/Nieuws

Jari Hellegers, die o.a. bekendheid verwierf door zijn single “Een klomp met een zeiltje”, een oude hit van Wilma, heeft zich officieel aangesloten bij platenlabel RoodHitBlauw.

In de uitzending van Shownieuws vroeg men zich onlangs af of Jari de nieuwe Marco Schuitmaker wordt.

Daarnaast is Jari bekend door zijn deelname aan reality  TV Temptation Island.

Ronald Visch van het platenlabel is zeer content met de stap en zal er alles aan doen de carriere van Jari verder te ondersteunen.

Deze opvallende carrièrestap laat zien dat Jari zijn muzikale ambities serieus neemt en nieuwe kansen nastreeft. Dit nieuws zal ongetwijfeld de aandacht trekken van zowel zijn fans als muziekliefhebbers.

Jari’s nieuwe single verschijnt op 10 november a.s., meer nieuws zal volgen

Jari Hellegers ….Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm ism. Rood-Hit-Blauw Producties

Laatste Nieuws

Jari Hellegers geeft met nieuwe single ‘Liefde in mijn hart’ opvallend vervolg aan z’n muziekcarrière

In de bekende wandelgangen werd er al een tijdje over gesproken, maar met de lancering van zijn nieuwe single ‘Liefde in mijn hart’ laat Jari Hellegers horen én zien dat een groeiende muzikale toekomst binnen handbereik is. Om die doelstelling te halen is de uit Hengelo afkomstige oud-deelnemer van het TV-programma Temptation Island een samenwerking aangegaan met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Hij zal de boekingen en releases voor Jari verzorgen. De productie van ‘Liefde in mijn hart’ lag in handen van Gerto Heupink. Frank van Etten is verantwoordelijk voor de pakkende tekst waarin Jari zich helemaal kan vinden. Jari:’Het is niet de allereerste single die ik uitbreng. Een maand of vier geleden bracht ik de Wilma Landkroon klassieker ‘Een klomp met een zeiltje’ in een nieuw jasje uit. Die heeft het best goed gedaan en wat ik ook leuk vond is dat Wilma zelf meespeelt in de videoclip. In de tussentijd ben ik gaan nadenken over de vervolgsingle en via Filip Kook kwam ik bij producer Gerto Heupink in Enschede terecht. Hij had een aantal liedjes op de plank liggen waarvan ik er een groot aantal heb beluisterd. Het nummer ‘Liefde in mij hart’ stak er qua tekst en muziek bovenuit. Ik gaf aan dat ik deze graag wilde opnemen en samen hebben we het geheel meteen in gang gezet. Het onderwerp gaat over een vrouw waar ik verliefd op ben en helemaal van op hol sla wat zij met me doet. Ik kan me echt in die tekst vinden omdat ik tot ongeveer een half jaar geleden ook verliefd was. Die relatie is inmiddels verbroken. Het is overigens de bedoeling dat ik in de toekomst afstap van de volkse muziek. Ik wil me meer gaan oriënteren op vrolijke dansbare muziek in de stijl van Brace en Jeffrey Heesen. Dat is eigenlijk mijn doelgroep. Wat veel mensen eigenlijk niet weten is dat ik al een kleine 3 jaar zing en optredens verzorg In het begin waren dat 2 of 3 boekingen in de maand en ik zit nu al op gemiddeld 3 keer per week. Omdat ik nu ook elke week zangles heb merk ik dat het zingen ook steeds beter gaat, dus wat dat betreft ben ik toe aan deze nieuwe uitdaging en hoop dat het publiek me deze gaat gunnen.’

De CD-single ‘Liefde in mijn hart’ is vanaf 10 november 2023 verkrijgbaar op de bekende platforms. De spectaculaire videoclip, opgenomen door JLFfoto en filmstudio uit Hengelo, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.

Jari Hellegers ‘Liefde in mijn hart’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————————————————————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring