Artiest banner

Jason van Elewout


Biografie/Nieuws

Jason van Elewout zet de tent op z’n kop!

De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid. Natuurlijk komt dat grotendeels door zijn deelname aan het SBS6 programma “De Hollandse Nieuwe”. Ondanks dat hij niet dé volkzanger van Nederland is geworden heeft hij wel laten zien waar hij voor staat. Daarnaast hebben dagjesmensen, die een rondvaart over de singels van Breda hebben gemaakt, hem herkend. Jason is namelijk één van de schippers die allerlei interessante bezienswaardigheden op de route laat zien en daarover alles weet te vertellen. De rondvaarten zijn nog t/m 30 oktober dagelijks te boeken, dus als je Jason persoonlijk wilt spreken is dit een optie.

Zijn voorgaande vrolijke single ‘Waar heb ik jou…?’ is bij tal van Nederlandtalige radiostations goed ontvangen. Voor Jason alle reden om met een opvolger te komen die de tent op z’n kop kan zetten. Deze kroegenhit, die opgenomen is bij Sonic Solutions, brengt Jason traditiegetrouw uit bij Rood-Hit-Blauw producties.

Jason:’Uiteraard nam ik weer contact op met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik ben samen met hem om tafel gaan zitten en heb aangegeven waar ik over wilde zingen. Een aantal zinnen die ik had bedacht heeft Pascal samen met Peer Pruysenaere verwerkt in de uiteindelijke tekst. Vanaf de allereerste toon is al duidelijk dat ‘De tent op z’n kop’ een feestplaat betreft. Bij zo’n kneiter hoort natuurlijk ook een knallende videoclip. Ik heb een limousine gehuurd en samen met een paar vrienden rijden we naar een café. Ik moet eerlijk zeggen dat Ron de cameraman en z’n assistent Saïd er wederom iets bijzonders van hebben gemaakt’.

Momenteel denkt Jason ook al na over z’n aanstaande 5-jarige artiestenjubileum. Zodra hier meer over bekend is, meldt hij dat op z’n socials.

De CD single ‘De tent op z’n kop’ is vanaf 14 september 2022 verkrijgbaar.

De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jason van Elewout ‘De tent op z’n kop’ ….Een Rood-Hit-Blauw produktie!

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Jason van Elewout komt met Catchy song ‘Waar heb ik jou! 

De nieuwe single ‘Waar heb ik jou….?’ van Jason van Elewout kan met recht als een oorwurm bestempeld worden. De woorden “jou, jou, jou” blijven gewoon hangen en daardoor is deze catchy song niet alleen een fantastische radioplaat, op het podium zal dit waarschijnlijk één vaak aangevraagd liedje gaan worden. Met name de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis zorgen ervoor dat je vrolijk gestemd wordt. Net zoals z’n vorige producties vonden de opnames plaats bij Sonic Solutions. De tekst heeft hij laten schrijven door Pascal de Vormer. Jason had het onderwerp aangegeven waar hij graag over wilde zingen. Dat is volgens het 19 jarige talent uit Breda goed gelukt. De nieuwe single verschijnt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Jason: ‘Meestal breng ik voor de zomer een liedje uit, ik heb bewust gekozen voor een Zomerse feestplaat. Qua timing komt dat nu wel heel goed uit. Als het carnaval doorgaat in de kroegen hoop ik dat ik geboekt wordt om de feestgangers te trakteren op een gezellig optreden. Iedereen is daar weer aan toe. Tijdens de clipopname die plaatsvond in het centrum van Breda kregen we spontaan hulp van groepen passanten. Dat is allemaal vastgelegd op beeld en uiteraard verwerkt in de clip.

 

Het worden overigens nog spannende tijden voor Jason. Hij is geruime tijd bezig met de voorbereidingen m.b.t. de benefietavonden voor de Stichting Opkikker. Of de eerstvolgende editie die in april 2022 gepland staat doorgaat, weet hij nog niet. Daarover hoopt Jason snel meer duidelijkheid over te krijgen. Het doel van de Stichting Opkikker is het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

De CD single ‘Waar heb ik jou….’  is vanaf 16 februari 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid (Visulas media), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jason van Elewout ‘Waar heb ik jou…..’’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring