Artiest banner

Jason van Elewout


Biografie/Nieuws

Jason van Elewout neemt je met nieuwe single ‘Magisch’ mee op reis naar een paradijs

Zowel Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties en Jason van Elewout zelf zijn laaiend enthousiast over zijn nieuwe single ‘Magisch’. Het team van Sonic Solutions heeft wederom bewezen dat zij door de inzet van de juiste instrumenten het van origine Spaans lied een Nederlands jasje hebben gegeven.
Met name de toevoeging van de accordeon speelt daarin een belangrijke rol. De fans die op vrijdag 9 juni jl. aanwezig waren op het 5-jarig artiestenjubileum van Jason kregen als eerste zijn nieuwe single te horen. Wat Jason al had verwacht gebeurde natuurlijk ook. Het regende positieve reacties en Jason hoopt dan ook dat ‘Magisch’ massaal opgenomen gaat worden in de playlisten van de Nederlandstalige radiostations en uiteraard ook op Spotify.

Jason: ‘Waar ik ook heel erg trots op ben is dat ik het onderwerp van de single zelf heb bedacht. Daarnaast heb ik het grootste gedeelte van de tekst zelf geschreven die vervolgens door Pascal de Vormer op een paar kleine puntjes is aangepast. Ik zing over een reis naar een paradijs waar het zomer is. Tijdens het schrijven komen de mooiste dromen naar boven. Dan denk ik meteen aan een eiland voor ons twee waar verder niemand is. Op een gegeven moment word ik dan betoverd door een glimlach. Zo ontstond de titel ‘Magisch’. Het feestgehalte dat volop aanwezig is heeft overigens een vrolijk zomers tintje gekregen waardoor je meteen in de juiste stemming komt. Dat past wel in mijn straatje.’

Omdat Jason als schipper van rondvaarten in de zomerperiode toeristen voorziet van allerlei informatie over bezienswaardigheden van zijn stad Breda weet hij natuurlijk de mooiste plekjes te vinden. Hij heeft daarom bedacht om deze samen met Ron de cameraman voor de clipopname te bezoeken en dan niet per boot maar met een waterfiets. Uiteraard wordt hij vergezeld door een leuke dame waar hij ook nog even aanmeert bij een strandje. Naast mooie reclame voor Breda is Jason ook heel erg blij met deze prachtige beelden die ongetwijfeld ook gedeeld gaan worden via de social mediakanalen van zowel Jason als Rood-Hit-Blauw producties.

De CD single ‘Magisch’ is vanaf 28 juni 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmidt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jason van Elewout ‘Magisch’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

 

Laatste Nieuws

Jason van Elewout komt met Catchy song ‘Waar heb ik jou! 

De nieuwe single ‘Waar heb ik jou….?’ van Jason van Elewout kan met recht als een oorwurm bestempeld worden. De woorden “jou, jou, jou” blijven gewoon hangen en daardoor is deze catchy song niet alleen een fantastische radioplaat, op het podium zal dit waarschijnlijk één vaak aangevraagd liedje gaan worden. Met name de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis zorgen ervoor dat je vrolijk gestemd wordt. Net zoals z’n vorige producties vonden de opnames plaats bij Sonic Solutions. De tekst heeft hij laten schrijven door Pascal de Vormer. Jason had het onderwerp aangegeven waar hij graag over wilde zingen. Dat is volgens het 19 jarige talent uit Breda goed gelukt. De nieuwe single verschijnt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Jason: ‘Meestal breng ik voor de zomer een liedje uit, ik heb bewust gekozen voor een Zomerse feestplaat. Qua timing komt dat nu wel heel goed uit. Als het carnaval doorgaat in de kroegen hoop ik dat ik geboekt wordt om de feestgangers te trakteren op een gezellig optreden. Iedereen is daar weer aan toe. Tijdens de clipopname die plaatsvond in het centrum van Breda kregen we spontaan hulp van groepen passanten. Dat is allemaal vastgelegd op beeld en uiteraard verwerkt in de clip.

 

Het worden overigens nog spannende tijden voor Jason. Hij is geruime tijd bezig met de voorbereidingen m.b.t. de benefietavonden voor de Stichting Opkikker. Of de eerstvolgende editie die in april 2022 gepland staat doorgaat, weet hij nog niet. Daarover hoopt Jason snel meer duidelijkheid over te krijgen. Het doel van de Stichting Opkikker is het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

De CD single ‘Waar heb ik jou….’  is vanaf 16 februari 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid (Visulas media), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jason van Elewout ‘Waar heb ik jou…..’’ ….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring