Artiest banner

Jeffrey Brons


Biografie/Nieuws

Jeffrey Brons gaat overeenkomst aan met platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Jeffrey: Ik ga al enige tijd mee naar optredens van Enrico uit Apeldoorn, ik verzorg dan zijn geluid en zing vaak ook een paar liedjes.

Ik wil graag verder als zanger en ben onlangs de studio van Sonic Solutions ingedoken om een eigen liedje op te nemen. Uiteraard wil ik deze graag goed gaan uitbrengen. Van zowel Sonic (Joris) als Enrico kreeg ik het advies hierover contact op te nemen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw.

De afspraak heeft inmiddels plaat gevonden en geresulteerd in een overeenkomst tussen Jeffrey en het Nederlandstalig gespecialiseerde label Rood-Hit-Blauw.

De in Soest woonachtige Jeffrey Brons en Ronald Visch hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking.

17 Februari 2021 zal de nieuwe single van Jeffrey uitkomen en volgt meer nieuws hieromtrent.

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jeffrey-brons/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Jeffrey Brons steekt Spargo klassieker ‘You and me’ in Nederlandstalig jasje

Jeffrey Brons werd een paar maanden geleden door z’n maatje en zanger Enrico Moes als het ware voor de leeuwen gegooid. Dat resulteerde uiteindelijk in z’n debuutsingle ‘Elke dag’ die uitgebracht werd bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. De tweede single op dit gerenommeerde platenlabel van Ronald Visch is een Nederlandstalige bewerking op de Spargo Klassieker ‘You and Me’ die in 1980 gelanceerd werd.

Op het moment dat ‘You and Me’ verscheen was de uit Soest afkomstige zanger nog niet eens geboren. ‘M’n schoonmoeder kwam met het idee om dit nummer te coveren met een Nederlandse tekst. Nou is het zo dat Ruud Mulder, de vader van een vriend van mij, de gitarist was van de originele Spargo band. Ik vertelde hem dat ik graag een Nederlandstalige versie wilde lanceren van ‘You and Me’. Hij heeft vervolgens de tekstgeschreven van mijn nieuwe single ‘Schatje Jij & Ik’. De opnames vonden wederom plaats bij Sonic Solutions o.l.v. producer Joris van Dijk. Ik hoop overigens wel dat mijn naamsbekendheid met deze herkenbare melodie gaat groeien’, onthult Jeffrey.

Het was de bedoeling om deze single al eeder uit te brengen. Nadat het nummer was opgenomen werd er een afspraak gemaakt om de clip te schieten. Maar op 28 september jl. beviel z’n vriendin Rosa echter van hun allereeste kindje Lena. Voor Jeffrey een gegronde reden om de release even uit te stellen. Inmiddels is Lena 5 weken oud en vond Jeffrey een geschikt moment om een nieuwe afspraak te maken met clipproducent Gerrit Driessen. Er zijn beelden geschoten in Soest en wel op de voormalige vliegbasis, in een café én bij openhaard winkel Bako dat in handen is van zijn schoonouders. Vanwege de geboorte van Lena is de kans overigens groot dat zijn volgende single over zijn dochterje gaat.

a een en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

De CD single ‘Schatje,Jij & Ik’ is vanaf 6 oktober 2021 verkrijgbaar. De videoclip, Opgenomen door Gerrit Driessen zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jeffrey Brons ‘Elke dag’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV-Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring