Artiest banner

Jo-Ann


Biografie/Nieuws

Zangeres Jo-Ann Hamer sluit zich ook aan bij RoodHitBlauw Producties!

Ronald van Rood-Hit-Blauw Producties sprak zangeres Jo-Ann al bij het meedoen aan de talentenjacht van Stanley Hazes.

Daar spraken ze af om een keer om de tafel te gaan voor een vervolggesprek mbt haar carriere.

Jo-Ann:

Ik heb Ronald al gesproken op de talentenjacht van Hazes zoekt de Voice, het geplande vervolggesprek heb ik inmiddels gehad en na een leuk gesprek hebben we besloten te gaan samenwerken. Het label neemt veel taken uit handen……oa.de release en boekingen zullen vanaf nu door Rood-Hit-Blauw geregeld worden.

Jo-Ann…….Een Rood-Hit-Blauw artiest!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: MPromotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Jo-Ann Hamer presenteert opvallende single ‘Zo dicht bij jou’

Jo-Ann Hamer heeft er alles voor over om van haar grote passie zingen haar werk te maken. Ze heeft haar baan er zelfs voor opgezegd. Dit komt met name door haar vriend Mario, die haar in dik en dun steunt.Door de samenwerking die ze is aangegaan met producer Roy Otters en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauwproducties hoopt ze haar droom waar te maken. Jo-Ann weet dat het geen gemakkelijke opdracht gaat worden, maar door haar doorzettingsvermogen stort ze zich volledig op de muziek. Het is overigens nog maar 8 maanden geleden dat de zangcarrière van deze uit Raalte afkomstige zangeres serieuze vormen begon te krijgen. Naast haar deelname aan de talentenjacht ‘Hazes zoekt de Voice’ verzorgde ze veel pro deo optredens om haar naamsbekendheid te vergoten. Jo-Ann krijgt sinds april zangles van Fennie Koning die haar de belangrijkste technieken onder de knie probeert te krijgen. Daar plukt ze nu de vruchten al van omdat ze steeds meer betaalde opdrachten krijgt. Haar zelfvertrouwen is daardoor enorm gegroeid.

Jo-Ann: ‘Tijdens de cd-presentatie van Lana Meertens kwam ik in gesprek met Roy Otters. Zijn naam was niet geheel onbekend bij mij omdat veel artiesten die ik tref tijdens m’n optredens heel enthousiast over hem spreken. Ik vertelde Roy dat ik iets wilde laten maken wat de mensen niet van mij zouden verwachten. Normaal gesproken vertolk is rustige volkse liedjes op het podium en wilde graag een feestnummer, maar dan niet standaard zoals iedereen ze tegenwoordig opneemt. Ik wilde echt iets aparts en moet eerlijk zeggen dat Roy het uiterste uit de kan heeft gehaald voor mijn nieuwe single ‘Zo dicht bij jou’. Het is een combinatie van ‘Blue Bayou’ en ‘Zo dicht bij jou’ van Drukwerk, maar dan met een eigen tintje. Omdat ik het publiek pas op mijn single presentatie, die plaatsvindt op vrijdag 1 september 2023 bij Café BarBiertje in Almelo, het resultaat wil laat horen heb ik met Ronald Visch af kunnen spreken om af te wijken van de standaard release dag die bij RHB op de woensdag vast ligt. Daarom is de single ook pas vanaf 1 september online te beluisteren en wordt de clip openbaar gezet. Ik ben ook reuze benieuwd naar de reacties die deze plaat op zal leveren.’

De CD-single ‘Zo dicht bij jou’ is vanaf 1 september 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Roy Otters, is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.

Jo-Ann Hamer, ‘Zo dicht bij jou’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

—————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: MPromotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring