Artiest banner

Johan Moreno


Biografie/Nieuws

Biografie Johan Moreno

29/12/2018

Johan van Hoesel wordt geboren op 20 November 1974 in het mooie Brabantse ’s-Hertogenbosch en bracht zijn jeugdjaren door in het nabije pittoreske dorpje Velddriel. Al op jonge leeftijd kwam hij in contact met de muziek. Zijn familie van zijn moeders kant, familie Wolfs uit in het nabije Ammerzoden  (Wordragen ), was erg muzikaal. Vaak in de weekenden als opa Theo weer eens de accordeon pakte bij een feestje of als ome Wim weer eens op het drumstel sloeg vond Johan dat prachtig om te zien, hij vergeet dat ook nooit meer zegt hij. Een verjaardag op zondagmiddag was in Wordragen heel anders. In de voorkamer speelden een hele band, opa Theo en de plaatselijke visboer elk op een accordeon en ome Wim zong en drumde. “Dat zijn dingen om nooit meer te vergeten” zegt Johan  “dat is nostalgie”  de muziek is hem werkelijk met de paplepel ingegoten.

Johan deed op jonge leeftijd graag mee aan de plaatselijke playbackshows in het dorpshuis in Velddriel waar hij nu weer zijn cd presentaties houd. Johan maakte de LTS metaal af in Zaltbommel  maar toch werkt hij liever buiten in de weg en waterbouw.

Het bloedt kruipt toch waar het niet gaan kan zeggen ze wel eens, de muzieknoten stromen toch door zijn aderen en dat blijft kriebelen. Begin 2016 krijgt Johan voor zijn verjaardag van zijn vrouw een studio-opname kado om een single op te nemen.

Chantal en Daniel Lampe van Osterhase Productions maakte er een leuke clip bij. Tot grote blijdschap van Johan en zijn familie werd de clip 130 dagen non stop gedraaid bij TV Oranje en toen was zanger Johan Moreno een feit.

Zijn muziekgenre is vooral vrolijk Nederlandstalige dansmuziek met tropische klanken. Maar ook muziek van: Arne Janssen, Jaman en Jannes staat in zijn repertoire.  Als hij op het podium staat gebeurt er iets magisch, hij betoverd je met zijn stralende ogen, zijn mooie glimlach en je voelt de energie die door zijn aderen stroomt. Hij neemt je mee op een muzikale reis vol passie naar een andere dimensie. “Dat  is muziek maken.” zegt hij “Dat  mensen even geen zorgen hebben, lekker gaan dansen en genieten. Dat is iets wat zo mooi is aan het maken van muziek.” En als hij ze dan ergens later spreekt en ze zeggen, het was gezellig Moreno! Dat is altijd goed om te horen.

Hij heeft nu al zes eigen nummers op zijn naam staan met prachtige clips.

Johan Moreno krijgt een steeds grotere bekendheid en blijft niet onopgemerkt bij alle Radio en Tv-zenders waarbij zijn l single “Oh Blijf Bij Me” a12 weken in de hitlijsten stond  bij de zenders tot zelfs in ons buurland België. De tekst heeft hij samen geschreven met Kees Tel. De release en promotie is ondergebracht bij RoodHitBlauw Producties.

Laatste Nieuws

Johan Moreno nieuwste aanwinst op snel groeiend Rood-Hit-Blauw label.

Johan Moreno kwam Ronald Visch (RHB) al diverse malen tegen op de werkvloer. Bij diverse optredens, TV-en Radio opnames en laatst bij de BumaNL dag spraken ze gezamenlijk over muziek gerelateerde zaken. Dat deze gesprekken een vervolg zouden krijgen was al langer duidelijk. Er was een wederzijdse klik aanwezig en er werd onlangs dan ook een afspraak gepland m.b.t. afspraken, de te bewandelen weg en zaken rondom de nieuwe single.

Johan Moreno:

De naam van Rood-Hit-Blauw produkties zingt rond in het circuit en na ons gesprek snap ik dat volkomen. We hebben een leuk en duidelijk gesprek gehad waarin ik me welkom voel als artiest. Ik denk dat we gezamenlijk goede stappen voorwaarst kunnen zetten en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.

Ronald (RHB):

Ik ben verheugd Johan in de Rood-Hit-Blauw ‘stal’ te verwelkomen.

Ik ben Johan Moreno al vaker tegengekomen en nu zijn er goede afspraken gemaakt. Johan is een enthousiast persoon die al de nodige ervaring heeft in de muziekindustrie. Het is altijd fijn als een artiest zelf weet wat hij wil en daarbij de nodige ondersteuning en support krijgt van zijn achterban.

Binnenkort volgt meer nieuws over ‘Johan Moreno”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring