Artiest banner

John Van Krimpen


Biografie/Nieuws

Biografie:

John Van Krimpen is zanger en entertainer en geboren te Rotterdam 26 Juli 1961

Begonnen als bandparodist en zijn grote voorbeelden waren Andre van Duin en Rienie van der Lee. Na 5 jaar opgetreden te hebben als bandparodist is John ook als zanger verder gegaan.

in 1993 deed John mee aan de soundmixshow van Henny Huisman.

In 1997, 1998 en 1999 trad john op in een bomvol Sportpaleis Ahoy tijdens de “Nacht van Oranje”

John is een ervaren en allround zanger met een breed repertoire in diverse genres, Zowel Nederlands- als Engelstalig van bekende artiesten  zoals:

Rene Froger – Tom Jones – André Hazes – Django Wagner – Willem Barth – enz enz.

Bij een boeking zal John Van Krimpen met zijn schat aan ervaring niet teleurstellen! John beschikt over eigen geluidsset voor klein en groot publiek!

Laatste Nieuws

John van Krimpen Nieuwste aanwinst op platenlabel Rood-Hit-Blauw!

De in Rotterdam geboren, maar in Kaatsheuvel woonachtige John van Krimpen is een zanger met alweer zo’n 40 jaar zang- en podiumervaring. Onlangs nam hij het lied Adio op van Corry Konings en stopte het in een nieuw jasje. Het resultaat was dusdanig leuk dat John de track doorstuurde naar platenlabel Rood-Hit-Blauw producties om te kijken wat er mogelijk was.

John:

Ik zing al zo’n 40 jaar op allerlei evenementen, verjaardagen en feesten. Met mijn nieuwe opgenomen liedje “Adio” wil ik het nog professioneler aanpakken en heb ik mijn liedje ter beoordeling doorgestuurd naar Ronald (Rood-Hit-Blauw producties) Hij reageerde heel snel en ik werd in Nijkerk uitgenodigd op kantoor. Daar vertelde hij mij de voorwaarden en werkwijze en dat hij wel oren had om dit lied te releasen op het label.

Dat was uiteraard mooi nieuws en ik ben blij dat ik toetreed tot de mooie en bekende “Stal” van zijn artiesten

De CD-single ‘Adio is vanaf 1 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

 John van Krimpen ‘Adio”……..Een Rood-Hit-Blauw produktie!

—————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Digitale Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring