Artiest banner

Jorny Evers


Biografie/Nieuws

Jorny Evers is een doorzetter en laat van zich horen door platenlabel aan zich te binden!

De naaste omgeving van Jorny weet het al een tijdje; Jorny Evers heeft een sterke wilskracht en is een doorzetter! Hij viel in een relatief korte tijd maar liefst 90 kilo af!

Jorny Evers die afkomstig is uit Arnhem is al geruime tijd aan het zingen, ook met zijn zangcarriere zet hij nu zijn plannen door!

Jorny: Ik heb doordat ik zoveel ben afgevallen een veel betere conditie, ik merk dit uiteraard in het dagelijks leven, maar ook tijdens mijn optredens en laatst ook bij de opnames bij Wesco Studio ging eea stukken.     makkelijker.

Laurens van Wessel, Frans Bauer en Willem Laseroms hebben mijn nieuwe lied geschreven, dat zijn natuurlijk bekende namen in het circuit, en nu ik mij onlangs ook gebonden heb aan platenlabel RoodHitBlauw die de zaken rondom de single gaat behartigen ben ik een tevreden mens.

Laatste Nieuws

Jorny Evers presenteert nieuwe single ‘Als straks de kroeg weer open gaat’

Als straks de kroeg weer open gaat en het is feest tot s’avonds laat, dan trekken we nog één keer aan de bel. Dat is de boodschap die Jorny Evers vertolkt in z’n kroegenkneiter ‘Als straks de kroeg weer open gaat’. Omdat Jorny heel veel positieve reacties kreeg op z’n in 2020 gelanceerde feestnummer ‘Het glas moet leeg’ ging hij met producer Laurens van Wessel (Studio ’69 uit Zegge) in gesprek over een opvolger die ongeveer dezelfde lading moest dekken. Tommy Lips schreef de pakkende tekst en Laurens is verantwoordelijk voor het arrangement. Het is overigens de derde single op rij die Jorny uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw produkties.

Volgens Jorny is met name het team waar hij mee werkt ijzersterk en daar wijkt hij ook niet meer vanaf. Naast Laurens van Wessel, zangpedagoge Mieke Werger, Frans Bauer, Karl Kaspers en Ronald Visch draagt Dennis van der Kraan ook een steentje bij. Laatstgenoemde heeft ervoor gezorgd dat hij maar liefst 55 interviews bij Nederlandstalige radiostations mocht afleggen ter promotie van de voorganger ‘Dit is de dag’.

‘Vooral met Laurens, Mieke en Frans heb ik heel veel te maken. Het zijn stuk voor stuk fijne mensen om mee samen te werken. Ik ben overigens voornemens om ieder half jaar een nieuwe single te lanceren. Met de optredens gaat het gelukkig ook weer bergopwaarts. Daar ben ik erg blij mee. De beelden van de clip zijn geschoten bij Café d’Oranjeboom in Velp. De oud-Hollandse uitstraling van deze kroeg past perfect bij het nummer’, aldus Jorny.

De CDsingle ‘Als straks de kroeg weer open gaat’ is vanaf 4 mei 2022 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

De clip, opgenomen door Karl Kaspers (Kaska), is te bewonderen bij de bekende tv zenders en op Youtube.

Jorny Evers ‘Als straks de kroeg weer open gaat’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring