Artiest banner

Jorny Evers


Biografie/Nieuws

Jorny Evers is een doorzetter en laat van zich horen door platenlabel aan zich te binden!

De naaste omgeving van Jorny weet het al een tijdje; Jorny Evers heeft een sterke wilskracht en is een doorzetter! Hij viel in een relatief korte tijd maar liefst 90 kilo af!

Jorny Evers die afkomstig is uit Arnhem is al geruime tijd aan het zingen, ook met zijn zangcarriere zet hij nu zijn plannen door!

Jorny: Ik heb doordat ik zoveel ben afgevallen een veel betere conditie, ik merk dit uiteraard in het dagelijks leven, maar ook tijdens mijn optredens en laatst ook bij de opnames bij Wesco Studio ging eea stukken.     makkelijker.

Laurens van Wessel, Frans Bauer en Willem Laseroms hebben mijn nieuwe lied geschreven, dat zijn natuurlijk bekende namen in het circuit, en nu ik mij onlangs ook gebonden heb aan platenlabel RoodHitBlauw die de zaken rondom de single gaat behartigen ben ik een tevreden mens.

Laatste Nieuws

Jorny Evers zingt in zijn nieuwe zomerse single over de Spaanse Zon en Vakantie!

Als je Jorny Evers vraagt wat zijn favoriete vakantieland is dan geeft hij als antwoord Spanje. Met name Mallorca en La Carihuela omschrijft Jorny als plekken waar hij onbezorgd kan genieten van het Spaanse leven. Het zou dit jaar zo maar voor het eerst kunnen zijn dat je deze uit Arnhem afkomstige
zanger ergens op één van die plekken ziet optreden. Hij heeft namelijk al contacten gelegd met een aantal uitbaters van populaire kroegen. Zijn nieuwe single ‘Geef mij de Spaanse zon’ is de vierde op rij die hij uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw producties. Vanaf dag 1 is het contact met Ronald Visch al goed. Vooral het nakomen van afspraken en de communicatie is volgens Jorny een sterk punt van Ronald. Datzelfde gevoel heeft hij ook met producer Laurens van Wessel en Frans Bauer. Beide mannen zijn dicht betrokken bij de totstandkoming van deze single.

Jorny:’ De klik die ik met Laurens en Frans heb is super. Ze weten precies welk soort liedjes het beste bij mij passen. De tekst van ‘Geef mij de Spaanse zon’ is geschreven door Tommy Lips. Hij was ook verantwoordelijk voor het feestnummer ‘Als straks de kroeg weer opengaat’ die in mei 2022 werd gepresenteerd. Ondanks dat mijn nieuwe single vlak voor carnaval verschijnt is het een productie die geschikt is om het gehele jaar door te zingen. Vooral de klanken van de Spaanse gitaar geven deze gezellige meezinger de juiste lading. Je wordt meteen vrolijk en dat was ook precies de bedoeling’.

Jorny vindt het belangrijk dat het totale plaatje moet kloppen. Dat geldt dus ook voor de videoclip. Samen met Karl Kaspers ging hij op zoek naar een geschikte locatie. Om de Spaanse sfeer te laten proeven is gekozen voor een Spaans tapasrestaurant. Uiteraard zorgt een leuke danseres voor de perfecte uitstraling.

De CD single ‘Geef mij de Spaanse zon’ is vanaf 18 januari 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip is te bewonderen bij de bekende tv zenders en op Youtube.

Jorny Evers ‘Geef mij de Spaanse zon’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie! Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/jornyevers_geefmijdespaansezon Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=sVWP80OkedQ Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jorny-evers/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring