Artiest banner

Jorny Evers


Biografie/Nieuws

Jorny Evers is een doorzetter en laat van zich horen door platenlabel aan zich te binden!

De naaste omgeving van Jorny weet het al een tijdje; Jorny Evers heeft een sterke wilskracht en is een doorzetter! Hij viel in een relatief korte tijd maar liefst 90 kilo af!

Jorny Evers die afkomstig is uit Arnhem is al geruime tijd aan het zingen, ook met zijn zangcarriere zet hij nu zijn plannen door!

Jorny: Ik heb doordat ik zoveel ben afgevallen een veel betere conditie, ik merk dit uiteraard in het dagelijks leven, maar ook tijdens mijn optredens en laatst ook bij de opnames bij Wesco Studio ging eea stukken.     makkelijker.

Laurens van Wessel, Frans Bauer en Willem Laseroms hebben mijn nieuwe lied geschreven, dat zijn natuurlijk bekende namen in het circuit, en nu ik mij onlangs ook gebonden heb aan platenlabel RoodHitBlauw die de zaken rondom de single gaat behartigen ben ik een tevreden mens.

Op 9 September 2020 verscheen de nieuwe feestelijke single van Jorny.

Laatste Nieuws

‘Dit is de dag’ van Jorny Evers een single met vrolijke klanken

Jorny Evers ging in 2020 een samenwerking aan met platenlabel Rood-Hit-Blauw. Als eerste productie verscheen in september het door Frans Bauer geschreven feestnummer ‘Het glas moet leeg’. Op dat moment wist Jorny nog niet dat hij het lied maar 1 keer live kon zingen omdat alle horeca op slot ging. Toch is hij over het algemeen best tevreden. De single werd namelijk wel goed opgepakt bij de radiostations. Om gewoon de draad weer op te pakken en alle ellende van het afgelopen jaar maar snel te vergeten maakte hij wederom een afspraak bij Studio ’69 Wesco Productions in Zegge. Samen met Laurens van Wessel is er een dijk van een nieuwe plaat geproduceerd die bol staat van vrolijke klanken. Het betreft de single ‘Dit is de dag’.

Het is de tweede productie die o.l.v. Laurens van Wessel is gemaakt. Als je voor kwaliteit gaat moet je soms veel kilometers afleggen, stelt de zanger uit Arnhem. ‘Het is bijna twee uur rijden, maar dat heb ik er graag voor over. Dat geldt ook voor de bezoekjes die ik regelmatig breng aan zangpedagoge Mieke Werger. Omdat Frans Bauer ook ‘kind aan huis’ is bij Studio ’69 werd ook hem naar een mening gevraagd. Ik wilde een lekker vlot, gezellig nummer in de trant van m’n voorganger. Na de sombere tijd straalt dit nummer positiviteit uit’, aldus Jorny.

De CD single ‘Dit is de dag’ is vanaf 30 juni 2021 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Karl Kaspers (Kaska) op een prachtig landgoed in Babberich, is te bewonderen bij de bekende tv zenders en op Youtube.

Jorny Evers ‘Dit is de dag’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring