Artiest banner

Jos Van Schaaik


Biografie/Nieuws

Jos van Schaaik is als rasechte Utrechter, in Utrecht en omgeving, uiteraard geen onbekende en is al een tijdje actief met zijn zangcarriere. Jos staat bekend om zijn leuke spontane optredens, waarbij het feestgehalte altijd een belangrijk onderdeel is.

Zo stond Jos bv al op het podium met Tino Martin en diverse andere bekende artiesten maar ook mooie podia zoals de Utrechte galgenwaard en een live optreden op het grote podium tijdens de TT Assen heeft Jos reeds als wapenfeiten.

Jos die onlangs zijn nieuwe single opnam bij Sonic Solutions ging op aanraden van een aantal collega’s op de koffie bij Ronald van Rood-Hit-Blauw om kennis te maken en te bespreken of ze iets voor elkaar konden betekenen.

Na een leuk en duidelijk gesprek in Nijkerk voel ik me daar welkom als artiest. Het 1egevoel is goed en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.

Op 14 April komt de nieuwe single van Jos uit en volgt meer nieuws.

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Jos van Schaaik laat het dak eraf gaan in nieuwe single ‘Voor ik het wist’

Jos van Schaaik is al een aantal jaren bezig om een eigen geluid te ontwikkelen. Ondertussen is hij daar aardig in geslaagd en dat wordt ook gewaardeerd door zijn fans. In het begin van zijn carrière vonden de optredens hoofdzakelijk plaats in de regio Utrecht. Inmiddels staat hij op podia in meerdere provincies. Het liefst wil Jos alles op eigen houtje doen, maar dat is tegenwoordig
bijna niet meer mogelijk. Voor het uitbrengen van zijn singles werkt Jos al een tijdje samen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Omdat dit bedrijf uit Nijkerk ook een actieve rol speelt door kennis en ervaring met de artiest te delen, plukt Jos daar ook de vruchten van. Hij heeft wel duidelijk aangegeven dat hij geen covers wil uitbrengen van Nederlandstalige klassiekers. Hij wil gewoon een eigen repertoire brengen en begrijpt dat dit niet van de ene op de andere dag te realiseren is. Dat is voor hem ook niet het allerbelangrijkste. Hij zingen en het vermaken van het publiek staat bij hem op nummer 1.

Jos: ’M’n eerste twee singles heb ik samen met Harry Gerritsen geschreven. Hij kent me al heel erg lang en weet zo’n beetje alles wat er speelt in mijn leven. Vooral de eerste plaat ‘Altijd wat’ wordt tot nu toe, waar ik ook kom, altijd meegezongen. De nieuwe single heeft ook alle potentie om het publiek vrolijk te stemmen. Dat is dan ook de reden dat ik Harry weer benaderde om iets voor mij te schrijven. Hij begon meteen te lachen en had al iets in gedachten. Als hij eenmaal aan het schrijven is gaat het heel snel. Ik moet eerlijk zeggen dat het onderwerp inderdaad bij mij past. Overigens had Harry ook al een melodielijn bedacht. Het team van Sonic Solutions is daar verder mee aan de slag gegaan en ben heel erg content met het eindresultaat. Ze wisten dat ik er graag een beetje rust in wilde hebben en dat is gelukt. Na die stilte moest het gaan knallen met dubbele stemmen en ook dat is erin verwerkt. Natuurlijk is de accordeon ook weer prominent aanwezig omdat dit één van de instumenten is waar het publiek vrolijk van wordt. Ik ben zelf namelijk ook een grote fan van gezellige muziek.’

De CD single ‘Voor ik het wist’ is vanaf ’ 17 mei 2023 verkrijgbaar. De videoclip volgt in een later stadium die op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jos van Schaaik ‘Voor ik het wist’……..Een Rood-Hit-Blauw produktie!

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring