Artiest banner

Jos Van Schaaik


Biografie/Nieuws

Jos van Schaaik is als rasechte Utrechter, in Utrecht en omgeving, uiteraard geen onbekende en is al een tijdje actief met zijn zangcarriere. Jos staat bekend om zijn leuke spontane optredens, waarbij het feestgehalte altijd een belangrijk onderdeel is.

Zo stond Jos bv al op het podium met Tino Martin en diverse andere bekende artiesten maar ook mooie podia zoals de Utrechte galgenwaard en een live optreden op het grote podium tijdens de TT Assen heeft Jos reeds als wapenfeiten.

Jos die onlangs zijn nieuwe single opnam bij Sonic Solutions ging op aanraden van een aantal collega’s op de koffie bij Ronald van Rood-Hit-Blauw om kennis te maken en te bespreken of ze iets voor elkaar konden betekenen.

Na een leuk en duidelijk gesprek in Nijkerk voel ik me daar welkom als artiest. Het 1egevoel is goed en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.

Op 14 April komt de nieuwe single van Jos uit en volgt meer nieuws.

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Sonic Solutions ontwikkelt eigen sound voor Jos van Schaaik!

De tweede single die Jos van Schaaik bij platenlabel Rood-Hit- Blauw uitbrengt swingt nog meer dan zijn voorganger ‘1001 Nachten’. Jos had bij producer Joris van Dijk(Sonic Solutions) aangegeven dat hij op zoek was naar een eigen herkenbare sound waar bovendien lekker op gedanst kan worden. Joris is vervolgens aan de slag gegaan en stuurde al vrij snel een intro die bolstond van vrolijke accordeon- en gitaargeluiden. Omdat Jos erg onder de indruk was kon verder geborduurt worden op de melodielijn. Zoals verwacht werd Jos erg blij van het eindresultaat.

Jos stuurde de demo op naar Hans Louws die de opdracht kreeg om een tekst te schrijven die best een beetje ondeugend mocht zijn. En dat kun je aan Hans overlaten. Het onderwerp gaat over een meisje die een jongen uitdaagt met haar ogen. Samen spelen ze een spel op hoog niveau……In de videoclip speelt de beeldschone Isidora Petrovic een hoofdrol. Zij is bekend van de televisieserie ‘Ex on the Beach’. Via een vriend van Jos werd zei benaderd. Wat volgde was een spontane reactie: Ze vond het erg leuk dat ze gevraagd werd om mee te spelen in de clip.

‘Kom maar bij mij’ is overigens de tweede single die de uit Utrecht afkomstige zanger tijdens corona uitbrengt. Oorspronkelijk lag het plan op tafel om deze halverwege december te lanceren, maar vanwege alle beperkingen werd besloten om dit uit te stellen. Omdat het land nu grotendeels verlost is van alle ellende is gekozen om de single begin maart te presenteren. Jos heeft ondertussen de eerste openbare optredens alweer achter de rug. Mondjesmaat komen de boekingen weer binnen waaronder opdrachten voor leuke festivals.

De CD single ‘Kom maar bij mij’ is vanaf 2 maart 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Future Films, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Jos van Schaaik ‘Kom maar bij mij……..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring