Artiest banner

Karel Mahieu


Biografie

Ronald Visch (RHB):

Als mijn gevoel me niet bedriegt heeft RHB er spoedig een nieuwe landelijke ster* bij ! Karel Mahieu de 16 jarige zanger is al bekend door het programma The voice kids, waar hij lovende kritieken kreeg door op 13 jarige! leeftijd Elvis Presley op een volwassen manier te coveren en de volgende ronde te halen, hij begint pas net met zijn carriere, maar zal de fans en het vrouwelijk schoon rap weten te overtuigen met zijn zangtalent en looks.

Nieuws

Ga je mee met Karel Mahieu?

Na vele optredens en deelnames aan talentenjachten nam Karel Mahieu enkele dagen voor de 12e november jl. even gas terug om zich, zoals hij het zelf zo treffend verwoordde: “Voor te bereiden op het mooiste feest ooit”! Doelend op de single presentatie van ‘Ga je mee’ in Opera Zalencentrum in zijn eigen Den Haag. Een bijzonder geslaagd evenement dat tot de laatste plaats bezet was en waaraan artiesten als John West, Rein Mercha, Zonzo Basily en Willem Barth, hun bijdrage leverden deze nieuwe single in een feestelijke entourage te kunnen lanceren. Samen met het Junior Songfestival behoort The Voice Kids tot de podia waar jong talent zich kan presenteren. De nu 17-jarige Karel Mahieu nam 4 jaar geleden deel aan The Voice Kids alwaar hij een indrukwekkende vertolking bracht van een nummer van Elvis.

Twee jaar nadien veroverde hij vele harten met zijn looks, zijn stem en een pracht van een debuutsingle: ‘He jij, ja jij’. Opgenomen in de Rood-Hit-Blauw-stal wordt Karel Mahieu door menigeen in het vak een gouden toekomst voorspeld. Dat de lat hoog is komen te liggen na zijn succesvolle debuutsingle, bleek echter geen enkel probleem voor de betrokkenen. José Feliciano ‘s ‘Paso La Vida Pensando’ werd door collega zanger John West van een ijzersterke Nederlandse tekst voorzien terwijl Manfred Jongenis zorgde voor een enigszins chique muzikale omlijsting. En -last but not least- was het Karel uiteraard die het geheel compleet maakte met zijn formidabele stem. ‘Ga je mee’ is in alles een onderscheidende song binnen het Nederlandstalige wereldje en dus mogen de verwachtingen hoog gespannen zijn rond dit dus opvallende product.

De CD single ‘Ga je mee’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Spotify: Volgt nog

Link naar een Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614209274

Link naar Youtube: https://youtu.be/OlH9p–WnJE

Karel Mahieu – Ga je mee…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!