Artiest banner

Konfetti


Biografie

KonFetTi bestaat uit Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem.
Leonie is een muzikale duizendpoot: zo is zij werkzaam als zelfstandig zangdocente, runt haar eigen musicalschool in Boxmeer en mag regelmatig bij veel kids een lach op het gezicht toveren bij De Efteling.
Aaron is tevens actief onder de naam Aaron D. en scoorde eerder met meerdere singles in de landelijke Mega Top 100.

In 2011 brengt het duo debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!’ op de markt. Vele optredens in het land, een radiotour en tv-optredens volgen. In 2015 is het de beurt aan opvolger ’24-7-365′.in 2017 opgevolgd door “Ik blaas een kusje”. Al deze videoclips zijn te zien op YouTube. Je kan ze ook aanvragen bij TV-Oranje.

Een optreden van dit hilarische duo betekent 30 minuten lang vermaak met veel interactie en een hoog feestgehalte.
Eventueel en op verzoek is dit programma uit te breiden met een kids-dansworkshop.

Zij zijn er klaar voor … jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen.

Kinderfeestje? Konfetti boeken via ITB Entertainment:

tel: 073 – 644 0 773  of via de Boek Nu! button

NIEUWS!

KonFetTi wil met ‘Dans de Tralala’ jong en oud in beweging brengen.

 Het spontaan uitstralende zangduo KonFetTi, bestaande uit Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem, probeert met hun nieuwe single ‘Dans de Tralala’ iedereen in beweging te krijgen. Volgens Aaron is er al genoeg ellende in de wereld en willen zij vrolijkheid en kleur brengen met hun muziek. ‘En dat lukt aardig. Onze inmiddels vijfde single, welke verschijnt op het label van Rood-Hit-Blauw, bevat alle ingrediënten om spontaan mee te doen met het bijbehorende dansje’.

De kids van nu moeten meer in beweging komen, stelt Aaron. ‘Ze zitten tegenwoordig teveel te gamen, achter de laptop of tv. Daarnaast kunnen ze niet meer zonder telefoon. Onlangs is gebleken uit een groot onderzoek dat de jeugd te weinig beweegt, te zwaar is en te weinig buitenspeelt. Voor ons een reden om iets leuks te bedenken om de jeugd, maar ook de ouderen weer in beweging te krijgen. Het vrolijke lied ‘Dans de Tralala’ draagt mede door het dansje  daar een steentje aan bij’, menen Leonie en Aaron.

 

Omdat Leonie en Aaron zeer tevreden zijn over de samenwerking met producer Patrick Schouten van TMS Studio uit Biest-Houtakker kreeg hij de opdracht om van een bestaande melodielijn een bijzondere productie te maken. ‘Dans De Tralala’ is een bewerking van het origineel van Kim Kay, ‘La Dah Li Danse’ uit 1999, geschreven door de uit België afkomstige producer John Terra.

In de clip welke opgenomen is op een schoolplein bij een vakantiepark zie je veel kinderen die genieten van het lied én het dansje.

Meer info: https://www.facebook.com/KonfettiOnline/  en Instagram: @konfettiduo

De CD single ‘Dans de Tralala’ is vanaf 6 maart 2019 verkrijgbaar en te beluisteren op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien.

KonFetTi ‘Dans de Tralala’ ….. Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring