Artiest banner

Konfetti


Biografie

KonFetTi bestaat uit Leonie Wintjes en Aaron Dijsselbloem.
Leonie is een muzikale duizendpoot: zo is zij werkzaam als zelfstandig zangdocente, runt haar eigen musicalschool in Boxmeer en mag regelmatig bij veel kids een lach op het gezicht toveren bij De Efteling.
Aaron is tevens actief onder de naam Aaron D. en scoorde eerder met meerdere singles in de landelijke Mega Top 100.

In 2011 brengt het duo debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!’ op de markt. Vele optredens in het land, een radiotour en tv-optredens volgen. In 2015 is het de beurt aan opvolger ’24-7-365′.in 2017 opgevolgd door “Ik blaas een kusje”. Al deze videoclips zijn te zien op YouTube. Je kan ze ook aanvragen bij TV-Oranje.

Een optreden van dit hilarische duo betekent 30 minuten lang vermaak met veel interactie en een hoog feestgehalte.
Eventueel en op verzoek is dit programma uit te breiden met een kids-dansworkshop.

Zij zijn er klaar voor … jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen.

Kinderfeestje? Konfetti boeken via ITB Entertainment:

tel: 073 – 644 0 773  of via de Boek Nu! button

Nieuws

Nieuwe KonFetTi-single als aankondiging start van de ‘ZOMER’ ??

“Een nieuw jaar en een nieuwe KonFetTi-single is in aantocht”, zo riepen Aaron en Leonie in koor nadat zij het vuurwerk en de oliebollen bij de aftrap van 2018 achter zich lieten. Het begon allemaal in 2011 met de release van hun vrolijke debuutsingle ‘Konfetti Barst Los!’ De agenda van KonFetTi liep weldra vol met optredens in heel het land. Leonie Wintjes is naast haar job als zangdocente, veel in haar eigen musicalschool te vinden evenals in het gezelligste familiepretpark van Kaatsheuvel. Aaron D.(ijsselbloem) scoorde diverse hit-noteringen met zijn solo-singles, en verder is hij net als Leonie, gewoon lekker maf natuurlijk!

Na de vorige single ‘Ik blaas een kusje’ kan KonFetTi niet wachten tot de zomer zich aandient. Dat komt natuurlijk omdat hun nieuwste liedje gewoonweg ‘Zomer’ heet. En weet je wat zo leuk is … hierop is ook een rapje te horen van Maurits de Jager! Wie? Nou, Maurits, een enorm rap talent, haalde onder leiding van Yes-R de halve finale van het landelijke tv-programma ‘Go With The Flow’.

4 april jl. werd de single  ‘Zomer’ van KonFetTi aan het publiek voorgesteld in de CacaoFabriek te Helmond met als speciale gasten Ralf Mackenbach en Alessandro! Laat de ‘Zomer’ nu maar komen want deze door Colin Heikens en Rutger Kanis geschreven track, opgenomen bij TMS Studio, zorgt voor een stralend zonnige start van het leukste seizoen van het jaar. Regen verdwijnt, strandfeestjes dienen zich aan, lekker chillen in het zand, kampvuurtje aan, en voor even weg met die schoolboeken! Het is tijd voor zon, zee, zwembad en strand met de ‘Zomer’ van KonFetTi, uitgebracht door wie anders dan… Rood-Hit-Blauw Produkties!

De CD-single ‘Zomer’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en YouTube te zien.

Info & Boekingen: http://konfetti-online.nl / Tel: 073 – 6440773

KonFetTi LIKE page: https://www.facebook.com/KonfettiOnline

Link naar Spotify:

https://open.spotify.com/album/1MVK0KUYQkmqB5Eqkl0AbL?si=9GmMv60kQvukZuVNDla6Lg

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614719722

Link naar youtube: https://youtu.be/m6DrdoMi9Xg

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring