Artiest banner

Lesley Rosbach


Biografie/Nieuws

Lesley Rosbach hoopt met ‘Vier elke dag’ een breed publiek te bereiken!

Afgelopen zondag vond de releaseparty plaats van de splinternieuwe single ‘Vier elke dag’ van Lesley Rosbach. Het publiek was in ieder geval heel erg positief over de opvallende single die Lesley weer uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw. Voor Lesley breekt een drukke tijd aan met het bezoeken van Radiostations, het promoten van zijn single, en het geven van optredens.

‘Vaak gaan de liedjes over de liefde en vrouwen. Allemaal hartstikke leuk, maar ik wilde een keer een nummer over het leven. Normaal gesproken schijf ik zelf m’n teksten, maar toevallig kreeg ik een tekst aangeboden uit de pen van Linda Baarbe. Die was gelijk goed. In de studio van Sonic is de productie naar volle tevredenheid uitgewerkt.

Ondanks dat Lesley nog maar 1.5 jaar professioneel bezig is met z’n muzikale carrière, is dit toch al z’n vierde single, waarvan drie op het Rood-Hit-Blauw label.

Lesley:

Ik kan niet anders zeggen dat ik qua sound en samenwerking heel erg tevreden ben’, vertelt de 22 jarige zanger uit Haarlem. Leuk om te vermelden is dat Ronald (RHB) me onlangs belde en dat ik as zaterdag (Zaterdag 23 November 2019) uitgenodigd ben om op te treden op de Hollandse avond in Utopia. Een echt TV-Optreden, dit zal me helpen om weer een stapje hoger op de muzikale ladder te komen. Ondertussen zie ik m’n optredens groeien in heel Nederland.

Ik wil ook mn sponsors bedanken die deze single mede mogelijk hebben gemaakt:

Yellow Metals Lucien van Koper/ Schildersbedrijf Marco Hart / Dakdekkers bedrijf M. Rokx / Fam J.Pols – Marjolein, Michael, Priscilla, Sheila / Ingrid Rosbach / Gerard van Haperen / Rinus Valkenburg / Dennis Mohringer

De CD single “Vier elke dag’  is vanaf ’20 november’ 2019 verkrijgbaar op de bekende platforms.De clip is opgenomen door Kaska Produkties

Lesley Rosbach……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Laatste Nieuws

esley Rosbach laat de saxofoon een belangrijke  rol spelen in prachtige  nieuwe single ‘Vuur & Vlam’

De saxofoon speelt als instrument een belangrijke rol in mijn nieuwe single, dat geeft een mooi buitenlands tintje aan het geheel’, onthult Lesley.

Lesley heeft het nummer opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Het was voor hem de eerste keer dat hij koos voor deze opnamestudio. Ik kijk vaak op Youtube waar me opviel dat de producties uit die studio heel erg goed zijn. Je wilt toch groeien en door een aantal collega artiesten werd dit bedrijf al aangeraden. Het voelde gelijk vertrouwd en ik besloot om het nummer ‘Vuur & Vlam’ dat Wendy Mollee samen met mij schreef in Roosendaal op te nemen. Het is een uptempo dansnummer met ritmische klanken.

De zanger uit Haarlem gaf de regie van de videoclip in handen van Kaska (Karl Kaspers) In de clip is te zien dat Lesley met een aantal vrienden een feestje bezoekt. Er volgt oogcontact tussen Lesley en een meisje met een kus als gevolg…..

 

In 2018 besloot Lesley Rosbach om te gaan samenwerken met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw. Sindsdien gaat het met z’n muzikale carrière bergopwaarts. Volgens Lesley leidt Ronald een betrouwbaar platenlabel dat zeer goed staat aangeschreven in de muziekwereld. ‘Hij komt al z’n afspraken na en met trots presenteer ik dan ook mijn nieuwe single ‘Vuur & Vlam’ op dit label meldt Lesley.

De releaseparty vindt plaats op zondag 24 maart bij Murphy’s, Riviervismarkt 7 in Haarlem. Meewerkende artiesten zijn oa: Mike Daane, Michael v.d. Plas, Hermano, Wesley de Bruin, Jordan Peeters, Ramon Koning, Dick Treesie, Leo Kleijn, Michel Geeven, Jos Bosma. Als mooie ‘geste’ zal Jeffrey Heesen het eerste exemplaar aan Lesley overhandigen. De aanvang van dit leuke evenement is 15.00 uur.

Lesley is daarnaast erg blij dat hij gepromoot wordt door Jeroen van der Boom, Yves Berendse en Jeffrey Heesen. Op internet is nl. een filmpje van deze collega’s te zien waarin ze iedereen oproepen om op 24 maart naar Murphy’s te gaan.

De CD single ‘Vuur & Vlam’ is vanaf 20 maart 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is na de presentatie op diverse televisiestations en Youtube te zien.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring