Artiest banner

Linda Tapken


Boekingen/Biografie/Nieuws

Music is my life, the lyrics are my story..

Ik treed op sinds 2005. Mijn eerste single uit 2006 getiteld “En ik sta daar verbaasd naar te kijken” bleek een regelrechte hit onder een breed publiek. De clip die hierbij hoort is op YouTube ruim 215.000 keer bekeken en menig radiostation laat de single nog steeds regelmatig voorbij komen in de ether.

In de loop der jaren heb ik zowel binnen als buiten Nederland het podium mogen betreden. Van Groningen tot Mallorca en van 35 tot 17.000 mensen met als hoogtepunt het Arnhemse Gelredome. Daar ben ik trots op.

Het optreden heb ik een aantal jaren op een laag pitje gezet. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kan en sinds 2017 heb ik me er weer volledig op gestort. Gezelligheid, mensen blij maken en ze met de herinnering aan een fantastisch feest naar huis toe laten gaan, dat kan ik voor jou betekenen. Sterker nog, ik wil het!

Vanaf Mei 2018 ben ik een samenwerking aangegaan met Platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Boek Linda nu via de rode BOEK NU! button

Laatste Nieuws

inda Tapken komt met een bijzonder leuk Boerenpop liedje…een nieuwe trend?

Pop, Rock, Country, Folk, Meezingers.. Linda Tapken weet er wel raad mee! De Drentse is al meer dan 10 jaar actief in het circuit met verscheidene singles en een album op haar conto. In 2006 verscheen haar allereerste muzikale wapenfeit met de release van haar debuutsingle ‘En ik sta daar verbaasd naar te kijken’. Ondanks dat ze er eventjes tussenuit is geweest om een gezin te stichten met de geboorte van een dochter en later ook een zoon, wordt ze nog altijd gezien als een zeer groot talent.
Onlangs koos Linda voor het Rood-Hit-Blauw label om haar nieuwe liedje ‘Boerenmeid’ uit te gaan brengen. Dit tot groot enthousiasme van platenbaas en talentscout Ronald Visch die meteen overtuigd raakte van de mogelijkheden van Linda ’s jongste product. De zangeres is zelf verantwoordelijk voor zowel de tekst, muziek als de opnames van ‘Boerenmeid’. De ingrediënten van de nu al spraakmakende video? Bier, hooi, een tractor en… allemaal meiden! En het liedje? Gepassioneerde, onderscheidende en swingende boerenpop met karakteristieke teksten! Linda Tapken.. geen modepop maar gewoon lekker ruig als boerenmeid plankgas door het bos!

De CD single ‘Boerenmeid’ is verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Linda Tapken “Boerenmeid”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring