Artiest banner

Linda Tapken


Boekingen/Biografie/Nieuws

Music is my life, the lyrics are my story..

Ik treed op sinds 2005. Mijn eerste single uit 2006 getiteld “En ik sta daar verbaasd naar te kijken” bleek een regelrechte hit onder een breed publiek. De clip die hierbij hoort is op YouTube ruim 215.000 keer bekeken en menig radiostation laat de single nog steeds regelmatig voorbij komen in de ether.

In de loop der jaren heb ik zowel binnen als buiten Nederland het podium mogen betreden. Van Groningen tot Mallorca en van 35 tot 17.000 mensen met als hoogtepunt het Arnhemse Gelredome. Daar ben ik trots op.

Het optreden heb ik een aantal jaren op een laag pitje gezet. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kan en sinds 2017 heb ik me er weer volledig op gestort. Gezelligheid, mensen blij maken en ze met de herinnering aan een fantastisch feest naar huis toe laten gaan, dat kan ik voor jou betekenen. Sterker nog, ik wil het!

Vanaf Mei 2018 ben ik een samenwerking aangegaan met Platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Boek Linda nu via de rode BOEK NU! button

Laatste Nieuws

Talentvolle zangeres kiest voor Rood-Hit-Blauw!

De talentvolle zangeres Linda Tapken kiest platenlabel Rood-Hit-Blauw voor het uitbrengen van haar repertoire en ondersteunen van haar carrière.

Ronald Visch (RHB):

Linda is een zangeres naar mijn hart en één die de juiste mentaliteit heeft: Eerlijk en recht voor zijn raap! De aanstaande single “Boerenmeid” is een dijk van een single, op haar lijf geschreven en ik moet me sterk vergissen als dit niet vele harten gaat veroveren!

De single verschijnt op 23 Mei a.s. Binnenkort volgt meer nieuws!

Abonneer u nu op het youtube kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

Linda Tapken “Boerenmeid”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

Platenmaatschappij & Distributie: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Score Promotions ism. RoodHitBlauw

 

  • Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score promotions en/of RoodHitBlauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring