Artiest banner

Lorenzo Nieuwenhuysen


Biografie/Nieuws

Lorenzo Nieuwenhuysen sluit aan bij artiestenstal van Rood-Hit-Blauw!

Lorenzo:

‘Een vriend’ is de laatste single die ik samen met Erwin Haarmans op 22 sept.2021 uitgebracht heb. Hieraan vooraf ging een gesprek bij Rood-Hit-Blauw Produkties op kantoor in Nijkerk. Daar werd deze single en het plan van aanpak besproken. Het gesprek was duidelijk en voelde erg goed, Ronald weet waarover hij praat. In dit gesprek besloot ik naast het duet met Erwin mij ook als soloartiest aan te sluiten bij deze mooie artiestenstal (Ik ken uit deze stal veel artiesten, en samen sta je sterk)

Ronald RHB:

Lorenzo is al jaren actief als artiest en heeft goede liedjes en de juiste drive om verder te komen als artiest. Wij gaan vanaf nu in samenwerking met Lorenzo zijn liedjes uitbrengen en zijn managemnt en boekingen verzorgen.

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Laatste Nieuws

Erwin Haarmans & Lorenzo Nieuwenhuysen brengen samen nieuwe single ‘ Een vriend’ uit.

Erwin Haarmans en Lorenzo Nieuwenhuysen hebben hun krachten gebundeld voor het duet ‘Een vriend’. De originele versie ‘You’ve got a friend’ van Carole King is door tekstschrijver Harry Gerritsen onder handen genomen. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal waarbij de backingvocals werden verzorgd door Ingrid Simons. De single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label.

Erwin en Lorenzo kennen elkaar al een poosje. Ze zijn naast collega-artiesten in het dagelijks leven ook echte vrienden. Natuurlijk bespraken ze alle ellende die Covid-19 met zich meebracht. Eigenlijk kwamen ze beiden met het idee om samen een single op te nemen waarin wordt vertolkt dat het allemaal niet meezit in deze tijd. Ze kijken echter ook vooruit en zien de toekomst weer positief tegemoet. De crisis lijkt voorbij te zijn en alles wordt opgelost. Daarnaast staan ze uiteraard ook stil bij hun vriendschap. In eerste instantie was het de bedoeling om dit duet in het begin van de zomer te lanceren, maar vanwege alle onduidelijkheden kreeg men het advies van hun team om alles uit te stellen naar september.

Zowel Erwin als Lorenzo hebben in het verleden al vaker samengewerkt met Joris van Dijk en Michel Clerx. De producties die deze mannen maken blinken uit in kwaliteit. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel artiesten kiezen voor deze studio. Vooral jong talent voelt zich hier thuis vanwege de moderne technieken die men gebruikt.

De CD single ‘Een vriend’ is vanaf 22 september 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie Nieuwegein) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Erwin & Lorenzo ‘een vriend’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring