Artiest banner

Lot van Santen


Biografie/Nieuws

Lot van Santen maakt keuze op haar gevoel en kiest voor platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties!

Lot van Santen:

Ik ben al gedurende een jaar bezig met de opnames en release van mijn nieuwe single. Het opnemen van de track ging best snel maar voor het vervolgtraject heb ik bewust alle tijd genomen. De clip wilde ik op meerdere dagen opnemen en dat werd enigszins bemoeilijkt door Corona. Voor het uitbrengen van de single heb ik diverse labels benaderd. Ik heb de keuze uiteindelijk gemaakt n.a.v. een heel fijn en goed gesprek. Ronald was daarbij erg betrokken en vertelde me een no-nonsense verhaal.

Ronald van Rood-Hit-Blauw Producties:

Wij zijn erg blij met een goede nieuwe zangeres op ons label. Lot is naast een aangenaam persoon, ook kritisch in haar keuzes en dat mag ik wel want dan maak je meestal de juiste beslissingen. Zaterdagochtend 22 mei j.l. hadden we een vervolggesprek op kantoor waar we het akkoord ondertekenden. Die dag stonden ’s middags al showflitsopnames en een awarduitreking gepland. Dat kwam mooi uit want Lot was direct als eerste aan de beurt voor haar introductie! Zie hiervoor: https://www.youtube.com/watch?v=toJJEtmnNN4

Ps, deze opnames zullen op 3 juli een mooi vervolg krijgen

Op 11 Augustus 2021 komt de nieuwe single van Lot uit en volgt meer nieuws.                                                                           Meer info en Boekingsinformatie op: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/lot-van-santen/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie:   Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Lot van Santen ambieert solocarrière en debuteert met ‘Dicht bij me’

Op de landkaart die bij Ronald Visch op z’n kantoor in Nijkerk aan de muur hangt, prijkt sinds kort een vlaggetje op de Noord-Hollandse plaats Naarden. Dit heeft alles te maken met de komst van Lot van Santen bij platenlabel Rood-Hit- Blauw. Met name het no-nonsense verhaal dat ze van Ronald te horen kreeg, trok haar over de streep. Uit het gesprek bleek verder dat Lot kritisch is in het maken van keuzes en dat ze de weloverwogen keuze heeft gemaakt om toe te treden aan de stal van het befaamde label met artiesten uit alle windstreken van Nederland.

Lot is al vele jaren zangeres van de Allround Coverband 2sDay2. Omdat ze daarnaast een solocarrière ambieerde stelde haar partner voor om als geluidsman te fungeren tijdens haar optredens. Daarvoor hadden ze een geluidsset nodig. Op internet vonden ze een passend setje die producer Roy Otters te koop aan bood. Tijdens het oefenen gaf de persoon, die daar aanwezig was, aan dat haar stem behoorlijk goed klonk. Omdat Roy op dat moment zelf niet aanwezig was stelde hij voor dat Lot een afspraak met Roy moest maken om te babbelen over haar zangtalent.

‘Zo gezegd…zo gedaan. In dat gesprek gaf ik aan dat ik graag een eigen sound wilde hebben. Vervolgens zijn we een complete dag gaan zitten om te werken aan mijn reggaeton-achtige debuutsingle die de titel ‘Dicht bij me’ meekreeg. Het begint meteen vrolijk en je kunt er lekker op dansen. Ondanks dat de opnames van het nummer al in mei 2020 plaatsvonden, gooide de coronapandemie behoorlijk roet in het eten. Vanwege de beperkingen ging alles op slot en moesten we de clipopname uitstellen. Uiteindelijk kreeg dit ruim een jaar later een vervolg’, onthult Lot.

De CD single ‘Dicht bij me’ is vanaf 11 augustus 2021 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Roy Otters’ is te bewonderen bij de TV zenders en op Youtube.

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring