Artiest banner

Lot van Santen


Biografie/Nieuws

Lot van Santen maakt keuze op haar gevoel en kiest voor platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties!

Lot van Santen:

Ik ben al gedurende een jaar bezig met de opnames en release van mijn nieuwe single. Het opnemen van de track ging best snel maar voor het vervolgtraject heb ik bewust alle tijd genomen. De clip wilde ik op meerdere dagen opnemen en dat werd enigszins bemoeilijkt door Corona. Voor het uitbrengen van de single heb ik diverse labels benaderd. Ik heb de keuze uiteindelijk gemaakt n.a.v. een heel fijn en goed gesprek. Ronald was daarbij erg betrokken en vertelde me een no-nonsense verhaal.

Ronald van Rood-Hit-Blauw Producties:

Wij zijn erg blij met een goede nieuwe zangeres op ons label. Lot is naast een aangenaam persoon, ook kritisch in haar keuzes en dat mag ik wel want dan maak je meestal de juiste beslissingen. Zaterdagochtend 22 mei j.l. hadden we een vervolggesprek op kantoor waar we het akkoord ondertekenden. Die dag stonden ’s middags al showflitsopnames en een awarduitreking gepland. Dat kwam mooi uit want Lot was direct als eerste aan de beurt voor haar introductie! Zie hiervoor: https://www.youtube.com/watch?v=toJJEtmnNN4

Ps, deze opnames zullen op 3 juli een mooi vervolg krijgen

Op 11 Augustus 2021 komt de nieuwe single van Lot uit en volgt meer nieuws.                                                                           Meer info en Boekingsinformatie op: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/lot-van-santen/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie:   Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

Laatste Nieuws

Lot van Santen presenteert opvallende single ‘Leef je leven’

Voor Lot van Santen betekent de titel van haar nieuwe single ‘Leef je leven’ veel meer dan deze drie woorden. Dat is uiteindelijk ook de reden geweest dat ze pas in 2021 haar debuutsingle ‘Dicht bij mij’ lanceerde. Inmiddels ziet het leven van Lot er heel anders uit en volgt ze haar eigen pad. Muzikaal gezien had ze ook een doel en met ‘Leef je leven’ is dat plan gelukt. Ook deze single verschijnt bij Rood-Hit-Blauw Producties. Met name de betrokkenheid en transparante manier van werken die Ronald Visch hanteert spreekt Lot erg aan.

“Leef je leven, laat je hart maar slaan want het is jou gevoel, laat het maar over gaan”. Met die zinsnede blikt ze als het ware terug op haar eigen leven. Drie jaar geleden nam Lot moedig het besluit om na een relatie van 18 jaar te gaan scheiden. Op een gegeven moment was het klaar en ben ik mijn eigen pad gaan volgen. Dat was ook de reden dat ik op latere leeftijd begon aan een zangcarrière. Samen met producer Roy Otters heb ik een discussie gevoerd over m’n nieuwe single. Ik gaf aan dat ik een andere weg in wilde slaan en geen standaard productie wilde hebben. Omdat ikzelf ben opgegroeid met muziek uit de jaren ’90 wilde ik de bekende beat uit die tijd in het nummer verweven hebben. De tekst spreekt vervolgens boekdelen. Het is een powernummer geworden waar ik erg blij mee ben. Ik hoop dat dat veel mensen die in hetzelfde schuitje als mij zaten hier de kracht uithalen en ook die stap durven te nemen. Je moet overal schijt aan hebben en gewoon doen wat jij wilt’, meent Lot.

Lot heeft ondertussen een nieuwe man gevonden die wél in haar gelooft en haar steunt in alles wat ze doet. Ruim 3 maanden geleden begon haar leven er nog weer heel anders uit te zien vanwege de geboorte van hun zoontje Luuk.

De CD single ‘Leef je leven’ is verkrijgbaar vanaf 17 augustus 2022. De videoclip, opgenomen door Roy Otters, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Hierin is te zien dat je veel cadeautjes in je leven krijgt, maar dat je ze deze niet altijd opent.

Lot van Santen: ‘Leef je leven’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring