Artiest banner

Marco de Gans (Gansie)


Biografie/Nieuws

Marco de Gans (Gansie) brengt nieuwe single op Rood-Hit-Blauw Producties uit!

Ronald RHB:

Amersfoorder Marco de Gans is voor mij geen onbekende.

Ik kwam Marco al vaker tegen in de A1 Studio in Nijkerk, en

Ik sprak hem laatst op het terrein van “Clubhuis De Zuidwal” in Nijkerk. Daar spraken we af elkaar even te zien op kantoor om over zijn nieuwe a.s. single te brainstormen. In het gesprek kwam als snel een accoord zijn toekomstige singles onder de vlag van Rood-Hit-Blauw uit te gaan brengen.

We zijn dan ook verheugd om met Marco’s muziek (Gansie) en zijn carriere aan de slag te kunnen gaan.

Binnenkort volgt meer nieuws over Marco (Gansie) en zijn nieuwe single!

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-de-gans/

Marco de Gans…….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Willem de Bie icm. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Gansie probeert met ‘Zomertijd’ de fans vrolijk te stemmen !

Gansie (Marco de Gans) brengt zijn nieuwe single ‘Zomertijd’ uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘C’è La Luna Mezz’o Mare’ waarmee Louis Prima toch wel een aardig hitje in handen had. Gansie liep al geruime tijd met plannen in z’n hoofd om hier iets mee te gaan doen. Hij begon zelf met de tekst te rommelen en dacht dit wel even snel te doen. Uiteindelijk heeft hij daar de tijd voor genomen en dat heeft z’n vruchten afgeworpen.

In het verleden bracht Gansie al een aantal solosingles op de markt en lanceerde samen met z’n maatje Patrick van de Worp enkele duetjes waaronder ‘De O Van Oranje’. Dat nummer werd opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal en vanwege de prettige samenwerking met producer Joris van Dijk besloot Gansie om ook z’n nieuwe single daar op te nemen. Joris heeft vervolgens een muziekband gemaakt die bij deze tijd past. Het resultaat is volgens Gansie echt helemaal te gek. Hij vroeg op een gegeven moment aan Joris of hij deze track ook op Spotify kon zetten, maar Joris gaf aan dat hij hiervoor toch echt bij een platenlabel moest zijn. Heel toevallig kwam Gansie kort daarna Ronald Visch van RHB tegen en vroeg of hij iets voor hem kon betekenen. Na een afspraak op het nieuwe kantoor van RHB in Nijkerk kwam het tot een samenwerking. Zijn toekomstige singles zullen ook onder dezelfde vlag gaan wapperen.

Eigenlijk draait het hele leven van Gansie al om muziek. ‘Draaien, luisteren en muziek maken is mijn passie. Ik heb vele jaren disco gedraaid op feesten groot en klein. Daarnaast heb ik in diverse bands gespeeld en de laatste jaren ook nog in een dweilorkest. Sinds 2018 heb ik het zingen weer een beetje opgepakt en het einde is nog niet in zicht’, aldus Gansie.

De CD-Single ‘Zomertijd’ vanaf 27 juli 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Future Films Europe, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Gansie: ‘Zomertijd’…..Een Rood-Hit-Blauw produktie!

——————————————————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Wim de Bie i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring