Artiest banner

Marco Hagen


Biografie/Nieuws

Marco Hagen tekent op Rood-Hit-Blauw Produkties na opnemen mooie nieuwe single!

Voor Marco Hagen is zingen een uit de hand gelopen hobby  geworden

Zijn nieuwe single is een cover op de hit van Kadanz  “Dagen dat ik je vergeet” dit lied werd door Marco opgenomen bij de Evolutiond studio van Marco Luesink. 

Marco Hagen:

Ik werd door een neef in contact gebracht met platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties in Nijkerk, (Neef Richard Bouwman is een vriend van eigenaar Ronald Visch).

Ik zong vooral uit hobby en wilde toch eens kijken wat ik verder kan bereiken in de muziekwereld. Na een leuk gesprek werd me veel duidelijk en hebben we een overeenkomst gesloten voor mijn nieuwe single. We gaan aftellen naar 2 November!

De single van Marco Hagen – Dagen dat ik je vergeet zal op 2 November. verschijnen. Begin november zal er meer nieuws verschijnen mbt Marco Hagen

Marco Hagen…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Studio: Evolution Wehl

RTV Promotie: Score Promotions  ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Marco Hagen neemt oude hit van Marc Daniëls onder handen en presenteert ‘Stephanie’

Marco Hagen maakt er geen geheim van dat hij iets met het nummer uit de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw heeft. Zijn vorige single die hij iets meer dan een jaar geleden uitbracht was een bewerking van de Kadanz klassieker ‘Dagen dat ik je vergeet’. Me  name de herkenbaarheid van de teksten die na vele jaren door grote groepen mensen nog steeds van A tot Z worden meegezongen bracht Marco op het idee om het nummer ‘Deveney’ van de Vlaamse zanger Marc Daniëls opnieuw onder de aandacht te brengen. Hij heeft een paar zinnen verandert omdat dit beter bij deze tijd zou passen. Daarnaast is de titel aangepast naar ‘Stephanie’. Ook deze single verschijnt bij platenlabel Rood- Hit-Blauw. Marco is zeer tevreden over de belangstelling en betrokkenheid die Ronald Visch toont m.b.t. zijn muzikale carrière. Daarnaast is hij erg blij met de tips die hij krijgt van deze platenbaas uit Nijkerk. Marco: ’De originele plaat van Marc Daniël hoorde ik een tijdje geleden op een geheime zender. Ik merkte dat de tekst en de melodielijn van dit bijna 30 jaar oude lied bij mij is blijven hangen. Dat is met de muziek van tegenwoordig wel anders. Ik heb het idee dat het gros van wat er momenteel wordt uitgebracht na een maand al vergeten is. Ik kreeg meteen een ingeving om met deze plaat iets te gaan doen. Om er een eigen draai aan te geven heb ik de naam aangepast naar Stephanie. Het onderwerp gaat nog steed over een vrouw die onzeker is. Ondanks dat ik op het podium een feestbeest ben, denkik dat ik het publiek aan het einde van m’n optreden best rustige nummers kan meezingen. Omdat de ervaring die Marco met producer Marco Luesink van deEvolution studio ook zeer positief was nam hij voor de opname van ‘Stephanie’ wederom contact op met Luesink. Hij heeft het arrangement net iets sneller gemaakt dan de oorspronkelijke versie. Al met al ben ik er heel erg tevreden mee. Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe de single wordt ontvangen door het publiek en de Nederlandstalige radiostations, maar dat heb ik natuurlijk niet in de hand.’ De reden dat het meer dan een jaar heeft geduurd om met een nieuwe single te komen had te maken een drukke periode. Om meer vaart achter zijn carrière te zetten lanceert Marco in januari 2024 de opvolger.

De CD single ‘Stephanie’ is vanaf 6 december 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. Marco Hagen ‘Stephanie’……..Een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/marcohagen_stephanie

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-hagen/

———————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring