Artiest banner

Marco Kimsen (B)


Biografie/Nieuws

Belg, Marco Kimsen veroverd Nederland en Belgie!

Al een kleine 25 jaar is Vlaming Marco Kimsen actief als zanger/entertainer. Op zijn achtste leerde hij trompet spelen, wat later werd hij lid van de plaatselijke fanfare en nog wat later neemt hij zanglessen. Zodra de soundmixshows in opkomst zijn kruipt Marco regelmatig in de huid van zijn grote voorbeeld: Elvis Presley. Vanaf 1994 brengt de nu 52-jarige zanger eigen cd’s op de markt en maakt ook Nederland kennis met de Vlaming als hij in De Winkel Van Sinkel opduikt bij Veronica televisie. In Vlaanderen is Marco ondertussen een graag geziene artiest bij veel radio- en televisiezenders en daarnaast treedt hij ook regelmatig in het buitenland op.

Marc de Kimpe zoals de zanger eigenlijk heet, is een groot voetballiefhebber, hij is makelaar van beroep, en verder is hij gehuwd met Kristien en vader van een zoon en een dochter. De singles van Marco Kimsen verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch. Hij kreeg de Vlaming bij toeval in het vizier en is verguld hem te hebben toegevoegd als artiest. … aldus de zanger die zijn singles uiteraard laat vergezellen door prachtige videoclips!

De CD singles zijn verkrijgbaar en te streamen/downloaden op de bekende platforms. De videoclips ter promotie is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Marco Kimsen…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Laatste Nieuws

Marco Kimsen staat stil bij ‘Als ik morgen niet meer wakker word’

De vlaamse zanger/ entertainer Marco Kimsen werd in 2018 geconfronteerd met twee sterfgevallen. Op een gegeven moment bedacht hij zich van dat het heel erg moet zijn als je s’ ochtend niet meer wakker wordt. Een fractie later kreeg hij het idee om misschien wel een nummer uit te brengen met de titel ‘Als ik morgen niet meer wakker word’. Hij nam contact op met z’n productieteam, bestaande uit Charlotte Therssen, Roel de Ruyter en Lex de Groot die zijn idee verder uitwerkten.

Ondanks het trieste onderwerp is het resultaat een vrolijk liedje geworden. Het motto ‘pluk de dag’ wordt dan ook uitgebreid aangehaald.  ‘Als ik morgen niet meer wakker word, ach ja, het leven is altijd veel te kort. Maar het was een hemelse tijd , dus hef het glas op mij. Met andere woorden geniet van elke dag’…..

Toch staat Marco even stil bij wat hem is overkomen. In het dagelijkse leven is hij verzekeringsagent in België. ‘Ik werd op 14 augustus door een klant gebeld om een afspraak in te plannen. Omdat 15 augustus in België een Nationale feestdag is, stelde ik voor om hem de 16de te bellen. Hij pakte z’n telefoon niet op. Achteraf hoorde ik dat de klant was overleden. Enkele weken later stierf een man bij ons in de straat op jonge leeftijd’. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Ik ben daarom erg blij met de geboorte van ‘Als ik morgen niet meer wakker word’.

Omdat Marco in 2018 via het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch z’n zomersingle ‘Ik hou van alles wat je doet’ in Nederland lanceerde besloot hij om ook z’n nieuwe plaat niet alleen in België, maar ook weer in Nederland uit te brengen.

De CD single ‘Als ik morgen niet meer wakker word’ is vanaf ‘16 januari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Marco Kimsen…Alweer een RoodHitBlauw Produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring