Artiest banner

Marco Kimsen


Biografie/Nieuws

Najaar 2015 : “Met kerst niet alleen zijn ” scoort !

Sinds het overlijden van Les Gray van Mud broedde Marco Kimsen al op het maken van een Nederlandstalige cover van hun Lonely this Christmas.  In september 2014 ontdekte Marco dat Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp hiervoor ooit een tekst hadden geschreven. De contacten werden na de zomer dit jaar gelegd en er ontstond een formidabele kruisbestuiving tussen de bekende producers Riny Schreijenberg en Fonny De Wulf .  Het resultaat van deze  Belgische/Nederlandse samenwerking werd de kerstsong waar Marco al jaren van droomde ” Met kerst niet alleen zijn“. De passende sfeervolle videoclip spreekt boekdelen.

Zowel op TV Oranje als op de zeer bekende Belgische zender Menttv  TV werd de clip een hele maand door, en meermaals per dag uitgezonden. Vele Nederlandse en Belgische radiostations draaiden evens de single in hoge rotatie. Het nummer bereikte de Ultratip parade en scoorde tot nr 43 in de Vlaamse Ultratop.  Een terechte erkenning !

 

2016 -) 2017 Marco herwerkt nummer van “Stella”

Smartlap “1 keer teveel ben ik door jou bedrogen”krijgt country tintje

 

De in december 2016 uitgebrachte opvolger “één keer teveel ben ik

door jou bedrogen” zorgde ervoor dat Marco bij de meeste radiozenders meer en meer bekendheid kreeg.

“Lieveling van de week “, noteringen in hun diverse hitparades en zelfs een nummer 1 notering bij De Muziekmolen in Nederland en bij Radio Vlaamse Ardennen in België.  De bijhorende clip draaide zowel bij Ment tv als bij Oranje TV. Marco werd door ook gevraagd voor een paar Nederlandse Muziekprogramma’s.

 

Zomer 2017:  In 1976 in Nederland winnend Eurovisiesong-festivallied”Save all your kisses for me” wordt “Kusjes voor mij”

Een vrolijke zomerse opvolger kon niet uitblijven. Marco schreef zelf de Nederlandse tekst. Feel free , feel good en bekijk meteen ook de videoclip op youtube. Met 13000 views is dit tot hiertoe de meeste bekeken clip van Marco. Mede door dit succes was Marco de voorbije zomer druk bezig met optredens te verzorgen in België en Nederland. De singel scoorde tevens bijzonder goed bij de diverse radiostations.

Laatste Nieuws

Belg, Marco Kimsen gaat Nederland en Belgie veroveren!

Al een kleine 25 jaar is Vlaming Marco Kimsen actief als zanger/entertainer. Op zijn achtste leerde hij trompet spelen, wat later werd hij lid van de plaatselijke fanfare en nog wat later neemt hij zanglessen. Zodra de soundmixshows in opkomst zijn kruipt Marco regelmatig in de huid van zijn grote voorbeeld: Elvis Presley. Vanaf 1994 brengt de nu 52-jarige zanger eigen cd’s op de markt en maakt ook Nederland kennis met de Vlaming als hij in De Winkel Van Sinkel opduikt bij Veronica televisie. In Vlaanderen is Marco ondertussen een graag geziene artiest bij veel radio- en televisiezenders en daarnaast treedt hij ook regelmatig in het buitenland op.

Marc de Kimpe zoals de zanger eigenlijk heet, is een groot voetballiefhebber, hij is makelaar van beroep, en verder is hij gehuwd met Kristien en vader van een zoon en een dochter. De nieuwe single van Marco Kimsen is getiteld ‘Ik hou van alles wat je doet’, dat in Nederland op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt van Ronald Visch. Hij kreeg de Vlaming bij toeval in het vizier en is verguld hem te mogen toevoegen aan zijn produkties. Deze gloednieuwe zomerse plaat is helemaal op Marco’s  lijf geschreven: “Luister, kijk, dans en geniet”, aldus de zanger die zijn single uiteraard laat vergezellen door een prachtige videoclip in zomerse sferen!

De CD single Ik hou van alles wat je doet’ is nu verkrijgbaar en te streamen/downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Marco Kimsen “Ik hou van alles wat je doet”…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

 

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring