Artiest banner

Marco Kimsen (B)


Biografie/Nieuws

Belg, Marco Kimsen veroverd Nederland en Belgie!

Al een kleine 25 jaar is Vlaming Marco Kimsen actief als zanger/entertainer. Op zijn achtste leerde hij trompet spelen, wat later werd hij lid van de plaatselijke fanfare en nog wat later neemt hij zanglessen. Zodra de soundmixshows in opkomst zijn kruipt Marco regelmatig in de huid van zijn grote voorbeeld: Elvis Presley. Vanaf 1994 brengt de nu 52-jarige zanger eigen cd’s op de markt en maakt ook Nederland kennis met de Vlaming als hij in De Winkel Van Sinkel opduikt bij Veronica televisie. In Vlaanderen is Marco ondertussen een graag geziene artiest bij veel radio- en televisiezenders en daarnaast treedt hij ook regelmatig in het buitenland op.

Marc de Kimpe zoals de zanger eigenlijk heet, is een groot voetballiefhebber, hij is makelaar van beroep, en verder is hij gehuwd met Kristien en vader van een zoon en een dochter. De singles van Marco Kimsen verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch. Hij kreeg de Vlaming bij toeval in het vizier en is verguld hem te hebben toegevoegd als artiest. … aldus de zanger die zijn singles uiteraard laat vergezellen door prachtige videoclips!

De CD singles zijn verkrijgbaar en te streamen/downloaden op de bekende platforms. De videoclips ter promotie is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Marco Kimsen…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Laatste Nieuws

Marco Kimsen bewondert een vrouw in al haar facetten…

                   DRIEMAAL IS SCHEEPSRECHT !

De Vlaamse zanger Marco Kimsen laat er dit jaar geen gras over groeien. Met zijn nieuwe song ‘Twee keer jou’’ komt de teller op drie singles in 2019 . In België is hij al vele jaren een geliefde zanger en dankzij Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties is de naamsbekendheid van Marco ook in Nederland aan het groeien. Samen hebben ze er alle vertrouwen in dat de aanhouder wint.

Bij L.D.G. Produkties in het Belgische Herenthout spraken producers Lex de Groot, Roel de Ruijter en Marco over een nieuwe te bewandelen weg. Het doel was een stijl te ontwikkelen die moderner moest zijn dan de traditionele schlagerliedjes, smartlappen en tranentrekkers. Ze hebben veel liedjes beluisterd en een mix van stijlen gecombineerd. En of het is gelukt !

‘‘Het nummer gaat over het bewonderen van alle facetten van een vrouw. Dat is natuurlijk een favoriet onderwerp van veel mannen. Voor de videoclip is Sofie Weiss benaderd. Deze Vlaamse actrice heeft al een aantal rollen gespeeld in Belgische televisieseries en films.  De opnames van de clip vonden plaats in een 16e eeuwse kelder met diverse kamers. Ik zit rustig in een luxe zetel en ik bezing op passionele wijze de liefde voor mijn vrouw. Tijdens de opname zijn er speciale effecten toegevoegd die nog nooit zijn vertoond’, meldt Marco.

De CD single ‘Twee keer jou’  is vanaf 23 oktober’ 2019 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Marco Kimsen……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring