Artiest banner

Marco Schouten


Biografie/Nieuws

Marco Schouten luistert liever naar zijn eigen gezeik
Rood-Hit-Blauw producties Ronald
Een opvallende koptekst, maar het is natuurlijk de titel van de a.s. nieuwe en ludieke single van Marco Schouten.Marco heeft na een goed gesprek gekozen om zijn carriere en dus ook zijn nieuwe feestsingle op het platenlabel van Rood-Hit-Blauw uit te brengen.Marco
Ik ben enige tijd geleden het gesprek aangegaan bij Ronald Visch, na een leuk gesprek heb ik de keuze gemaakt voor het platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties. Mijn volgende single Ik luister liever naar mijn eigen gezeik is een ludieke single met een bijpassende tekst. De single is opgenomen in de studio Van Jeroen Dirksen en is in aantocht op dit label.De single van Marco Schouten – Ik luister liever naar mijn eigen gezeik zal op 19 oktober a.s. verschijnen. Rondom deze datum zal meer nieuws verschijnen.

Laatste Nieuws

Marco Schouten lanceert ludieke single  ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’

Voor Marco Schouten betekent het uitbrengen van de single ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’ een nieuwe start. Die weg gaat hij samen bewandelen met producer Jeroen Dirksen en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ondanks dat de zanger al een paar jaar vlak over de grens in Duitsland woont, blijft Nederland z’n thuisbasis qua optredens. Heel toevallig heeft Jeroen Dirksen op steenworp afstand van zijn woonplaats Schüttorf in het Duitse Neuenhaus zijn studio. Voorheen legde Marco veel kilometers af voor het opnemen van zijn singles en dat is met deze samenwerking verleden tijd.

Marco: ‘Een paar jaar geleden heb ik Jeroen leren kennen tijdens een artiestenreis in Oostenrijk. Ik ben destijds een keer bij hem op bezoek gegaan en heb een leuk gesprek gehad. Onlangs stond ik weer bij hem op de stoep met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen. Hij liet me als eerste een demo horen van ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’. Daarna volgden nog een paar liedjes, maar ik kreeg het allereerste nummer niet meer uit mijn hoofd. Ik gaf wel aan dat ik graag het tweede couplet een andere lading wilde geven. Dat heeft Jeroen doorgegeven aan tekstschrijver Dennis Velers die het perfect heeft uitgevoerd. Het eerste gedeelte gaat over een vrouw die je in het café tegenkomt. Zij zit constant aan je kop te zeurenen en je blij bent om even naar het toilet te gaan om bij wijze van spreken naar je eigen gezeik te luisteren. In het tweede couplet van het feestnummer wordt de draak gestoken met een aantal personen die dagelijks op televisie te bewonderen zijn. Uiteraard wordt de verhaallijn uitgebeeld in de clip die is opgenomen bij mijn stamkroeg in Oldenzaal’.

Marco hoopt dat de samenwerking met deze twee vakmensen z’n artiestencarrière uiteindelijk weer op het oude niveau getilt wordt. De neuzen staan in ieder geval dezelfde kant op. De opvolger van ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’ ligt ook al klaar. Dat gaat een 2.0 versie worden van een plaat die hij eerder heeft opgenomen én uitgebracht.

De CD single ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’ is vanaf 19 oktober 2022 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco Schouten ‘Ik luister liever naar mijn eigen gezeik’ ….Een Rood-Hit-Blauw produktie!

—————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring