Artiest banner

Marco Van Gerwen


Biografie

Marco is geboren in Eindhoven op 4 april 1973 en woonachtig in Valkenswaard, dorp onder de rook van Eindhoven. In het dagelijks leven is hij werkzaam als chauffeur van een bakwagen door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland met allerlei soorten polycarbonaat, polycarbonaat, polyacrylaat, etcetera, foto’s op canvas en op plexiglas.

Marco is een Nederlandse (feest)zanger en heeft 3 singles uitgebracht, in 2012 Nee, je hoeft niet meer te dromen, een feestnummer, uitgebracht onder Eric Dikeb, in 2020 Was jij nog maar hier, een ballad en tranentrekker, in 2021 Senor-Senorita, een echte zomerse feestknaller, beide uitgebracht onder zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. Zijn 4de single komt in maart 2022 uit getiteld: Jij bent een wonder, ook deze single is een feestknaller met het nodige up-tempo volume erin. Wederom komt deze single uit onder het label van Ronald Visch Rood-Hit-Blauw.

Marco heeft Sonic-Solutions in de arm genomen om de muzieklijn te  componeren, van hieruit wordt er een tekstschrijver benaderd die past bij de muzieklijn. In zijn laatste en uitkomende single zijn ook live-instrumenten toegepast, accordeon, live koorwerk, live gitaar en live blaasinstrumenten. Voor zijn laatste en uitkomende videoclip is Marco naar Film Creatie gegaan.

Marco heeft vele optredens in de regio en landelijk verzorgt, in de 14 jaar dat hij bezig is met zijn zangactiviteiten, van feesten, bruiloften, opening bedrijven, verjaardags feesten en partijen, ook de plaatselijke verzorgingstehuizen in Valkenswaard bezoekt hij regelmatig  om onze ouderen op te vrolijken met een gezellige muzikale middag, zeker nu in de corona tijd.

Laatste Nieuws

Marco van Gerwen geeft met Senor Senorita nieuw visitekaartje af

Na de tranentrekker ‘Was jij nog maar hier’ die Marco van Gerwen in september 2020 uitbracht bij platenlabel Rood- Hit-Blauw komt hij nu met de heerlijke meezinger ‘Senor – Senorita’ die naar verwachting hoge ogen zal gooien. Dat wordt natuurlijk wel vaker gezegd, maar omdat gewoon alles klopt aan deze productie zal de naamsbekendheid van deze uit Valkenswaard afkomstige zanger ongetwijfeld gaan groeien.

Met Senor Senorita geeft Marco een nieuw visitekaartje af. Hij
besloot om een andere koers te gaan varen met aan boord een
aantal vakmensen uit de muziekwereld. Aan deze productie
werkten Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions, Pascal de Vormer, Manfred Jongenelis en Marcel Fisser mee. De clip is opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie). Deze clipproducent heeft ook de nieuwe clip ‘Verloren tijd’ van Frans Bauer geschoten. Zijn creatieve visie zorgt voor prachtige beelden.

‘Ik ben zo blij met deze plaat waarvan je het refrein na 1 keer gehoord te hebben gewoon uit volle borst meezingt. Dat was ook de bedoeling en dat is meer dan gelukt. Samen met m’n platenbaas Ronald Visch bespraken we met het team van Sonic Solutions welke kant we op wilden gaan. Omdat de releasedatum op 26 mei stond gepland waren we het met elkaar eens dat het een vrolijk zomers liedje met Spaanse invloeden moest worden. Ik werd vervolgens gebeld door tekstschrijver Pascal de Vormer die vroeg waar het nummer over moest gaan. Een dag later kreeg ik de melodielijn en de tekst te horen. Mijn vriendin Sandra en ik waren zo enthousiast dat we meteen akkoord gaven. Om het allemaal nog professioneler te laten klinken zijn accordeonist Manfred Jongenelis én gitarist Marcel Fisser ingehuurd om live de instrumenten in te spelen. En….dat is vanaf het begin van het lied al duidelijk te horen’, glundert Marco.

De CD single ‘Senor Senorita’ is vanaf 26 mei 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Filmcreatie (Joey) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco van Gerwen ‘ Senor – Senorita ‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw Productie

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-van-gerwen/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring