Artiest banner

Marco Van Gerwen


Biografie

Marco is geboren in Eindhoven op 4 april 1973 en woonachtig in Valkenswaard, dorp onder de rook van Eindhoven. In het dagelijks leven is hij werkzaam als chauffeur van een bakwagen door heel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland met allerlei soorten polycarbonaat, polycarbonaat, polyacrylaat, etcetera, foto’s op canvas en op plexiglas.

Marco is een Nederlandse (feest)zanger en heeft 3 singles uitgebracht, in 2012 Nee, je hoeft niet meer te dromen, een feestnummer, uitgebracht onder Eric Dikeb, in 2020 Was jij nog maar hier, een ballad en tranentrekker, in 2021 Senor-Senorita, een echte zomerse feestknaller, beide uitgebracht onder zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. Zijn 4de single komt in maart 2022 uit getiteld: Jij bent een wonder, ook deze single is een feestknaller met het nodige up-tempo volume erin. Wederom komt deze single uit onder het label van Ronald Visch Rood-Hit-Blauw.

Marco heeft Sonic-Solutions in de arm genomen om de muzieklijn te  componeren, van hieruit wordt er een tekstschrijver benaderd die past bij de muzieklijn. In zijn laatste en uitkomende single zijn ook live-instrumenten toegepast, accordeon, live koorwerk, live gitaar en live blaasinstrumenten. Voor zijn laatste en uitkomende videoclip is Marco naar Film Creatie gegaan.

Marco heeft vele optredens in de regio en landelijk verzorgt, in de 14 jaar dat hij bezig is met zijn zangactiviteiten, van feesten, bruiloften, opening bedrijven, verjaardags feesten en partijen, ook de plaatselijke verzorgingstehuizen in Valkenswaard bezoekt hij regelmatig  om onze ouderen op te vrolijken met een gezellige muzikale middag, zeker nu in de corona tijd.

Laatste Nieuws

Door ingrijpende gebeurtenis besluit Marco vanGerwen daar een single over te maken.

Marco van Gerwen kreeg onlangs te maken met een enorm dilemma. De relatie die hij met Sandra had liep in 2021 op de klippen. Na een kortstondige onderbreking besloten de tortelduifjes de knuppel in het hoenderhok te gooien en opnieuw te bouwen aan een toekomst. Om deze ingrijpende gebeurtenis een plek in z’n leven te geven wilde Marco maar één ding, hierover op muzikaal vlak een lied maken met een tekst/verhaal die voor ieder herkenbaar is.. Hij besprak dit met Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions die vervolgens een feestplaat produceerden waarin de bekende kreet ‘WHO OO OO’ op sublieme manier is verwerkt.

Het nummer stemt je vanaf het eerste moment vrolijk. En dat was ook de insteek van Marco. Tekstschrijver Pieter van Schooten kreeg het verhaal mee en met de juiste woorden wist hij de gedachten van Marco op papier gezet. De single zou op 19 maart jl. worden uitgebracht, maar vlak daarvoor werd na 9 weken de relatie opnieuw beëindigd. Marco leefde in een Roller Coaster en wist even niet wat hij moest doen. Toch besloot hij om de plaat gewoon iets later uit te laten brengen bij z’n vaste platenlabel Rood-Hit-Blauw.

‘Het voelt allemaal wel heel erg dubbel. Toen Sandra 2.5 jaar geleden in mijn leven kwam veranderde alles. Vanaf dat moment heb ik altijd gezegd dat zij de liefde van mijn leven was en zag haar als een wonder. Ik was dan ook helemaal van slag toen we de eerste keer uit elkaar gingen. Ik was dolgelukkig op het moment dat er weer een klik was. Ze was ook aanwezig in de studio tijdens het inzingen. Dat het daarna weer mis is gegaan heeft een schok tot gevolg gebracht. Gelukkig zijn we als vrienden uit elkaar gegaan en hebben we nog wel contact’, onthult Marco.

De CDsingle ‘Jij bent een wonder’ is vanaf 13 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco van Gerwen ‘ Jij bent een wonder ‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl Digitale RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring