Artiest banner

Marco Van Gerwen


Biografie/Nieuws

Marco van Gerwen geeft met Senor Senorita nieuw visitekaartje af

Na de tranentrekker ‘Was jij nog maar hier’ die Marco van Gerwen in september 2020 uitbracht bij platenlabel Rood- Hit-Blauw komt hij nu met de heerlijke meezinger ‘Senor – Senorita’ die naar verwachting hoge ogen zal gooien. Dat wordt natuurlijk wel vaker gezegd, maar omdat gewoon alles klopt aan deze productie zal de naamsbekendheid van deze uit Valkenswaard afkomstige zanger ongetwijfeld gaan groeien.

Met Senor Senorita geeft Marco een nieuw visitekaartje af. Hij
besloot om een andere koers te gaan varen met aan boord een
aantal vakmensen uit de muziekwereld. Aan deze productie
werkten Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions, Pascal de Vormer, Manfred Jongenelis en Marcel Fisser mee. De clip is opgenomen door Joey van Rooij (Filmcreatie). Deze clipproducent heeft ook de nieuwe clip ‘Verloren tijd’ van Frans Bauer geschoten. Zijn creatieve visie zorgt voor prachtige beelden.

‘Ik ben zo blij met deze plaat waarvan je het refrein na 1 keer gehoord te hebben gewoon uit volle borst meezingt. Dat was ook de bedoeling en dat is meer dan gelukt. Samen met m’n platenbaas Ronald Visch bespraken we met het team van Sonic Solutions welke kant we op wilden gaan. Omdat de releasedatum op 26 mei stond gepland waren we het met elkaar eens dat het een vrolijk zomers liedje met Spaanse invloeden moest worden. Ik werd vervolgens gebeld door tekstschrijver Pascal de Vormer die vroeg waar het nummer over moest gaan. Een dag later kreeg ik de melodielijn en de tekst te horen. Mijn vriendin Sandra en ik waren zo enthousiast dat we meteen akkoord gaven. Om het allemaal nog professioneler te laten klinken zijn accordeonist Manfred Jongenelis én gitarist Marcel Fisser ingehuurd om live de instrumenten in te spelen. En….dat is vanaf het begin van het lied al duidelijk te horen’, glundert Marco.

De CD single ‘Senor Senorita’ is vanaf 26 mei 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Filmcreatie (Joey) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Marco van Gerwen ‘ Senor – Senorita ‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw Productie

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/marco-van-gerwen/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Marco van Gerwen na 8 jaar terug met prachtige ballad ‘Was jij nog maar hier’

Het was producer/componist/tekstschrijver Marco Luesink van Studio Evolution uit Wehl die Marco van Gerwen aanspoorde om z’n nieuwe single ‘Was jij nog maar hier’ uit te brengen bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. Volgens van Gerwen verliep het kennismakingsgesprek op het kantoor van Ronald Visch in Nijkerk heel ontspannen. Beide partijen zagen een samenwerking wel zitten.

‘Was jij nog maar hier’ is een prachtige ballad die op de huid van Marco is geschreven en geproduceerd door Luesink. ‘De tekst is verweven uit twee gebeurtenissen die ik heb meegemaakt. Allereerst het overlijden van m’n moeder dat inmiddels al 30 jaar geleden plaatsvond. Daarnaast is er op relationeel gebied het één en ander gebeurd dat me niet in de koude kleren is gaan zitten. Marco Luesink heeft dat op voortreffelijke wijze weten te verwoorden. Ondanks dat het een compleet nieuwe productie is, klinkt het het heel vetrouwd. Dat was ook de eerste reactie van Ronald Visch’, onthult Marco.

Het is inmiddels 8 jaar geleden dat Marco voor het laatst iets van zich heeft laten horen. Destijds nam hij i.s.m. Eric Dikeb en Kees Tel de feestplaat ‘Nee je hoeft niet meer te dromen’uit. Dat resulteerde in veel optredens in Nederland. Op een gegeven moment kon hij dat met z’n werk niet meer combineren en besloot te stoppen met zingen. Marco nam de tijd voor zichzelf en leerde elf maanden een nieuwe partner kennen. Er werd natuurlijk gesproken over zijn muzikale verleden, het begon weer te kriebelen. Omdat hij in het verleden ook had samengewerkt met Marco Luesink, besloot hij daar een afspraak mee te maken. Daarnaast zijn er ook al plannen gemaakt voor een opvolger.

De CD single ‘Was jij nog maar hier’ is vanaf 23 september 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

 

Marco van Gerwen ‘Was jij nog maar hier….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

——————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring