Artiest banner

Margretha van de Laar


Biografie/Nieuws

Margretha is zeer bekend als trainer en coach voor vele BN-ers (en niet BN-ers) om hun lichaam en geest weer in conditie te krijgen.

Ze doet dit vanuit haar eigen ervaring en motivatie, maar is uiteraard wel gediplomeerd. Margretha heeft in haar dynamische leven al heel wat gevechten moeten leveren, o.a. een levensbedreigende ziekte en een groot overgewicht. Maar na het overwinnen van haar ziekte is ze de strijd aangegaan tegen de kilo’s. Margretha is toen maar liefs 50 kilo afgevallen en door haar dagelijkse trainingen blijft ze op haar streefgewicht. Juist deze ervaringen gebruikt ze om andere te motiveren en te overtuigen vanuit eigen kracht gezond en op gewicht te kunnen leven.

In 2014 debuteerde Margretha als zangeres met de succesvolle single ‘Het Kleine Geluk’. De single ‘Thuis In Brabant’ is gelanceerd in 2018 en is net als de vorige single geschreven en geproduceerd door niemand minder dan Jeroen Englebert die eerder succesvolle liedjes schreef voor o.a. Willeke Alberti, André Hazes, Danny Froger, Frans Duijts en Paul de Leeuw en speelde in de band Diesel.

Laatste Nieuws

Margretha released nieuwe single en staat op de vakantiebeurs!

Zangeres en Presentatrice Margretha zal na het grote succes van vorig jaar ook in 2019 weer aanwezig zijn op deze mooie beurs om een aantal liedjes ten gehore te brengen waaronder “Thuis in Brabant” en ook zal haar nieuwe single “Het feestje van het jaar” uiteraard te horen zijn.

Margretha van de Laar is ooit gestart als latin choreograaf en heeft hiermee een aantal grote successen behaald. Naarmate de jaren vorderden kreeg Margretha steeds meer plezier in het voor de camera staan en heeft ze zich dan ook gestort op een muzikale carriere als zangeres en als presentatrice. Dit bleef niet zonder succes, haar eerste single “Het kleine geluk” bleek een hitje en stond lange tijd in de Nederlandse top 100. Na haar 2de single besloot Margretha een andere richting te kiezen en werkt ze samen met top producer, tekstschrijver en componist Jeroen Englebert, samen hebben zij inmiddels een aantal mooie singles gemaakt.

Afgelopen jaar heeft Margretha niet stil gezeten en heeft een aantal nieuwe singles opgenomen en uitgebracht, ook werkt ze hard aan haar eerste album wat in 2019 uit zal gaan komen. Sinds kort is Margretha de samenwerking aan gegaan met Rood-Hit-Blauw Produkties en samen met dit creatieve platenlabel zal ze zeker een aantal mooie dingen gaan doen de komende tijd.

Op de vakantie beurs zal Margretha de mensen vermaken met een aantal eigen nummers en zal ze natuurlijk ook met de bezoekers in gesprek gaan om eens te horen welke bestemming ze gekozen hebben en waarom.De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 9 t/m zondag 13 januari 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht en Margretha zal dagelijks te zien zijn. Kortom wordt het zeker heel gezellig en zoals Margretha zou zeggen een “Mooi feestje”. Namens Margretha kunnen wij zeggen: ‘Tot ziens en ik heb er ontzettend veel zin in!’

Margretha van de Laar…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring