Artiest banner

Margretha


Biografie/Nieuws

Margretha van de Laar

In 2014 debuteerde Margretha als zangeres met de single ‘Het Kleine Geluk’. Waarna haar zangcarrière een vlucht nam.

Door haar enthousiasme en veelzijdigheid maakt Margretha naast haar solocarrière uitstapjes met onder andere Albert van Benthem. Maar ook geheel belangeloos een single uitbrengen voor een goed doel als het KWF is voor Margretha een aanvulling op haar loopbaan als zangeres. Daarnaast mag een spontaan Sinterklaasliedje niet ontbreken wanneer kinderen daarom vragen bij Margretha.

Solocarrière

De solocarrière van Margretha heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld. In samenwerking met Jeroen Englebert is een genre ontstaan waar Margretha zich comfortabel bij voelt. Gevoelige, mooie en verfijnde liedjes is waar Margretha zich in kan vinden met teksten die je raken omdat je de woorden herkend. De liedjes zijn een kunst op zich.

Optredens

Elk podium, van groot naar klein, wordt door Margretha professioneel aangepakt. Haar ervaring en uitgebreide genre maken dat ze overal een succesvol optreden neerzet. Ook is Margretha goed in staat om naar de wensen van een opdrachtgever te luisteren en om samen invulling aan een optreden te geven. Dit is een kwaliteit die onderscheidend is.

Duo Albert & Margretha

Albert van Benthem is een feestzanger en Margretha heeft samen met Albert meerdere (feest)liedjes ingestudeerd en 3 singles uitgebracht. Als duo is er de mogelijkheid om van elk feest een topavond te maken.

Laatste Nieuws

Margretha bewandelt met ‘In het oog van de storm’ andere muzikale weg.

Begin 2021 lanceerde Margretha samen met Roland
Verstappen een gloednieuwe versie van ‘Helemaal niets’.
Uiteindelijk resulteerde deze release in een goede vriendschap
tussen beiden. Het bleek dat Margretha en Roland qua muziek
maken op één lijn zaten. Omdat ze elkaar ondertussen beter
hebben leren kennen deelden ze ook een groot deel van hun
privé leven met elkaar. Natuurlijk kwam ook de roerige periode
die Margretha vorig jaar heeft meegemaakt ter sprake. In
september 2022 verschijnt haar verhaal overigens in
boekvorm. Als voorloper op dit boek verschijnt nu bij Tunes
(onderdeel van Rood-Hit-Blauw produkties) de single ‘In het oog van de storm’.

Margretha:’ Tijdens een openhartig gesprek vertelde ik aan Roland een persoonlijk verhaal. Op dat moment ontstond het idee om daar een lied over te maken. Roland heeft het heel goed weten te verwoorden in een tekst waarvan werkelijk elke letter klopt. Ik denk dat het voor heel veel mensen herkenbaar is. Iedereen bereikt in het leven wel eens een moment waar je je geen raad mee weet. Het overkomt je en je laat het gebeuren. Je ziet wel hoe het afloopt. Het is een soort van overgave waar jezelf geen invloed op hebt. Met andere woorden je hebt het niet in de hand. Mensen worden ernstig ziek, je verliest je baan of je relatie loopt op de klippen. Dat zijn van die dingen waar je niets aan kunt doen die je moet laten gaan. Je zit dan in het oog van de storm’.

In de clip zie je 4 korte verhaallijnen van mensen die allemaal iets heftigs meemaken. Als je die bekijkt begrijp je precies wat er bedoelt wordt met ‘In het oog van de storm’.

De CD single ‘In het oog van de storm’ is vanaf 11 mei 2022 overal verkrijgbaar. De clip, gemaakt door 4kproductions.nl zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Margretha ‘In het oog van de storm’…..Alweer een Tunes produktie! Link naar streamingportals:

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Tunes – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw!

(Tunes is a division of RoodHitBlauw Producties)

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring