Artiest banner

Margretha


Biografie/Nieuws

Margretha van de Laar

In 2014 debuteerde Margretha als zangeres met de single ‘Het Kleine Geluk’. Waarna haar zangcarrière een vlucht nam.

Door haar enthousiasme en veelzijdigheid maakt Margretha naast haar solocarrière uitstapjes met onder andere Albert van Benthem. Maar ook geheel belangeloos een single uitbrengen voor een goed doel als het KWF is voor Margretha een aanvulling op haar loopbaan als zangeres. Daarnaast mag een spontaan Sinterklaasliedje niet ontbreken wanneer kinderen daarom vragen bij Margretha.

Solocarrière

De solocarrière van Margretha heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld. In samenwerking met Jeroen Englebert is een genre ontstaan waar Margretha zich comfortabel bij voelt. Gevoelige, mooie en verfijnde liedjes is waar Margretha zich in kan vinden met teksten die je raken omdat je de woorden herkend. De liedjes zijn een kunst op zich.

Optredens

Elk podium, van groot naar klein, wordt door Margretha professioneel aangepakt. Haar ervaring en uitgebreide genre maken dat ze overal een succesvol optreden neerzet. Ook is Margretha goed in staat om naar de wensen van een opdrachtgever te luisteren en om samen invulling aan een optreden te geven. Dit is een kwaliteit die onderscheidend is.

Duo Albert & Margretha

Albert van Benthem is een feestzanger en Margretha heeft samen met Albert meerdere (feest)liedjes ingestudeerd en 3 singles uitgebracht. Als duo is er de mogelijkheid om van elk feest een topavond te maken.

Laatste Nieuws

Margretha heeft met ‘Een groot wonder’ een vrolijk en blij lied in handen

De samenwerking die Margretha enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single ‘Een groot wonder’ een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt’ en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een vrolijk en blij countrylied met een fantastische tekst die ook door Roland Verstappen is geschreven. Uiteraard verschijnt ook deze single weer bij Tunes (onderdeel van Rood-Hit-Blauw producties).

Margretha:’ Het is weer anders dan anders en dat komt omdat ik het leuk vind om telkens verschillende dingen te maken. Hans Aalbers is zo’n persoon waarmee ik de laatste tijd samen aan het produceren ben geraakt. Daar komen regelmatig andere liedjes uit met andere geluiden. In eerste instantie was ik thuis al begonnen met het schrijven van de tekst. Om de één of andere reden lukt me dat beter voor andere artiesten dan voor mezelf. Gelukkig nam Roland deze taak van mij over. Alles wat hij beschreven heeft past en hoort bij mij. Van de oorspronkelijke melodielijn is overigens weinig van overgebleven. Dat is misschien wel de belangrijkste reden dat ik met Hans samenwerk. Hij weet me telkens te verrassen met zijn muzikale hoogstandjes. Vooral de viool en gitaargeluiden maken het echt af. Ik denk dat ik binnenkort maar een paar cowboylaarzen en een hoed aanschaf om het plaatje compleet te maken’…..

De komende maanden kun je veel van Margretha verwachten. Margretha is met leuke en spannende dingen bezig. Daarnaast zal Margretha ook op tv te bewonderen zijn en een grote onthulling doen.

De CD single ‘Een groot wonder’ is vanaf  26 oktober 2022 overal verkrijgbaar. De clip, opgenomen door Joey van der Bilt zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Margretha: ‘Een groot wonder’…..Alweer een Tunes produktie!

—————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Tunesinfo@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring