Artiest banner

Matthias Woerdman


Biografie/Nieuws

Matthias Woerdman kiest voor platenlabel Rood-Hit-Blauw!

De uit Apeldoorn afkomstige Matthias Woerdman werd de weg naar Rood-Hit-Blauw gewezen door Marco Luesink, zijn vaste studio tw: Studio Evolution te Wehl.

Na op kantoor alle zaken goed te hebben doorgenomen mbt. de mogelijk te volgen stappen voor de toekomst ging Matthias met de nodige informatie en mogelijkheden naar huis.

Matthias:

Ik heb een leuk gesprek gehad met Ronald Visch over mijn carriere en zijn bedrijf waarin hij mij direct en vrijblijvend veel informatie en tips gaf over de nieuwe single die ik wil gaan uitbrengen. Aan dit gesprek heb ik een goed gevoel overgehouden en ik wist dus eigenlijk direct al wat ik wilde. Ronald vertelde desondanks over de informatie en tips rustig na te denken, evt. vragen te stellen en dan te beslissen. Dat positieve besluit nam ik enkele dagen daarna, waarbij ook collega’s zich bijzonder positief uitlieten over deze mooie stap. 

Meer nieuws over de a.s. nieuwe single van Matthias volgt rondom de release op 01 Januari 2020.

Matthias Woerdman…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

Abonneer u ook op het Youtube-kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! https://www.youtube.com/channel/UCwuWgYZz6iwWr3xAaYtZtEw/

Matthias Woerdman bezingt in ‘Een echte maat’ de vriendschap met zijn beste kameraad

Matthias Woerdman maakt er geen geheim van dat hij al jarenlang een grote fan is van Jannes. Hij is dan ook zeer trots op het feit dat zijn nieuwe single ‘Een echte maat’ – die verschijnt bij Rood-Hit-Blauw produkties – qua sound heel dicht in de buurt komt van zijn idool. En dat was precies de bedoeling van de uit Apeldoorn afkomstige sympathieke zanger, die het nummer opnam bij Studio-Evolution in Wehl.

Matthias gaf aan producer Marco Luesink en tekstschijfster Marjolein Reekers (echtgenote van zanger Robbie Kee) zijn gewenste ingrediënten mee voor de tekst. Het moest deze keer niet over de liefde gaan, maar over z’n beste maat Adriaan Kroon, die hij al van jongs af aan al kent. ‘We kennen elkaar echt door en door. Een echte vriend leest je gedachten en woorden zijn vaak overbodig. Samen lachen en je verdriet delen hoort ook bij echte vriendschap. Met de juiste vriend ben je nooit alleen’, meent Matthias.

‘Een echte maat’ is een compleet nieuw nummer. Matthias heeft als doelstelling geen liedjes te gaan coveren. Daar houdt hij niet van. Een volledig eigen nummer is voor hem dan ook altijd een vereiste.

‘Kwalitatief is deze productie een stapje hoger dan ik tot nu toe heb uitgebracht. Daarom ben ik ook erg blij met de aangegane samenwerking met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ronald z’n uiterste best doet om het nummer goed uit te brengen en te promoten‘, aldus Matthias.

De CD single ‘Een echte maat’ is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip (opname Roy Otters) is opgenomen op verschillende locaties in Apeldoorn en ter promotie op diverse televisie- & clipstations te zien.

Matthias Woerdman…………alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring