Artiest banner

Matthias Woerdman


Biografie/Nieuws

Allround zanger met ervaring en zeer divers repertoire. Matthias Woerdman maakt ieder optreden gezellig! Te boeken voor feesten en partijen, recepties, etc. Informeer naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een zanger voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of gewoon een leuk tuinfeest?
Matthias maakt ieder optreden gezellig. Matthias zingt Nederlandstalig.
Heeft al 10 cd’s uitgebracht en staat sinds kort in de playlist van Radio NL

Hallo vrienden en Fans !

Mijn naam is Matthias Woerdman en zanger van het Nederlandstalige lied .
Ik ben geboren op 11 februari 1983 Te Apeldoorn.
Ben vader van een mooie zoon, mijn trots !!!!!!!!!!!!!

Als zanger ben ik al een beste tijd bezig en mijn eerste cover single was ”Beter dan ooit”
Mijn tweede single ”alles wat ik doe vandaag” staat ook bij TVOranje in de verzoekparade en kun je natuurlijk op stemmen.
De derde singel is “Laat de zon op je schijnen”en is in Mei 2013 uitgekomen. De vierde singel is “Ik word gek van die berichten” en was uitgekomen in 2014 mijn laatste singles draaien  mee op de landelijke zenders waaronder Radio NL

Laatste Nieuws

Matthias Woerdman maakt er geen geheim van dat hij al jarenlang een grote fan is van Jannes. Hij is dan ook zeer trots op het feit dat zijn nieuwe single ‘Een echte maat’ – die verschijnt bij Rood-Hit-Blauw produkties – qua sound heel dicht in de buurt komt van zijn idool. En dat was precies de bedoeling van de uit Apeldoorn afkomstige sympathieke zanger, die het nummer opnam bij Studio-Evolution in Wehl.

Matthias gaf aan producer Marco Luesink en tekstschijfster Marjolein Reekers (echtgenote van zanger Robbie Kee) zijn gewenste ingrediënten mee voor de tekst. Het moest deze keer niet over de liefde gaan, maar over z’n beste maat Adriaan Kroon, die hij al van jongs af aan al kent. ‘We kennen elkaar echt door en door. Een echte vriend leest je gedachten en woorden zijn vaak overbodig. Samen lachen en je verdriet delen hoort ook bij echte vriendschap. Met de juiste vriend ben je nooit alleen’, meent Matthias.

‘Een echte maat’ is een compleet nieuw nummer. Matthias heeft als doelstelling geen liedjes te gaan coveren. Daar houdt hij niet van. Een volledig eigen nummer is voor hem dan ook altijd een vereiste.

‘Kwalitatief is deze productie een stapje hoger dan ik tot nu toe heb uitgebracht. Daarom ben ik ook erg blij met de aangegane samenwerking met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ik heb er alle vertrouwen in dat Ronald z’n uiterste best doet om het nummer goed uit te brengen en te promoten‘, aldus Matthias.

De CD single ‘Een echte maat’ is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip (opname Roy Otters) is opgenomen op verschillende locaties in Apeldoorn en ter promotie op diverse televisie- & clipstations te zien.

Spotify: https://open.spotify.com/track/4axb5WJFAEMCF62dzmVOqH?si=BYsaEFyxQDeE5mw8DzVsJg

Matthias Woerdman…………alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring