Artiest banner

Matthieu Attema


Biografie/Nieuws

Raymond de Bruijn is het directe en exclusieve boekingskantoor voor de boekingen van Matthieu Attema. Neem voor boekingen en/of informatie contact met ons op via: info@raymonddebruijn.nl of telefonisch via: 020-2238222. U kunt ook een WhatsApp sturen naar: 0627416498

Laatste Nieuws

Een droom komt uit voor zingende Buschauffeur Matthieu!

“Als Ik Een Glazen Bol Had” is de debuutsingle van Amsterdammer Matthieu Attema. Een droom die uitkomt voor deze altijd vrolijke zanger.

Matthieu gaat met deze track, waarvan de tekst geschreven is door Raymond de Bruijn, verder doorbreken in het Nederlandstalige segment.

Matthieu die in het dagelijks leven buschauffeur is neemt op feesten en partijen regelmatig de microfoon en zingt dan graag een paar covers van zijn idolen. Vanaf nu kan hij zijn eigen single aan iedereen presenteren, en ook in de toekomst, als we de glazen bol mogen geloven, gaan we nog veel van dit soort gezellige nummers van Matthieu op de radio voorbij horen komen.

Matthieu Attema….een Rood-Hit-Blauw & RB produktie!

Voor de redactie(s):

Informatie, Management en Boekingen: Raymond de Bruijn:

Tel: 020-7799718 mail: Info@raymonddebruijn.nl

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV-Promotie:  Nel van Olm ism Rood-Hit-Blauw aolm@telfort.nl 06-22949762

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring