Artiest banner

Menzina


Informatie

Zangeres Menzina (Kaffa) heeft bij de audities van Bloed,zweet en tranen grote indruk gemaakt. Deze goed ogende zangeres uit ’s-Gravenhage waar trouwens ook haar wieg stond, staat te boek als groot talent. De vrolijke, vlotte en spontane Haagse kreeg de handelsgeest én de muziek thuis met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Menzina timmert als zangeres al enige tijd aan de weg en heeft op velen indruk weten te maken. Discografie: 2011 single ‘Ik zie je staan’, 2012 single ‘Fantasie’. 2014 single ‘Dans met mij’. (samen met Grad Damen geschreven) 2015 single ‘Ik vind het best zo’ 2016 single ‘Laat me’ Kortom Menzina een Zangeres met een goede performance en prachtig geluid !

Discografie:

2011 single ‘Ik zie je staan’,

2012 single ‘Fantasie’.

2014 single ‘Dans met mij’. (samen met Grad Damen geschreven)

2015 single ‘Ik vind het best zo’

2016 single ‘Laat me’

Kortom Menzina een Zangeres met een prachtig geluid en goede performance!

Gebruik de Rode BOEK NU! Button voor uw aanvraag voor uw feest of gelegenheid  en meer info !

 

Nieuws

Roberto en Menzina zijn onlangs vader en moeder geworden van een wolk van een dochter genaamd “Sientje”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring