Artiest banner

Michael Nobbe


Biografie/Nieuws

Michael Nobbe komt met nieuwe single en kiest voor samenwerking met Rood-Hit-Blauw Producties!

De laatste single van Michael Nobbe is alweer even geleden (Oorzaak uiteraard  Corona), maar er is NIEUWS te melden!

Michael Nobbe en Rood-Hit-Blauw Producties gaan vanaf nu een samenwerking aan. Dit betekent dat de tracks van Michael onder het muzieklabel zullen uitkomen. Daarnaast zal er een samenwerking zijn in management en het uitwerken van plannen.

Michael:

Ronald Visch is een ervaren bekende in de muziekwereld en ik volg zijn label al geruime tijd. Nu ik hem onlangs sprak op de werkvloer ben ik overtuigd dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor mij. We hebben mooie plannen besproken en we starten met het uitbrengen van mijn nieuwe single op 18 Maart 2023.

Ronald (RHB):

Uiteraard volg en ken ik veel Nederlandstalige artiesten, Michael Nobbe is daar een goed voorbeeld van. Ik zag hem bij een optreden en het viel mij direct op dat zijn repertoire naast zijn eigen liedjes ook heel veel andere hits van dit moment bevat. Naast zijn goede stem is dat natuurlijk aantrekkelijk voor boekingen en promotie. Hij is in vergelijking tot de grote namen goed betaalbaar en zingt hun liedjes erg goed. We starten op ons label met een uptempo cover van Andre Hazes Amor Amor Amor. Ik heb een goed gevoel over deze cover en ben uiteraard benieuwd naar de reacties!

De CD-single ‘Amor Amor Amor is vanaf 15 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Michael Nobbe Een Rood-Hit-Blauw artiest!

—————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTVPromotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Producties

Laatste Nieuws

Michael Nobbe laat door DJ Galaga ‘Amor Amor Amor’ bewerken tot uptempo versie

Afgelopen week werd wereldkundig gemaakt dat Michael Nobbe en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties een overeenkomst hebben gesloten die verder gaat dan alleen het uitgeven van zijn nieuwe singles. Ook gaan de mannen een samenwerking aan m.b.t. managementtaken en het uitwerken van plannen. Michael heeft natuurlijk als zanger al een behoorlijke reputatie opgebouwd en heeft er alle vertrouwen in dat deze stap positief uit zal vallen. De aftrap vindt plaats op woensdag 15 maart 2023 met de uptempo cover van ‘Amor Amor Amor’ die door DJ Galaga onder handen is genomen.

Michael: ‘Eindelijk ben ik na die rare periode weer back in business. Voorheen bracht ik een aantal platen in eigen beheer uit. Via een aantal bevriende collega’s werd ik getipt om met Ronald Visch contact op te nemen. Hij weet exact hoe de vork in de steel zit en dat bleek wel tijdens ons eerste gesprek. Het gevoel dat er nu iemand achter mij staat voelt gewoon prettiger. In het verleden heb ik diverse nieuwe liedjes gelanceerd die door bekende componisten zijn gemaakt. In de praktijk blijkt toch dat, hoe leuk die nummers ook zijn, het publiek deze niet kennen. Dat is met een cover van een grote artiest toch anders. Zelfs bekende zangers coveren tegenwoordig de éne klassieker na de andere. Ik liep al een tijdje met het idee rond om ‘Amor Amor Amor’ te laten bewerken. Toevallig kwam ik onlangs in contact met DJ Galaga die er een heerlijke beat onder heeft gezet. Hij is daar een echte meester in. Toch ben ik van mening dat er niet te veel schade is aangericht omdat we in onze gedachten André Hazes met respect hebben behandeld’.

Omdat Michael het met zijn twee optiekzaken in Zwaag en Zwaagdijk enorm druk heeft besprak hij met Thijs Aldenzee van Cannonball Explosive Media de mogelijkheden om toch een clip te laten produceren. Uiteindelijk is gekozen voor een tekenfilm waarin twee lieve muisjes centraal staan. Het resultaat is echt heel bijzonder geworden en zeer de moeite waard om deze te bewonderen.

De CD-single ’Amor Amor Amor’ is vanaf 15 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, zal ter promotie van de nieuwe single zsm. op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Michael Nobbe ‘Amor Amor Amor’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score Promotions i.s.m.Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring