Artiest banner

Mike Daane


Biografie

Mike Daane was al op jonge leeftijd liefhebber van muziek. Als zingende bouwvakker werd Mike Daane in 2008 ontdekt door een klant en kwam de motivatie om zich te bewijzen al snel. Het duurde niet lang of hij was een graag geziene zanger in cafés in Haarlem en omstreken. In 2010 ging Mike Daane verder het land in om zich te laten horen, in 2011 & 2012 zelfs over de Duitse en Belgische grens. In 2013 bracht Mike Daane zijn eigen single ‘Dromen’ uit & ‘Kom op nou’ als duo MDFC, het protestlied tegen kabinet Rutte. Mike zijn tweede single ‘Zomerzon’ werd in de zomer van 2015 ten gehore gebracht. Nu, een jaar later, heeft single nummer 3, ‘Kom weer bij mij’, zijn entree te gemaakt. Naast de vele optredens met internationale artiesten en bekende Nederlandse artiesten is Mike Daane ook wekelijks te horen in de Haarlemse en Zandvoortse cafés. Van elke gelegenheid die gevierd moet worden, maakt Mike Daane een onvergetelijk feest. Van Michael Bubble tot Django Wagner, van een geweldige polonaise tot een gevoelige ballad. Met een zeer uiteenlopend repertoire en veel enthousiasme is Mike Daane een ras entertainer. Met zijn leergierigheid & doorzettingsvermogen bereikt deze veelzijdige alleskunner een leuk succes! Hij wil zijn publiek iets geven en dat is een boodschap in het geen waar hij meest van houdt: zingen en entertainen. Het gevoel overbrengen is zijn streven, een gezellige boel is zijn doel.

 

Het nieuwe repertoire van Mike zal verschijnen op het Rood-Hit-Blauw platenlabel

Nieuws

Wekelijks staat hij op de bühne met gevarieerd en uiteenlopend repertoire welke hij de afgelopen jaren met zorg heeft samengesteld en uitgebouwd. Mike Daane is zijn naam! Nieuw op het Rood-Hit-Blauw Produkties label maar in zijn regio en ondertussen ook ver daarbuiten, is Mike al lang geen onbekende meer binnen het Nederlandstalige circuit. Een kleine 10 jaar geleden alweer werden de tot dan toe verborgen talenten van deze Haarlemmer ontdekt. De Zingende Bouwvakker kwam toen tot conclusie dat het artiestenvak zijn ding is. Overal en altijd zorgen voor gezelligheid, ziel en zaligheid leggen in zijn liedjes en altijd streven zijn gevoel en die van de teksten, over te brengen naar zijn publiek.

In 2013 verscheen zijn debuutsingle ‘Dromen’ en sindsdien tekent Mike Daane vrijwel jaarlijks voor een nieuw product. En wie de titel ‘Ik weet alweer hoe laat het is’ leest, kan al een beetje voorzien dat hier een leuke song achter schuil moet gaan. En dat klopt! Lekker energiek met zomers temperament, kortom een opvallende en zeer interessante bijdrage  van Mike aan het huidige muzikale landschap.  2 juli jl. is deze door Mario Veltman geproduceerde single, waarop tevens het liedje ‘Geluk’ is te vinden, feestelijk gelanceerd in Murphy’s te Haarlem met daarbij tal van gezellige gastoptredens. LET OP….Mike Daane komt er aan!

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/1WlLZw5bjYdO0FkQRjEmhR

Link naar boekingen en info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-daane/

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613394287

Abonneer u nu op het laatste nieuws: www.roodhitblauw.nl of ons youtubekanaal roodhitblauw

Mike Daane – Ik weet alweer hoe laat het is…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie