Artiest banner

Mike Nieuwenburg


Biografie/Nieuws

Rood-Hit-Blauw presenteert 1e nieuwe artiest voor 2024 op RoodHitBlauw: Mike Nieuwenburg

Ronald Visch heeft leuk nieuws, Leo Kleijn (Een oude bekende uit het muziekvak) belde Ronald Visch dat hij een goede artiest schoof, en dat Mike Nieuwenburg uit Leiden interesse had in een gesprek met mij.

Ronald:

Dit gesprek heeft onlangs plaatsgevonden en Mike Nieuwenburg heeft zojuist getekend op ons label. Mooi om weer een goede artiest met een topsingle uit te brengen op ons label.

Mike is een goede zanger en heeft een heel erg leuk liedje getiteld

” Eentje dat kan geen kwaad toch” we gaan als RoodHitBlauw weer ons best doen deze zanger stappen te laten zetten in de muziekwereld.

Mike NIeuwenburg  ‘Eentje kan geen kwaad toch”

’Een Rood-Hit-Blauw productie

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-nieuwenburg/

——————————————————————————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTVPromotie: Nel van Olm ism Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Mike Nieuwenburg begint nieuw avontuur met topsingle ‘Eentje dat kan geen kwaad toch’

De uit Leiden afkomstige zanger Mike Nieuwenburg debuteerde in maart 2022 met ‘Ben zo blij dat jij in mijn leven bent’. Dat resulteerde in een groeiend aantal boekingen, met name in de regio van zijn woonplaats. We zijn inmiddels bijna twee jaar verder en dat was voor Mike de aanleiding om weer van zich te laten horen. Deze keer lanceert hij de opvallende Balkan-achtige oorwurm ‘Eentje dat kan geen kwaad toch’. De verwachting is dat zijn naamsbekendheid hier enorm van zal groeien. Als de single wordt opgenomen in de playlisten van de grote landelijke radiostations kan zijn muzikale carrière er anders uit gaan zien. Mocht dat niet het geval zijn, dan is er nog geen man over boord. Mike blijft dan gewoon z’n dingetjes doen waar hij nu ook met volle teugen van geniet. Toch kan de samenwerking die Mike is aangegaan met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties wel eens verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Ronald probeert daar een actieve rol in te spelen door zijn kennis, ervaring, connecties en enthousiasme met Mike te delen. Mike: ‘Ik was met een aantal bekenden in Turkije op vakantie. Daar waren ook een aantal Duitse en Poolse toeristen. Vooral de groep Poolse mensen trok onze aandacht vanwege een nummer dat maar gedraaid en gedraaid werd. Dat deuntje bleef maar in onze hoofden hangen. Op een gegeven moment zijn we toch maar naar die Poolse mensen gelopen en vroegen welk liedje dat was. Het bleek om Balkanica te gaan. Ikheb dit nummer vervolgens opgezocht en besprak met mijn neef Leo Kleijn het plan om het geheel in een Nederlands jasje te gaan steken. Daarvoor namen we contact op met producer Joris van Dijk (Sonic Solutions). Samen met zijn team heeft hij er een aanstekelijke productie van weten te maken waarin veel live instrumenten zijn verwerkt. Pascal de Vormer is gevraagd om de tekst te vertalen en het onderwerp hetzelfde te laten. Dat levert een mooi verhaallijntje op waarin wordt bezongen dat ééntje toch geen kwaad kan. Je laat alle zorgen voor zo-even wat ze zijn en ja die tweede, die smaakt nog beter, dus niet vergeten want het kan zo over zijn…!! Uiteraard heb ik ook een videoclip opgenomen en die moet je gewoon zien. De beelden zijn in Volendam geschoten. We hebben ons in de plaatselijke klederdracht gestoken en ontzettend veel plezier gehad. Dat straalt de clip ook uit.’

De CD single ‘‘Eentje dat kan geen kwaad toch’ is vanaf 7 februari 2024 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen te bewonderen bij de tv-zenders en op Youtube.

Mike Nieuwenburg…’Eentje dat kan geen kwaad toch’….Een Rood-Hit-Blauw

productie!

Link naar Track:

https://lnk.fuga.com/mikenieuwenburg_eentjedatkangeenkwaadtoch

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=Mjy17O3es8Q

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-nieuwenburg/

———————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm ism. Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring