Artiest banner

Mike Versteeg


Biografie/Nieuws

Wie is Mike Versteeg?

Mike is een gezellige zanger uit Houten met een aanstekelijk enthousiasme!

Daarnaast heeft Mike, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al menig podium bezongen en een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld. Vanaf zijn 7e jaar klom hij al op het podium waar hij begon te zingen en verzamelde zijn schoolgenoten zich destijds om het podium in de centrale hal. Vanaf die tijd ontwikkelde Mike zijn natuurlijke talent door veel thuis te oefenen en door de microfoon te pakken bij zijn voetbalclub en diverse feestjes op school en met vrienden.

Talentenjachten

In 2012 deed hij mee aan ‘Voor Houtens Talent Wordt Geklapt’. Een lokale Talentenjacht in zijn woonplaats. Hij wist zich na de eerste ronde al te kwalificeren voor de finale. En van de 65 deelnemers werd hij uiteindelijk 3e!
Toen Mike in groep 8 zat deed hij een poging bij ‘The Voice Kids’ en bereikte hij de voorrondes en in 2017 gaf hij zich op voor ‘Idols’ en ‘The Voice Of Holland’ en ook daar kwam hij tot de voorrondes.

Professioneel
Tot 2018 zong Mike in zijn vrije tijd voor o.a. goede doelen, toen hij besloot om vanaf dat moment vakkundig te werk te gaan. In mei 2018 is hij met zijn eigen onderneming ‘Mike Versteeg Entertainment’ gestart. Daarnaast zocht hij contact met Ronald Visch van het platenlabel RoodHitBlauw  en ging een samenwerking aan waardoor zijn carrière een flinke boost kreeg. Hij bracht zijn 1e officiële single uit getiteld ‘Op Eigen Benen staan’. Deze single ontving veel positieve aandacht, lovende kritieken en de juiste publiciteit.

Mike ontwikkelt in 2019 een eigen muziekstijl en begin februari 2019 kwam Mike’s 2e single ‘Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien’ uit.in 2020 opgevolgd door de single ‘Iedere keer’ die door de Radio landelijk wordt gedraaid, en door de fans omarmd.

Boekingen
Mike is te boeken vanaf een half uur tot en met avondvullend en hij maakt gegarandeerd een feest van uw bruiloft, evenement, verjaardag of communie. Informeer naar de diverse mogelijkheden via de RODE boekingsbutton

Laatste Nieuws

Mike Versteeg heeft pakkende single in handen met ‘Hoe zeg ik haar’

De laatstverschenen single ‘Met jou erbij’ van Mike Versteeg dateert van oktober 2021. Normaal gesproken waren er al lang een paar opvolgers gepresenteerd, maar omdat deze plaat en de daarvoor gelanceerde knaller ‘Bella Donna’ nog steeds veelvuldig bij de Nederlandstalige radiostations gedraaid worden heeft Mike geïnvesteerd in nieuwe orkestbanden die zijn act nog exclusiever maken. Deze werden geproduceerd door het team van Sonic Solutions. Daarnaast gaf Mike zijn entertainmentbureau via grafisch ontwerpbureau The Brand Stones een nieuwe uitstraling en exploiteert hij samen met z’n moeder vanaf 1 april 2023 het horecagedeelte op recreatieoord ‘De Wilgenplas’ in Maarssen.

Dit alles combineert hij gewoon met zijn huidige kantoorbaan. Het ondernemen zit bij Mike al van kleins af aan in het bloed. Dat heeft hij allemaal geleerd van zijn ondernemende opa. Er zijn ook maar weinig leeftijdsgenoten die de stappen die hij tot nu toe heeft gezet, durven te zetten. Mike heeft inmiddels zo’n groot netwerk opgebouwd zodat hij organisatorisch alles onder handbereik heeft om iets groots neer te zetten. Dat zal in de zomermaanden bij ‘De Wilgenplas’ ongetwijfeld gebeuren.

De 22-jarige entertainer heeft ondertussen al een eigen sound op weten te bouwen en die lijn wordt doorgetrokken in de catchy single ‘Hoe zeg ik haar’. Daarvoor zijn de Sonic Solutions producers Joris van Dijk, Michel Clerx, Jarek Mathijssen en tekstschrijver Hans Louws verantwoordelijk.

Mike: ‘Ronald Visch van Mike’s platenlabel Rood-Hit-Blauw was erg enthousiast over de nieuwe single. Hij vond het qua accordeonnetje en tempo een prima verlengstuk van ‘Bella Donna’. Het grote verschil met ‘Hoe zeg ik haar’ zit hem in de tekst omdat hierin een pakkende verhaallijn is verwerkt. Je blijft gewoon aandachtig luisteren om te achterhalen op welke manier ik de dame waarover gezongen wordt wil betoveren….

De CD-single ’Hoe zag ik haar’ is vanaf 8 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie) zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Mike Versteeg ‘Hoe zag ik haar’….Een Rood-Hit-Blauw productie!
————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring