Artiest banner

Mike Versteeg


Biografie/Nieuws

Wie is Mike Versteeg?

Mike is een gezellige zanger uit Houten met een aanstekelijk enthousiasme!

Daarnaast heeft Mike, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al menig podium bezongen en een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld. Vanaf zijn 7e jaar klom hij al op het podium waar hij begon te zingen en verzamelde zijn schoolgenoten zich destijds om het podium in de centrale hal. Vanaf die tijd ontwikkelde Mike zijn natuurlijke talent door veel thuis te oefenen en door de microfoon te pakken bij zijn voetbalclub en diverse feestjes op school en met vrienden.

Talentenjachten

In 2012 deed hij mee aan ‘Voor Houtens Talent Wordt Geklapt’. Een lokale Talentenjacht in zijn woonplaats. Hij wist zich na de eerste ronde al te kwalificeren voor de finale. En van de 65 deelnemers werd hij uiteindelijk 3e!
Toen Mike in groep 8 zat deed hij een poging bij ‘The Voice Kids’ en bereikte hij de voorrondes en in 2017 gaf hij zich op voor ‘Idols’ en ‘The Voice Of Holland’ en ook daar kwam hij tot de voorrondes.

Professioneel
Tot 2018 zong Mike in zijn vrije tijd voor o.a. goede doelen, toen hij besloot om vanaf dat moment vakkundig te werk te gaan. In mei 2018 is hij met zijn eigen onderneming ‘Mike Versteeg Entertainment’ gestart. Daarnaast zocht hij contact met Ronald Visch van het platenlabel RoodHitBlauw  en ging een samenwerking aan waardoor zijn carrière een flinke boost kreeg. Hij bracht zijn 1e officiële single uit getiteld ‘Op Eigen Benen staan’. Deze single ontving veel positieve aandacht, lovende kritieken en de juiste publiciteit.

Mike ontwikkelt in 2019 een eigen muziekstijl en begin februari 2019 kwam Mike’s 2e single ‘Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien’ uit.in 2020 opgevolgd door de single ‘Iedere keer’ die door de Radio landelijk wordt gedraaid, en door de fans omarmd.

Boekingen
Mike is te boeken vanaf een half uur tot en met avondvullend en hij maakt gegarandeerd een feest van uw bruiloft, evenement, verjaardag of communie. Informeer naar de diverse mogelijkheden via de RODE boekingsbutton

Laatste Nieuws

Mike Versteeg komt met verfrissende nieuwe single ‘Met jou erbij’

Het team waar Mike Versteeg mee samenwerkt heeft hoge verwachtingen van z’n nieuwe single ‘Met jou erbij’. In tegenstelling tot een aantal eerdere producties die hij heeft gelanceerd is dit geen cover, maar een compleet nieuw lied. Zoals we van Mike gewend zijn kiest hij altijd voor kwaliteit.
Dat is dan ook de reden dat hij wederom de studio van Sonic Solutions indook. Volgens Mike weet producer Joris van Dijk precies wat bij hem past. Hij gaf Mike dan ook de boodschap mee om een tekst te laten schrijven die meteen pakkend moest zijn. Mike nam vervolgens contact op met Hans Louws omdat hij altijd van die aparte zinnen gebruikt die niet standaard zijn.

‘Vanaf de eerste toon klinkt ‘Met jou erbij’ al vrolijk. En inderdaad……. de eerste zin ‘Heb regelmatig avontuurtjes gehad, maar nooit kreeg ik dat gevoel wat jij me gaf toen s’ avonds laat in de stad’ blijft je bij. Dat is dus typisch een woordspeling van Hans. Over de melodielijn ben ik ook heel erg tevreden. Eigenlijk heb ik in deze plaat nog meer vertrouwen dan in mijn grote hit ‘Bella Donna’. Deze plaat wordt nog steeds met grote regelmaat gedraaid bij tal van radiostations. Ook Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw heeft het gevoel dat dit nummer het succes van ‘Bella Donna’ kan overtreffen’, aldus Mike.

Op 3 juli jl. was Mike Versteeg één van de eerste artiesten die uit handen van Ingrid Simons en Johan Vlemmix een speciaal lintje kreeg opgespeld tijdens de Muzikale Lintjesregen. Dit initiatief is in het leven geroepen als waardering voor artiesten of personen die werkzaam zijn – of werkzaam geweest zijn – in het Nederlandstalige muziekgenre. Meer info hierover is te lezen op www.muzikalelintjesregen.nl

it-Blauw merkt dat na een en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !
De CD single ‘Met jou erbij’ is vanaf 6 oktober 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen in Houten bij Boca Bar & Kitchen en de nieuwe zaak Brother Louie Bar & Pizza is door Joey van Filmcreatie opgenomen en zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Mike Versteeg ‘Met jou erbij’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring