Artiest banner

Mike Versteeg


Biografie/Nieuws

Wie is Mike Versteeg?

Mike is een gezellige zanger uit Houten met een aanstekelijk enthousiasme!

Daarnaast heeft Mike, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al menig podium bezongen en een flinke dosis ervaring opgedaan in de muziek- en entertainmentwereld. Vanaf zijn 7e jaar klom hij al op het podium waar hij begon te zingen en verzamelde zijn schoolgenoten zich destijds om het podium in de centrale hal. Vanaf die tijd ontwikkelde Mike zijn natuurlijke talent door veel thuis te oefenen en door de microfoon te pakken bij zijn voetbalclub en diverse feestjes op school en met vrienden.

Talentenjachten

In 2012 deed hij mee aan ‘Voor Houtens Talent Wordt Geklapt’. Een lokale Talentenjacht in zijn woonplaats. Hij wist zich na de eerste ronde al te kwalificeren voor de finale. En van de 65 deelnemers werd hij uiteindelijk 3e!
Toen Mike in groep 8 zat deed hij een poging bij ‘The Voice Kids’ en bereikte hij de voorrondes en in 2017 gaf hij zich op voor ‘Idols’ en ‘The Voice Of Holland’ en ook daar kwam hij tot de voorrondes.

Professioneel
Tot 2018 zong Mike in zijn vrije tijd voor o.a. goede doelen, toen hij besloot om vanaf dat moment vakkundig te werk te gaan. In mei 2018 is hij met zijn eigen onderneming ‘Mike Versteeg Entertainment’ gestart. Daarnaast zocht hij contact met Ronald Visch van het platenlabel RoodHitBlauw  en ging een samenwerking aan waardoor zijn carrière een flinke boost kreeg. Hij bracht zijn 1e officiële single uit getiteld ‘Op Eigen Benen staan’. Deze single ontving veel positieve aandacht, lovende kritieken en de juiste publiciteit.

Mike ontwikkelt in 2019 een eigen muziekstijl en begin februari 2019 kwam Mike’s 2e single ‘Ik Liet Jou Mijn Liefde Zien’ uit.in 2020 opgevolgd door de single ‘Iedere keer’ die door de Radio landelijk wordt gedraaid, en door de fans omarmd.

Boekingen
Mike is te boeken vanaf een half uur tot en met avondvullend en hij maakt gegarandeerd een feest van uw bruiloft, evenement, verjaardag of communie. Informeer naar de diverse mogelijkheden via de RODE boekingsbutton

Laatste Nieuws

Mike Versteeg eindigt vanaf nu elk knalfeest met ‘Wie o wie?’

Wie o wie geeft er nog een laatste rondje. Dat is de vraag die gesteld wordt in de gezellige kroegenplaat ‘Wie o wie’ die Mike Versteeg uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw producties. Normaliter laat Mike op muzikaal gebied vaker van zich horen, maar het blijkt dat zijn baan en de werkzaamheden die hij samen met z’n moeder verricht bij recreatieoord ‘De Wilgenplas’ in Maarssen veel tijd in beslag nemen. Sinds april 2023 exploiteren ze samen het horecagedeelte op dit recreatiepark. Mike heeft wel gewoon z’n optredens verzorgd, maar geen nieuwe muziek uitgebracht. Daar komt dus nu verandering in. Hij heeft zich voorgenomen om dit jaar als vanouds weer vaker de studio in te duiken om nieuw repertoire op te nemen.

Mike: ’Eigenlijk ontstond het idee om een nieuwe single op te nemen bij een buurtfeest.Als afsluiter werd ‘Het laatste rondje’ opgezet. Er ontstond op dat moment een discussie tussen twee personen over de uitvoerende artiest van die plaat. Terwijl de één aangaf dat het lied van André Hazes was, meende de ander dat het Paul de Leeuw betrof. Iemands anders uit de menigte gaf aan dat Paul de Leeuw jaren geleden wel een nummer had gemaakt met hetzelfde onderwerp. Op dat moment is er bij mij een lampje gaan branden en ben vervolgens gaan zoeken op internet. Het bleek te gaan om het nummer ‘Wie o wie’ welke Paul vroeger in zijn theatershows gebruikte. Sinds een

paar weken weet ik ook dat het lied officieel niet eens van Paul de Leeuw is. Het nummer was ooit een inzending van Zweden voor het Eurovisie Songfestival. In mijn directe omgeving kent niemand dit lied. Ook Ronald Visch van platenlabel RHB en mijn vaste producer Joris van Dijk hadden er nog nooit van gehoord. Het team van Sonic Solutions heeft het arrangement opnieuw geproduceerd en het geheel aangepast aan deze tijd. Het is wel even heel iets anders dan wat men van mij gewend is, maar de reacties die ik tot nu toe heb gekregen van de mensen die ik het nummer al heb laten horen waren allemaal heel positief. Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee en ben reuze benieuwd wat mijn fans er over zeggen.’

De CD-single ’Wie o Wie? is vanaf 20 maart 2024 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De artwork clip is te bewonderen op YouTube en de socials van Mike.

Mike Versteeg ‘Wie o Wie?’ Een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/mikeversteeg_wieowie-1

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-versteeg/

————————————————————————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring