Artiest banner

Nigel Fischer


Biografie

De Utrechtse zanger Nigel Fischer:

Toen ik veel in besloten kring aan het zingen was, werd er door vele vrienden en familie steeds gevraagd waarom ik niets deed met mijn zangtalent.

Velen vonden het zonde van het talent en nadat ik op een feest van een vriend, voor veel onbekenden, weer de microfoon in mijn handen gedrukt kreeg, begon ik er enorm veel plezier in te krijgen, wat er toe leidde dat ik de gehele avond diverse Hollandse liedjes heb gezongen.

Die avond kreeg ik heel veel leuke reacties en ik besloot dan ook er meer mee te gaan doen.

Toen wij op Gran Canaria op vakantie waren en Marianne Weber spraken in haar gezellige Beachbar, vertelde ik haar dat ik ook goed kon zingen en dat ik interesse had om een single te laten maken.

Ze zei toen dat ik het gewoon moest gaan proberen als ik dat graag wilde.

Via haar ben ik met Jeff in contact gekomen.

Ik ben sinds enige tijd verbonden aan platenlabel RoodHitBlauw. Via heb komen mijn singles uit en ben ik te boeken.

Nieuws

Nigel Fischer brengt na zes jaar demo van ‘Wat ik van je wil’ op single uit

Nigel Fischer kan op de titel van z’n vrolijk klinkende nieuwe
single ‘Wat ik van je wil’ een helder antwoord geven. De hele nacht op stap met een mooie dame om een fiesta te vieren. Nieuw is de single eigenlijk niet omdat Nigel de demo ruim zes jaar geleden al kreeg aangeboden door Jeffrey Weber. Iedere keer al Nigel van plan was om de studio in te duiken om deze track op te nemen kwamen er telkens andere ideeën op tafel. Spijt heeft Nigel daar nooit van gehad. Vooral het nummer ‘Pak maar mijn hand’ welke hij in 2021 aangeboden kreeg door Wesly Bronkhorst en diens manager Raymond de Bruijn heeft Nigel behoorlijk wat airplay opgeleverd.

Omdat Nigel het weer hoog tijd vond om een nieuwe single te lanceren besloot hij met de bewuste demo naar producer Laurens van Wessel in Zegge te gaan om het vervolg te bespreken. Laurens heeft z’n trompet, accordeon en tal van andere instrumenten uit de kast gehaald om er een tropisch tintje aan te geven. En dat is volgens velen waaronder Ronald Visch van z’n platenlabel Rood-Hit-Blauw bijzonder goed gelukt.

Mijn vader heeft een huis op Gran Canaria en als het ook maar even kan ben ik daar te vinden. Net zoals m’n voorgaande twee clips zijn ook de beelden van ‘Wat ik van je wil ‘geschoten op dit Canarische Eiland door de plaatselijke cameraman Charle James Driver. Hij wist een aantrekkelijke actrice te strikken die als mijn tegenspeelster figureert. Op één van de mooiste resorts vonden de opnames plaats. Ik zeg…ga gewoon lekker kijken…..

Voor wat betreft het organiseren van leuke evenementen, daar is Nigel al volop aan het brainstormen. Het uitgaansleven heeft natuurlijk een tijd lang op een laag pitje gestaan en iedereen is weer toe aan een gezellig avondje met Nigel Fischer and Friends.

De CD single ‘Wat ik van je wil’ is vanaf 4 mei 2022 verkrijgbaar. De videoclip, die opgenomen is door Charle James Driver zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Nigel Fischer ‘Wat ik van je wil’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring