Artiest banner

Nigel Fischer


Biografie

De Utrechtse zanger Nigel Fischer:

Toen ik veel in besloten kring aan het zingen was, werd er door vele vrienden en familie steeds gevraagd waarom ik niets deed met mijn zangtalent.

Velen vonden het zonde van het talent en nadat ik op een feest van een vriend, voor veel onbekenden, weer de microfoon in mijn handen gedrukt kreeg, begon ik er enorm veel plezier in te krijgen, wat er toe leidde dat ik de gehele avond diverse Hollandse liedjes heb gezongen.

Die avond kreeg ik heel veel leuke reacties en ik besloot dan ook er meer mee te gaan doen.

Toen wij op Gran Canaria op vakantie waren en Marianne Weber spraken in haar gezellige Beachbar, vertelde ik haar dat ik ook goed kon zingen en dat ik interesse had om een single te laten maken.

Ze zei toen dat ik het gewoon moest gaan proberen als ik dat graag wilde.

Via haar ben ik met Jeff in contact gekomen.

Nieuws

Marianne of Jeff Weber aan de wieg van Nigel Fischer’s zangcarriere ?

Marianne Weber stond uiteindelijk aan de muzikale wieg van de in Utrecht geboren Nighel Fischer. Zijn ontmoeting met de koningin van het levenslied op Gran Canaria, was de directe inleiding voor de release van zijn in 2013 verschenen debuutsingle ‘Dat melodietje uit die Spaanse gitaar’. Sindsdien heeft de in Houten woonachtige zanger net als zijn eerste single, binnen 4 jaar alleen maar door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde nummers uitgebracht. De teller voor de vrolijke volkszanger staat ondertussen al op negen singles!

De 24-jarige Nigel die onlangs de Universal Studio’s in Orlando bezocht tijdens een trip door de States en Mexico, zette kort geleden een belangrijke vervolgstap in zijn carrière; Hij tekende bij Rood-Hit-Blauw Produkties en hoopt zo het succes als artiest nog verder uit te kunnen gaan bouwen. Daarnaast dook Nigel opnieuw de studio van Laurens van Wessel in om zijn nieuwe- wederom door Jeff Weber geschreven single, ‘Ik laat het allemaal gebeuren’ in te zingen. Blijft het bij een one-night- stand of wordt zij de liefde van z’n leven? Dat is de insteek van deze op en top meezinger met torenhoog feestgehalte én dus ook 10e single van…… Nigel Fischer.

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/5ngyrOxIypNNvz0inp3cjI

Link naar de clip op youtube: https://youtu.be/h99VNemKviQ

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613341534

Abonneer u op het laatste nieuws: www.roodhitblauw.nl of ons youtubekanaal roodhitblauw

Nigel Fisher – Ik laat het allemaal gebeuren…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring