Artiest banner

Nigel Fischer


Biografie

De Utrechtse zanger Nigel Fischer:

Toen ik veel in besloten kring aan het zingen was, werd er door vele vrienden en familie steeds gevraagd waarom ik niets deed met mijn zangtalent.

Velen vonden het zonde van het talent en nadat ik op een feest van een vriend, voor veel onbekenden, weer de microfoon in mijn handen gedrukt kreeg, begon ik er enorm veel plezier in te krijgen, wat er toe leidde dat ik de gehele avond diverse Hollandse liedjes heb gezongen.

Die avond kreeg ik heel veel leuke reacties en ik besloot dan ook er meer mee te gaan doen.

Toen wij op Gran Canaria op vakantie waren en Marianne Weber spraken in haar gezellige Beachbar, vertelde ik haar dat ik ook goed kon zingen en dat ik interesse had om een single te laten maken.

Ze zei toen dat ik het gewoon moest gaan proberen als ik dat graag wilde.

Via haar ben ik met Jeff in contact gekomen.

Nieuws

Nigel Fischer krijgt nieuwe single ‘Pak nu mijn hand’ aangereikt door Wesly Bronkhorst

Voordat Covid-19 zijn intrede maakte stond Nigel Fischerregelmatig op de bühne om vooral zijn eigen uitgebrachte liedjes ten gehore te brengen. Tijdens een optreden in Eindhoven complimenteerde Wesly Bronkhorst hem met z’n
liedjes. Wesly stelde voor om een keer met hem en z’n manager Raymond de Bruijn af te speken omdat zij waarschijnlijk ook wel iets voor elkaar konden betekenen. Er ging vervolgens een tijdje overheen, maar onlangs zat het drietal toch om tafel.

‘Het bleek dat Wesly samen met Raymond een Nederlandstalige tekst hadden geschreven op een Spaans lied. Omdat ik een enorme fan ben van Julio Iglesias herkende ik deze melodie. Wesley had het nummer ook al ingezongen en je raadt het al….ik was gelijk verkocht. Waarom Wesly dit prachtige lied niet zelf heeft opgenomen weet ik niet, maar ik ben er superblij mee. Ik kreeg ook de tip om contact op te nemen met producer Hans van Vondelen. Wesly werkt al vele jaren met hem samen. Ze zouden het leuk vinden als ik de single ‘Pak nu mijn hand’ daar op zou nemen. Aangezien Wesly weet wat hij doet, heb ik dit advies opgevolgd. Het eindresutaat is echt top. De samenwerking met dit team krijgt zeker een vervolg. Sterker nog…de opvolger ligt al klaar. Ik ga nu doorpakken en kan niet wachten weer op te gaan treden. Gelukkig kan en steeds meer. Wat dat betreft komt de reease van deze singe op een perfect moment’, meent Nigel.

Vanwege de Spaanse oorsprong van het lied leek het Nigel leuk om naar Gran Canaria af te reizen om de clip daar op te nemen. Een lokale cameraman werd benaderd die vaker videoclips produceerde. Ondanks de taalbarrière begreep men elkaar uitstekend. Volgens Nigel was het best spannend, maar het eindreultaat mag gezien worden.

De CD single ‘Pak nu mijn hand’ is vanaf 2 juni juni 2021 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Charle James Driver, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Nigel Fischer ‘Pak nu mijn hand’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring