Artiest banner

Patrick Dano


Biografie/Nieuws

Patrick Dano is geboren op 05-10-1975 te Tilburg .

Zijn interesse om te gaan zingen is begonnen toen hij samen, met zijn broer diverse malen had meegedaan aan talentenjachten. Zoals het festival van het levenslied in Tilburg. Samen haalden zij de tweede en derde plek. Het jaar daarop is hij als solo zanger verder gegaan, en haalde toen de eerste plek in 1996 op het levenslied in Tilburg. Ook heeft Patrick 2 maal met de soundmix show meegedaan bij Henny Huisman.

Daarna ging het balletje verder rollen, en deed ik optredens in het land en in België en Duitsland.

Dankzij fans,vrienden en familie sta ik nog steeds op het podium! Wat is er mooier om mensen te zien meezingen, genieten en klappen als je staat te zingen op het podium. Het geeft mij een machtig en fijn gevoel.

 

Wil je meer over mij weten of horen, klik dan op de bovenstaande buttons of voor boekingen op de rode Boek Nu! button.

Laatste Nieuws

Patrick Dano gaat de zomer tegemoet met ‘Oh Mamacita’

Het is inmiddels al weer ruim 2 jaar geleden dat Patrick Dano de single ‘Wondermooi’ lanceerde. In de tussentijd kreeg hij wederom te maken met gezondsheidsklachten. Ondanks z’n relatief jonge leeftijd van 45 jaar onderging hij twee hartinfarcten en vanwege een vernauwing in de kransslagaders werden er vijf stents geplaatst. Omdat Patrick momenteel weer goed in z’n vel zit, vond hij het tijd worden voor een nieuwe single. Het is een Nederlandstalige bewerking geworden van een albumtrack ‘Oh Mamacita’ van de uit Duitsland afkomstige zanger Ramon Roselly. De tekst is geschreven door Marc Daniels en Patrick Dano en de opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal. Vanwege de prettige samenwerking met Ronald Visch verschijnt ook deze single op het Rood-Hit-Blauw label.

‘Het is de eerste keer dat ik met het team van Sonic Solutions heb samengewerkt. Zij timmeren de laatste tijd behoorlijk aan de weg en produceren bijzonder mooie producties. Ook collega-artiesten zijn laaiend enthousiast over hen. Dat is dan ook de reden dat ik met producer Joris van Dijk contact opnam. Ik vertelde dat ik de originele versie van Ramon Roselly per toeval tegenkwam op internet. Door de Spaanse klanken die aan de productie zijn toegevoegd is het een prachtig zomers lied geworden. Ook de verhaallijn die gaat over een mooie dame die onbereikbaar is, sluit daar perfect bij aan. Het is wel heel iets anders dan wat je van mij gewend bent, maar bij dit stijltje voel ik me prettig’, vertelt Patrick.

De CD-single ‘Oh Mamacita’ is spoedig verkrijgbaar. De videoclip, die opgenomen is door Max Heijmans zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Patrick Dano ‘Oh Mamacita’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-dano/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring