Artiest banner

Patrick Dano


Biografie/Nieuws

Patrick Dano is geboren op 05-10-1975 te Tilburg .

Zijn interesse om te gaan zingen is begonnen toen hij samen, met zijn broer diverse malen had meegedaan aan talentenjachten. Zoals het festival van het levenslied in Tilburg. Samen haalden zij de tweede en derde plek. Het jaar daarop is hij als solo zanger verder gegaan, en haalde toen de eerste plek in 1996 op het levenslied in Tilburg. Ook heeft Patrick 2 maal met de soundmix show meegedaan bij Henny Huisman.

Daarna ging het balletje verder rollen, en deed ik optredens in het land en in België en Duitsland.

Dankzij fans,vrienden en familie sta ik nog steeds op het podium! Wat is er mooier om mensen te zien meezingen, genieten en klappen als je staat te zingen op het podium. Het geeft mij een machtig en fijn gevoel.

 

Wil je meer over mij weten of horen, klik dan op de bovenstaande buttons of voor boekingen op de rode Boek Nu! button.

Laatste Nieuws

Tilburger Patrick Dano is druk bezig in de studio van Harald Queens (HQ Studio) met het afronden van zijn bijzondere en aanstekelijke nieuwe single. Deze single zal net als zijn vorige tracks weer verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch.

Patrick onthuld alvast een tipje van de sluier:

Voor mijn nieuwe liedje getiteld “Wondermooi” die wederom geschreven is door Marc Daniels is gekozen voor een bijzonder arrangement. Samen met Harald Queens hebben we gezocht naar een Fris, Vrolijk en Zomers geluid. We zijn hierin uitstekend geslaagd volgens mij, maar uiteraard is de mening van de Radiostations, Luisteraars en Fans bepalend voor het succes! Ik ben erg benieuwd naar hun reacties en tel de dagen af tot de single gelanceerd wordt.

De CD single ‘Wondermooi’ is vanaf 1 mei 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-dano/

Tel:  06 – 23463645

Patrick Dano “Wondermooi’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring