Artiest banner

Patrick Jochems


Biografie/Nieuws

Zingende stratenmaker “Patrick Jochems” en Rood-Hit-Blauw produkties bijzonder blij met accoord en overeenkomst.

Ronald Rood-Hit-Blauw:

Het muziekwereldje blijft vooral leuk en verrassen! Ondanks de berichtgeving op de TV deze dagen. Ik kreeg onlangs te horen dat de zingende stratenmaker Patrick Jochems ook op ons label vertegnwoordigt gaat worden. Patrick heeft een cover van de band Pleasure uit 1983 in een nieuw jasje gestoken bij en met Studio Evolution (Marco Luesink) en dat is ze gelukt! Weer een heel mooi liedje en een aanwinst op ons label.

Het viel mij op dat er zoveel leuke en verschillende beroepen achter de artiesten schuilgaan. (Daar gaan we nog iets mee doen). Op het label zitten naast Stratenmakers ook Bouwvakkers, een Slager, een Verpleegster, een Ict-er, diverse andere zzp-ers en artiesten met een Kantoorbaan, vertegenwoordigers, een Magazijn medewerker , een Buschauffeur, Kapster en last but not lease een Anesthesist en een Politieagent. (We vergeten ook nog wat beroepen denk ik)Naast het zingen en het podium kun je de artiesten dus dagelijks tegenkomen aan hun werk.

De zingende stratenmaker Patrick Jochems is ook al van kinds af aan gek op het nederlandstalig lied en vertolkt dit met overgave.

Op 26 Januari 2022 zal het nieuwe lied en de videoclip van Patrick Jochems “Little by little” uitkomen op ons label en geplugd worden door Score Promotions.

Facebook Patrick:

https://www.facebook.com/patrick.jochemsdestratenmaker

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

Laatste Nieuws

Patrick Jochems hoopt met nieuwe single ‘Als je blijft geloven’ zijn horizon te verbreden.

Omdat zijn eerste kennismaking met Marco Luesink in 2022 ontzettend goed was bevallen, twijfelde Patrick Jochems er geen moment aan om ook zijn nieuwe single door hem te laten maken. Deze keer kreeg de producer van
de, in Wehl gevestigde Studio Evolution, de opdracht om een uptempo lied te bedenken. Patrick had enkele voorbeelden meegenomen, waaronder een aantal nummers die hij de laatste tijd op verzoek van het publiek vertolkt op de bühne. Vooral de muziekstijl van Robert Pater blijkt een schot in de roos. Zelf beschikt Patrick over 5 eigen liedjes en denkt met een koerswijziging naar snellere nummers zijn fans daarmee te verblijden. Stiekem hoopt hij natuurlijk ook
dat zijn landelijke bekendheid gaat groeien. Hij is er zich van bewust dat dit niet van de éne op de andere dag te realiseren is. Zijn nieuwste wapenfeit ‘Als je blijft geloven’ verschijnt net als de voorganger ‘Little by Little’ bij Rood-Hit-Blauw producties.

Patrick: ‘Ik merk gewoon dat het publiek positiever reageert op nummers met een verhoogd ritme. Eigenlijk past dat ook heel goed in mijn straatje. Tot nu toe heb ik daar niets mee gedaan. Om de juiste koers te varen heb je daarom iemand nodig die daar verstand van heeft. Ondanks dat ik Marco nog niet eens zo heel lang ken, durf ik te zeggen dat hij de juiste man is om mij verder te helpen. Ik vertelde hem dat ik vond dat accordeongeluiden een nummer altijd aantrekkelijker maken. Dat instrument vrolijkt iedereen gewoon op. Voor de rest heb ik alles aan hem overgelaten. Marco heeft vervolgens de melodielijn bedacht en is ook verantwoordelijk voor de tekst. Natuurlijk heb ik de plaat aan meerdere mensen in mijn omgeving laten horen en die waren allemaal zeer enthousiast. Dat is al een goed teken. Als blijkt dat deze single aanslaat, dan denk ik dat er in het vervolg meerdere feestknallers van mij zullen verschijnen.’

De CD-single ‘Als je blijft geloven’ is vanaf 29 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Patrick Jochems ‘Als je blijft geloven’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-jochems/

———————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring