Artiest banner

Patrick Jochems


Biografie/Nieuws

Zingende stratenmaker “Patrick Jochems” en Rood-Hit-Blauw produkties bijzonder blij met accoord en overeenkomst.

Ronald Rood-Hit-Blauw:

Het muziekwereldje blijft vooral leuk en verrassen! Ondanks de berichtgeving op de TV deze dagen. Ik kreeg onlangs te horen dat de zingende stratenmaker Patrick Jochems ook op ons label vertegnwoordigt gaat worden. Patrick heeft een cover van de band Pleasure uit 1983 in een nieuw jasje gestoken bij en met Studio Evolution (Marco Luesink) en dat is ze gelukt! Weer een heel mooi liedje en een aanwinst op ons label.

Het viel mij op dat er zoveel leuke en verschillende beroepen achter de artiesten schuilgaan. (Daar gaan we nog iets mee doen). Op het label zitten naast Stratenmakers ook Bouwvakkers, een Slager, een Verpleegster, een Ict-er, diverse andere zzp-ers en artiesten met een Kantoorbaan, vertegenwoordigers, een Magazijn medewerker , een Buschauffeur, Kapster en last but not lease een Anesthesist en een Politieagent. (We vergeten ook nog wat beroepen denk ik)Naast het zingen en het podium kun je de artiesten dus dagelijks tegenkomen aan hun werk.

De zingende stratenmaker Patrick Jochems is ook al van kinds af aan gek op het nederlandstalig lied en vertolkt dit met overgave.

Op 26 Januari 2022 zal het nieuwe lied en de videoclip van Patrick Jochems “Little by little” uitkomen op ons label en geplugd worden door Score Promotions.

Facebook Patrick:

https://www.facebook.com/patrick.jochemsdestratenmaker

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

Laatste Nieuws

Patrick Jochems geeft de Pleasure klassieker ‘Little by little’ een compleet nieuwe look!

Op de verjaardag van zijn vriendin Johanna Kooijman brengtPatrick Jochems zijn nieuwe single ‘Little by Little’ uit. Het is een Nederlandstalige bewerking op de gelijknamige klassieker van de formatie Pleasure uit 1983. Patrick gooide onlangs het roer om door contact op te nemen met Marco Luesink van Studio Evolution. Hij had goede verhalen gehoord over deze producer uit Wehl. In dat gesprek vertelde Patrick dat hij tijdens z’n optredens vaak complimenten kreeg over zijn vertolking van ‘Little by Little’. De keuze was daarna snel gemaakt. Er werd een Nederlandstalige tekst geschreven waar ook Patrick aan meewerkte. Op verzoek van Marco nam Patrick vervolgens contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties. Ook Ronald was onder de indruk en inmiddels maakt Patrick Jochems deel uit van de artiestenstal van RHB.

In het dagelijks leven is Patrick stratenmaker. ‘Vijf jaar geleden was ik tijdens de zomerperiode op vakantie bij het Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Zanger Henk Damen verzorgde daar regelmatig optredens. Ondanks dat ik van kinds af aan al gek ben op Nederlandstalige muziek, ging toen de knop echt om. Ik besloot zangles te nemen. Ik wilde ook liedjes maken en optredens verzorgen. Dat heeft tot nu toe goed uitgepakt, maar ik wil nog een stapje verder komen. Inmiddels probeert de bekende zangpedagoge Mieke Werger mij ‘de kneepjes van het zingen’ bij te brengen. Zij geeft les aan een groot aantal artiesten waaronder Frans Bauer. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn nieuwe team, aldus Patrick.

De CD-single ‘Little by Little’ is vanaf 26 januari 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Robert Vegt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De beelden hiervan zijn geschoten in Valkenburg.

Patrick Jochems ‘Little by little’…Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

——————————————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring