Artiest banner

Patrick Marce


Biografie/Nieuws

Patrick Marce kiest kleur en gaat voor Rood-Hit-Blauw Producties!

Rood-Hit-Blauw producties en Bosschenaar Patrick Marce hebben een overeenkomst geslotenen en melden dat zij een platendeal hebben gesloten!

Patrick Marce:

Ik heb Ronald Visch in het verleden al eens gesproken tijdens het levenslied in Den Bosch, daarnaast adviseerde mijn producer Kees Tel mij ook contact op te nemen met het RHB label.

Rood-Hit-Blauw Producties Ronald heeft een goed en betrouwbaar label dat weet ik al wel, nu hoop ik natuurlijk dat mijn nieuwe lied “He, Kom op” goed geplugd zal worden door Score Promotions en goed ontvangen wordt door de liefhebbers van het Nederlandse lied en al de Radiostations.

We hebben alle vertrouwen in een mooi succes!

De single van Patrick Marce zal 19 Oktober verschijnen. Rondom die tijd zal nog meer nieuws over de single naar buiten komen.

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/patrick-marce/

Patrick Marce…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Patrick Marcé duikt in het diepe en presenteert debuutsingle ‘Hé Kom op’

Het leven van Patrick Marcé staat al vele jaren in het teken van muziek. Als presentator van Radio Mexico uit Den Bosch kwam hij in het verleden vaak in contact met Nederlandstalige artiesten. Inmiddels werkt hij daar al meer dan 20 jaar. Met name Hans van Aalst (Denans) gaf hem de tip om iets met
zingen te gaan doen. Destijds dook hij bij Ad Damen de studio in om een nieuwe versie van de klassieker ‘Als het gras twee kontjes hoog is’ op te nemen. Daar is echter verder niets mee gedaan. Dat had mede te maken met de negatieve reacties die hij kreeg van z’n inmiddels ex-vrouw. Zij kraakte hem af en daardoor raakte hij compleet in mineur. Na de scheiding werd
hij liefdevol opgevangen door zijn ouders en zus, die wél vertrouwen in hem hadden. Patrick bloeide weer op en dat werd ook opgemerkt door zangeres Janske en John Medley. Zij adviseerden hem om contact op te nemen met Ronald Visch van Rood-Hit- Blauw producties uit Nijkerk. Op zijn label verschijnt nu de debuutsingle ‘Hé Kom op’.

Patrick: ’Al meer dan 30 jaar ga ik elke vrijdagavond met mijn vader naar de kroeg om te biljarten. Hij is een grote fan van countrymuziek en vroeg drie jaar geleden aan de kastelein of hij het nummer ‘Stop the World and Let Me Off’ van Declan Nerney uit de speakers wilde laten knallen. Dat is me altijd bijgebleven. Nadien zocht ik de track op internet op en toen zag ik dat de oorspronkelijke versie in 1966 al door Waylon Jennings was uitgebracht. Ik nam contact op met Tony van de Ven die een Nederlandstalige tekst heeft geschreven. Vervolgens ben ik naar producer Kees Tel in Helmond gegaan om er een hedendaagse versie van te laten maken. Met name het slagwerk, de banjo, accordeon én gitaarpartijen zorgen voor vrolijke klanken die blijven hangen. Ik zing over een vrouw die alleen is en niet weet wat ze op die dag wil gaan doen. Ik besluit haar mee te nemen en er samen een leuke dag van te maken…..’

Volgens Patrick proeft het in ieder geval naar meer. Hij is blij dat hij de sprong in het diepe heeft genomen en weer lekker in z’n vel zit. Dat merken z’n collega’s van Radio Mexico ook. Het station krijgt een facelift en diverse onderdelen worden opnieuw opgestart. Vooral het promoten en begeleiden van artiesten is iets wat Patrick graag doet. Zijn motto “Als je goed bent voor jezelf, ben je ook goed voor een ander” komt dan ook heel goed van pas.

De CD single ‘Hé Kom op’ is vanaf 19 oktober 2022 verkrijgbaar. De videoclip volgt later.

Patrick Marcé ‘Hé Kom op’ ….Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring