Artiest banner

Perry Zuidam


Biografie/Nieuws

Perry Zuidam en Rood-Hit-Blauw Producties starten 2023 met een mooie samenwerking!

Perry Zuidam en Rood-Hit-Blauw producties hebben prachtig nieuws aan het begin van 2023.

Eind 2022 zaten Perry en Ronald (RHB) om de tafel om een overgang naar het label te bespreken. Goede afspraken werden hierbij gemaakt en een overgang naar het label beklonken.

Perry:

Ik ken Ronald uiteraard al langer en ben dan ook verheugd de samenwerking met het label aan te gaan. Mijn nieuwe muziek en management zullen vanaf heden via dit label gaan verlopen.

Ronald (RHB):

Uiteraard zijn we erg blij met Perry op ons Rood-Hit-Blauw label.

Perry maakt bijzonder mooie liedjes en is een hele goede entertainer en daarmee een aanwinst voor het label. We gaan de samenwerking aan en zullen gezamenlijk Perry op een nog hoger plan zien te krijgen.

Perry Zuidam…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

——————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Rood-Hit-Blauw Persbericht Perry Zuidam brengt ‘Ik wil een knoopje aan je bloesje zijn’ na 10 jaar opnieuw uit

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties ziet de samenwerking met Perry Zuidam die in het begin van 2023 actief is als een enorme aanwinst voor zijn label. De aftrap start met de single ‘Ik wil een knoopje aan je bloesje zijn’. Tien jaar geleden bracht Perry dit nummer ook al eens uit en vond het
tijd voor een opknapbeurt van de orkestband. Volgens Perry is dit, door Johnny Hoes geschreven lied, één van de meest aangevraagde verzoekplaatjes tijdens zijn optredens. De allereerste artiest die dit nummer in 1979 op single uitbracht
was de Belgische zanger Joe Harris. Hij heeft ervoor gezorgd dat deze track, met name in het piratencircuit, erg populair werd. De Rotterdamse zanger schaamt zich er niet voor om covers uit te brengen. Dat doet hij al jaren met heel veel succes. Vooral de herkenbaarheid van het publiek en het oppakken van dit soort liedjes door de Nederlandstalige radiostations spelen daarbij een belangrijke rol.

Perry: ’De doelgroep waar ik grotendeels voor zing kan dit ‘vergeten’ lied gewoon meezingen. Toch denk ik dat er ook genoeg mensen zijn die deze plaat niet kennen. Dat is dan ook precies de reden dat producer Laurens van Wessel een nieuw, verfrissend, hedendaags arrangement heeft gemaakt waarin veel live instrumenten zijn verwerkt. Ondertussen werk ik al ruim tien jaar samen met deze producer van Wesco Productions uit Zegge. We voelen elkaar aan en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Kwalitatief leggen we de lat heel hoog. Als ik op het podium sta ‘verkoop’ ik in principe mezelf en het product moet dan wel goed zijn. Van ‘Ik wil een knoopje aan je bloesje zijn’ word je gewoon vrolijk. We hebben daarom bewust gekozen om deze single in het voorjaar uit te brengen’.

Op zondag 26 november 2023 viert Perry zijn 25-jarige artiestenjubileum bij Theater Zuidplein in Rotterdam. Hij pakt groots uit met een live band én een showballet. Uiteraard zullen hits als ‘Adieu Cherie’, ‘Zwoele Zotte Zomer’ en ‘Toffe Jongens’ de revue passeren. Ondertussen is al 80% van de kaarten verkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterzuidplein.nl

De CD-single ‘Ik wil een knoopje aan je bloesje zijn’ is vanaf 19 april 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Patrick van der Scheer, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Perry Zuidam ‘Ik wil een knoopje aan de bloesje zijn’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/perry-zuidam/

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring