Artiest banner

Perry Zuidam


Biografie/Nieuws

Perry Zuidam en Rood-Hit-Blauw Producties starten 2023 met een mooie samenwerking!

Perry Zuidam en Rood-Hit-Blauw producties hebben prachtig nieuws aan het begin van 2023.

Eind 2022 zaten Perry en Ronald (RHB) om de tafel om een overgang naar het label te bespreken. Goede afspraken werden hierbij gemaakt en een overgang naar het label beklonken.

Perry:

Ik ken Ronald uiteraard al langer en ben dan ook verheugd de samenwerking met het label aan te gaan. Mijn nieuwe muziek en management zullen vanaf heden via dit label gaan verlopen.

Ronald (RHB):

Uiteraard zijn we erg blij met Perry op ons Rood-Hit-Blauw label.

Perry maakt bijzonder mooie liedjes en is een hele goede entertainer en daarmee een aanwinst voor het label. We gaan de samenwerking aan en zullen gezamenlijk Perry op een nog hoger plan zien te krijgen.

Perry Zuidam…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

——————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Perry Zuidam blaast ‘De jongens van plezier’ nieuw leven in

Perry Zuidam brengt enkele dagen voor zijn 25-jarige artiestenjubileum, dat plaatsvindt op zondag 26 november 2023 bij Theater Zuidplein in Rotterdam, zijn nieuwe single ‘De jongens van plezier’ uit. Ondanks dat het een cover is van de Belgisch-Italiaanse componist, muziekproducent én zanger Rocco Granata, die bekend werd om zijn hese stem, heeft Perry daar op zijn manier een mooie draai aan gegeven. Het is al vaker gezegd dat het stemgeluid van Perry nostalgie ademt en dat is zeker bij deze productie, waarvoor zijn vaste producer Laurens van Wessel verantwoordelijk is, het geval. Het is de derde single op rij die Perry uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw producties. Samen met Ronald Visch heeft hij leuke plannen uitgestippeld en mede daardoor groeit zijn aantal optredens naar de 200 per jaar.

Perry: ‘Al een aantal jaren staat het liedje ‘De jongens van plezier’ op m’n bucking list. Het is voor mij één van de eerste liedjes die ik me kan herinneren in de tijd dat ik heel veel bij mijn opa en oma was. Mijn opa kan omschreven worden als een enorme muziekliefhebber en speelde zelf heel veel muziek van Johnny Hoes. In mijn herinnering stond dit lied ook op m’n allereerste album. Op de één of andere manier werd ik altijd heel vrolijk van dit liedje dat ik regelmatig met mijn opa heb gezongen. Eigenlijk is dat nummer altijd in mijn gedachten blijven hangen en als ik vrolijk werd zong ik altijd “wij zijn de jongens van plezier”. Ik heb dit jaar al twee singles uitgebracht en omdat het mijn jubileumjaar is vond ik dit een mooi moment, mede omdat Johnny Hoes aan het begin van mijn muzikale carrière heeft gestaan, dit lied op te nemen. Met de komende feestjes in het vooruitzicht, waaronder het Après-ski gebeuren en de carnaval valt deze plaat hopelijk in goede aarde. Het is een lekker feestliedje dat past in deze tijd. Omdat het nummer ook zeer geschikt voor in de kroeg heb ik samen met een aantal vrienden de clip opgenomen in een café. Zoals de mensen van mij gewend zijn zit er een leuk verhaaltje in die dan ook wordt uitgebeeld.’

De Cd-single ‘De jongens van plezier’ is vanaf 22 november 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Patrick van der Scheer, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Perry Zuidam ‘De jongens van plezier’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring