Artiest banner

Rafael Kaffa


Biografie/Nieuws

Rood-Hit-Blauw heeft overeenkomst met zanger Rafael Kaffa.

Zanger Rafael Kaffa viel bij Ronald van RoodHitBlauw in 1e
instantie op door zijn goede stem en geluid en was onder de indruk. Hij zag Rafael bij een optreden, was onder de indruk en besprak na afloop een datum om eens om de tafel te gaan. Dit gesprek heeft onlangs plaatsgevonden en een accoord was het resultaat.

Rafael:

Mooi dat ik kan aansluiten bij het Rood-Hit-Blauw label. Ik zie het helemaal zitten, ze zullen voor mij veel werk uit handen gaan nemen en met hun connecties mij hopelijk verder brengen in de business.

Ronald (RHB):

Ik zag Rafael bij een optreden op het woonwagenkamp en was direct onder de indruk. Hij heeft alles om het te gaan maken in het wereldje. Wij zullen onze bijdrage daar aan gaan leveren en zijn liedjes op ons label Rood-Hit-Blauw Producties uitbrengen en gaan promoten.

Zijn nieuwe track Getiteld “Ga uit mijn leven” zal op 3 Jan.2024 uitkomen Uiteraard is Rafael te boeken via ons label.

Rafael Kaffa ‘Ga uit mijn leven ’Een Rood-Hit-Blauw productie:
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rafael-kaffa/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTVPromotie: Score Promotions .ism Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Rafael Kaffa deelt z’n gewonnen debuutsingle ‘Ga uit mijn leven’ met de rest van Nederland.

Ongeveer anderhalf jaar geleden begon de zangcarrière van Rafael Kaffa serieuze vormen aan te nemen. Daarvoor was hij hoofdzakelijk in huiselijke kring druk met het uitoefenen van z’n hobby. Vanwege plankenkoorts durfde hij nooit een stap verder te zetten, maar op een gegeven moment wist hij die belemmering te overwinnen. In de regio van z’n woonplaats Dordrecht begon hij mondjesmaat met optredens bij mensen thuis die een verjaardag of een ander feestje vierden. Op een gegeven moment werd Rafael door vrienden aangemoedigd om deel te nemen aan de talentenjacht Stanley Hazes zoekt de Voice. Die uitdaging nam hij aan en in 2023 ging hij uiteindelijk met de publieksprijs naar huis. Die prijs bestond uit het opnemen van een single bij Jurgen Kuppens Muziekproducties in Rijen. Daarnaast kreeg hij ook een videoproductie cadeau die echter een paar weken later dan de desbetreffende debuutsingle ‘Ga uit mijn leven’ wordt opgenomen.

Rafael: ‘Omdat ik tijdens mijn optredens het liefst liedjes zing in de richting van Elvis Presley heb ik heel goed nagedacht welke stijl single ik op wilde nemen. Ik had namelijk best veel inspraak over zowel de tekst als de muziek. Ik omschrijf het nummer ‘Ga uit mijn leven’ als een soort blues/jazz lied met daarin veel instrumenten verwerkt. Op het moment dat de muziek gecomponeerd was kreeg ik inspiratie over het onderwerp waarover het nummer moest gaan. Niet dat ik ervaring mee heb, maar het gaat over een hypocriete vrouw die dingen verbiedt, maar zelf wel alles doet. Ik moet eerlijk zeggen dat ik echt heel tevreden ben over de productie. Het is wel even heel iets anders dan wat het gros van de Nederlandstalige artiesten uitbrengt maar daardoor kan ik me mooi onderscheiden. Die mening deelt Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw ook. Hij zag mij een keer optreden en was onder de indruk van mijn zangkunsten. Naderhand raakten we in gesprek dat resulteerde in een afspraak bij hem op kantoor in Nijkerk. Ik besloot mij aan te sluiten bij hem en zie het helemaal zitten. Er wordt voor mij veel werk uit handen genomen zodat ik me kan concentreren op het zingen. Met de vele connecties van RHB brengt Ronald mij hopelijk verder in de business.’

De cd-single ‘Ga uit mijn leven’ is vanaf 3 januari 2024 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip volgt op een later moment.

Rafael Kaffa ‘Ga uit mijn leven’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rafael-kaffa/

Link naar Track: https://lnk.fuga.com/rafaelkaffa_gauitmijnleven

——————————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring