Artiest banner

Remco Bourquin


Biografie/Nieuws

Remco Bourquin actief bij RoodHitBlauw Producties!

Remco Bourquin staat bekend als allround zanger en DJ met een prima en hoge stemgeluid.Remco zingt al zo’n 18 jaar en heeft een prima agenda. Remco beschikt over een zeer breed repertoire en zingt dan ook muziek van vroeger en nu, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Remco:

Ik werd getipt door Roy Otters om eens contact te leggen met Ronald van Rood-Hit-Blauw Producties.Ik heb de afspraak gemaakt en na een gesprek in Nijkerk maak ik nu ook deel uit van de RHB Artiestenstal. Zij doen heel veel, ze noemen dat een 360 deal, wat betekent dat zei bv. de release, het manegement en de promotie uit handen nemen.

Ronald:

Ik trof Remco onlangs aan in de studio en was aangenaam verrast door zijn mooie stemgeluid. Remco is ook weer een artiest die we zo goed mogelijk gaan begeleiden op de succesladder! Zijn nieuwe single komt al op 6 September uit!

We gaan alle zaken voor Remco zo goed mogelijk regelen.

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/remco-bourquin/

Remco Bourquin…….Een Rood-Hit-Blauw artiest!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Remco Bourquin mengt voor nieuwe single ‘Verlangens’ diverse stijlen door elkaar

Remco Bourquin geeft met de lancering van zijn nieuwe plaat ‘Verlangens’ een vervolg aan het uitbrengen van nieuw materiaal op singlegebied. Eigenlijk stond dit helemaal niet gepland, maar omdat hij door producer Roy Otters was benaderd om grafisch werk voor hem te verrichten kwam van het één het ander. Roy vroeg namelijk of het niet eens een keer weer tijd werd om de studio in te duiken voor de opname van een nieuwe single. Daar hoefde Remco eigenlijk helemaal niet lang over na te denken en ging meteen op dat voorstel in. Via Otters kwam Remco in contact met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties die, na een goed gesprek een 360 deal met hem sloot. Naast het uitbrengen van zijn muziek behartigt Ronald ook het management, regelt hij de promotie en verzorgt hij de boekingen. Op die manier kan Remco zich volledig storten op zijn carrière als DJ en allround zanger. Remco zingt al zo’n 18 jaar en beschikt over een zeer breed repertoire met nummers uit de jaren ’50 tot de jongste successen, zowel in het Engels als in het Nederlands

Remco: ‘Voor wat betreft m’n optredens als DJ en zanger heb ik helemaal niets te klagen. Mijn agenda is al vele jaren goed gevuld met opdrachten uit het gehele land. De laatste tijd verzorg ik vaker complete feestavonden en ben dan naast DJ ook de zanger die het publiek vermaakt. Om me daar nog meer in te onderscheiden heb ik besloten om vanaf nu ook weer nieuwe singles uit te brengen. Op de vraag van Roy naar welke stijl ik zocht gaf ik antwoord dat ik graag meerdere varianten met elkaar wilde mengen. Ik noemde daarbij het nummer ‘Lana’ van Roy Orbison, ‘Voel je dan niet’ van Milan Milano, ‘Jouw Blik’ van John West en een knipoog naar ‘Verlangen’ waarmee Quincy een hit mee scoorde. Roy heeft echt een stukje vakwerk afgeleverd en hoop dat veel radiostations de plaat opnemen in hun playlisten. Overigens heb ik met Ronald ook al gesproken over de opvolger die in 2024 verschijnt. Het zal voor velen een verrassing zijn, dat is een ding wat zeker is. Meer kan en wil ik er nu ook nog niet over kwijt.

De CD-single ‘Verlangens’ is vanaf 6 september 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Wescur, is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.

Remco Bourquin ‘Verlangens’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/remco-bourquin/

Facebook: https://www.facebook.com/RemcoBourquinOfficial

————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: MPromotions ism. Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring