Artiest banner

Rene Becker


Biografie

Het leven van de energieke René Becker bestaat sinds 2004 uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ zijn hits in Nederland. De regionale- en social media en radiozenders hebben René Becker inmiddels in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten’.

Het repertoire van René Becker bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige liedjes, waarmee hij menig zaal/ feesttent ‘op de kop’ krijgt.
René heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en heeft anno nu evenveel singles op zijn naam dan dat hij zelf jong is. Ook is hij te vinden op Wikipedia, Spotify, YouTube, Facebook en Instagram.

Een aantal hoogtepunten uit zijn muzikale carrière zijn de live concerten met de superband ‘Diep Triest’ en de bijna jaarlijkse Noordelijke ‘supermarkttours’ met zijn bekende Nederlandse Bierbrouwer als partner. Zijn optredens in Thialf Heerenveen, Megapiratenfestijns, voetbalstadions en Qmusic waren daarnaast ook onvergetelijk.

Dat hij naast het zingen behoort tot de sportiefste zangers van Nederland dankt hij mede aan zijn inzet tegen ‘Kinderen met Overgewicht’. Menig hardloopwedstrijd grijpt hij aan om dit toenemende maatschappelijk probleem in de publiciteit te krijgen.

Rene Becker released zijn muziek uiteraard op Rood-Hit-Blauw

Boek Rene NU via de rode Boeknu! Button

Nieuws

Echte vriendschap als vaccin!

René Becker vertaalt in z’n nieuwe single ‘Echte Vrienden’ het gevoel van vriendschap in een lied. Volgens René is deze persoonlijke boodschap niet onder woorden te brengen. Hij gunt iedereen een vriend voor het leven met deze muzikale boodschap. De tekst heeft René samen geschreven met producer Niels Lingbeek. Een single waarin de samenhang tussen René zijn herkenbare stem, piano en de door Hubert Heeringa ingespeelde saxofoon op een treffende manier zijn neergezet.

In eerste instantie was het de bedoeling om deze na de zomer
van 2020 uit te brengen, maar vanwege de pandemie is dan nu het moment!

‘Het nummer is gebaseerd op echte vriendschap. In deze bizarre tijd van nu besef je pas wat echte vriendschap is. Omdat de vooruitzichten de komende maanden er gunstig uitzien, lijkt het mij juist nu tijd om de single te lanceren. Het wordt zonnig weer, de terrassen gaan (deels) weer open en we zijn allemaal toe aan een positief geluid. Dit blijkt ook uit de aanvragen voor toekomstige boekingen. Inmiddels is het begrip “wanneer het weer kan feest” in mijn agenda de nieuwe trend. Nog onbekend is wanneer dat dan zal plaatsvinden, maar in het eerste weekend dat het weer mag, zal het dak er daar afgaan’, vertelt René enthousiast.

Voor de opname van de clip toog René samen met regisseur Piet- Cees van der Wel naar de studio van Jeroen Russchen. En met het gegeven dat de productie van ‘Echte vrienden’ heeft plaatsgevonden in de Mastersoundstudio van Niels Lingbeek, blijkt ook hieruit het belang van ‘Echte Vrienden’ nogmaals.

De CD single ‘Echte Vrienden’ is vanaf 28 april 2021 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

René Becker ‘Echte Vrienden’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
Link naar muziekportals: https://found.ee/renebecker_echtevrienden Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rene-becker/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Artwork: Het Dorpsmeisje Produkties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring