Artiest banner

Rene Becker


Biografie

Het leven van de energieke René Becker bestaat sinds 2004 uit optreden en met veel enthousiasme werken aan zijn carrière als artiest. Vele van zijn opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al Gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ zijn hits in Nederland. De regionale- en social media en radiozenders hebben René Becker inmiddels in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten’.

Het repertoire van René Becker bestaat voornamelijk uit eigen Nederlandstalige liedjes, waarmee hij menig zaal/ feesttent ‘op de kop’ krijgt.
René heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en heeft anno nu evenveel singles op zijn naam dan dat hij zelf jong is. Ook is hij te vinden op Wikipedia, Spotify, YouTube, Facebook en Instagram.

Een aantal hoogtepunten uit zijn muzikale carrière zijn de live concerten met de superband ‘Diep Triest’ en de bijna jaarlijkse Noordelijke ‘supermarkttours’ met zijn bekende Nederlandse Bierbrouwer als partner. Zijn optredens in Thialf Heerenveen, Megapiratenfestijns, voetbalstadions en Qmusic waren daarnaast ook onvergetelijk.

Dat hij naast het zingen behoort tot de sportiefste zangers van Nederland dankt hij mede aan zijn inzet tegen ‘Kinderen met Overgewicht’. Menig hardloopwedstrijd grijpt hij aan om dit toenemende maatschappelijk probleem in de publiciteit te krijgen.

Rene Becker released zijn muziek uiteraard op Rood-Hit-Blauw

Boek rene NU via de rode Boeknu! Button

Nieuws

Zomersingle René Becker “Voel!” bevat 2 versies.

Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan. “Voel!’ wordt dé zomerhit van 2018”! Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen.

“Je krijgt wat je geeft”, is één van de kreten die horen bij de zanger. En nu geeft hij zijn publiek liefst 2 versies van zijn nieuwste track: ‘Voel’! Samen met Niels Lingbeek werkte René aan deze vette Master Sound-productie! Ze is blond, heeft prachtige blauwe ogen en loopt verleidelijk over het strand. De liefde hangt in de lucht, je voelt het! ‘Voel!’ bezit een trendy en dansbare sound en gaat over de ontstane euforie voor die ene dame! En pak je de versie met Feest DJ Maarten erbij, dan krijg je nóg meer beat en pakkende kreten, en heb je een echte uit-je-dak plaat! René Becker slaat deze zomer keihard terug met…. ‘Voel’!

De CD single ‘Voel!’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single wordt aan gewerkt en zal binnenkort te zien zijn.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rene-becker/

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/33N4UPWXJgHbszvMbv4NBL?si=SXMzN-M9QZyuGDpv0fyU8Q

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614773369

Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113488107

Link naar feestversie 25 April op youtube: https://youtu.be/hV5VRWtr1Ig

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

Rene Becker – ‘Voel!…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring