Artiest banner

Robbie Kee


Biografie/Nieuws

Zanger/DJ Robbie Kee **proost** op samenwerking met platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Toen Ronald (RHB) Robbie Kee onlangs sprak over muzikale zaken werd er al snel iets duidelijk. Beiden zijn druk bezig met het najagen van een mooie carrière in de muziekbusiness. Tijdens het gesprek werd duidelijk dat zowel Robbie alsook Ronald veel voor elkaar kunnen betekenen.

De nieuw ingeslagen weg van Robbie Kee werd gepland en de te bewandelen route voor komende tijd besproken.

Over Robbie:

Robbie Kee begon zijn muzikale carrière op 15-jarige leeftijd als DJ. Hij draaide in zijn jongere jaren onder andere samen met Erik de Zwart, Tom Mulder en Ferry Maat. Hij heeft vele DJ-wedstrijden gewonnen en heeft ooit een aanbod om als VJ bij Musicbox in Engeland aan de slag te gaan afgewezen om bij zijn vader in diens bedrijf aan de slag te gaan. De muziek heeft hij gelukkig nooit losgelaten…

Of het nu een select gezelschap is of een bomvolle discotheek; Robbie Kee weet als zanger en/of DJ de juiste sfeer te brengen onder uw publiek!

Robbie Kee…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

Abonneer u nu ook op het Youtube-kanaal van RoodHitBlauw en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! https://www.youtube.com/channel/UCwuWgYZz6iwWr3xAaYtZtEw/

Laatste Nieuws

Robbie Kee heft het glas graag met z’n vrienden

Het glas heffen met echte vrienden is iets dat Robbie Kee graag doet. Dat is dan ook precies de reden waarom Marco Luesink, die overigens ook verantwoordelijk is voor de muziek, een opzetje schreef voor z’n nieuwe single ‘Hef het glas’ die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt. Ook de voorganger ‘Al mijn dromen’ verscheen op dit toonaangevende label van Ronald Visch. Er is afgesproken om twee singles per jaar uit te brengen. Ondanks de coronacrisis gaat dat in 2020 gewoon lukken.

Vriendschap betekent veel voor Robbie. ‘Alleen is maar alleen. Als je echte vrienden om je heen hebt waar je op kunt vertrouwen, geeft dat een versterkt gevoel op deze aardkloot. Naarmate je ouder wordt, word je wel selectiever. Vroeger had ik een hoop kennissen en weinig vrienden. Op een gegeven moment leer je je vrienden beter kennen. Twee kanjers die bovenaan de lijst staan zijn mijn zangmaatjes Hans Carras en Matthias Woerdman. Daar hef ik graag het glas mee’, onthult Robbie.

Het opzetje van de tekst is vervolgens verder uitgewerkt door Robbie’s vrouw Marjolein Reekers. De producer van Studio Evolution uit Wehl kreeg de opdracht om een gezellig lied te maken waarbij een pilsje in de hand perfect past. Het accordeongeluid draagt daar zeker aan bij. Volgens Robbie komt dat nu zeker goed van pas. Hij hoopt dat de corona snel voorbij is om daarna vaak het glas met vrienden te heffen.

De CD single ’Hef het glas’ is vanaf 24 juni 2020 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De videoclip (Jaap van Didden) zal ter promotie van de nieuwe single, op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Robbie Kee ‘Hef het glas’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring