Artiest banner

Robbie Kee


Biografie/Nieuws

Robbie Kee: Een Muzikale Reis van DJ naar Zanger

Op de prille leeftijd van 15 jaar begon Robbie Kee zijn opmerkelijke muzikale reis als een veelbelovende DJ. In zijn jeugdjaren draaide hij zij aan zij met niemand minder dan de legendarische namen Erik de Zwart, Tom Mulder en Ferry Maat, waardoor hij al snel bekendheid verwierf binnen de muziekindustrie. Robbie’s onmiskenbare talent achter de draaitafels werd al snel bevestigd toen hij talloze regionale DJ-wedstrijden won, waarmee hij zichzelf op de kaart zette als een opkomende ster in de wereld van de elektronische muziek. Op een keerpunt in zijn carrière kreeg hij zelfs een verleidelijk aanbod om als VJ bij Musicbox in het bruisende Engeland aan de slag te gaan. Maar in een bewonderenswaardige daad van toewijding en loyaliteit, besloot hij dit aanbod af te wijzen om zijn vader bij te staan in diens bloeiende bedrijf. Hoewel Robbie tijdelijk een ander pad bewandelde, heeft hij zijn diepgewortelde liefde voor muziek nooit laten vervagen. Ongeveer een decennium geleden besloot hij om zijn passie voor zingen opnieuw tot leven te wekken, en sindsdien heeft hij de wereld betoverd met zijn vocale kunst. Of het nu voor een intiem gezelschap is of voor een uitbundige menigte in een bruisende kroeg, Robbie Kee heeft een uniek talent om altijd de perfecte sfeer te creëren en het publiek te betoveren met zijn stem en charisma. Zijn muzikale reis is een inspirerend verhaal van toewijding aan zijn ambacht en de onweerstaanbare kracht van zijn muziek om mensen samen te brengen. Robbie Kee blijft groeien en evolueren als artiest, en zijn toekomst in de muziekindustrie belooft nog veel meer spannende hoofdstukken en memorabele optredens voor de fans.

 

Laatste Nieuws

Robbie Kee heft het glas graag met z’n vrienden

Het glas heffen met echte vrienden is iets dat Robbie Kee graag doet. Dat is dan ook precies de reden waarom Marco Luesink, die overigens ook verantwoordelijk is voor de muziek, een opzetje schreef voor z’n nieuwe single ‘Hef het glas’ die bij Rood-Hit-Blauw producties verschijnt. Ook de voorganger ‘Al mijn dromen’ verscheen op dit toonaangevende label van Ronald Visch. Er is afgesproken om twee singles per jaar uit te brengen. Ondanks de coronacrisis gaat dat in 2020 gewoon lukken.

Vriendschap betekent veel voor Robbie. ‘Alleen is maar alleen. Als je echte vrienden om je heen hebt waar je op kunt vertrouwen, geeft dat een versterkt gevoel op deze aardkloot. Naarmate je ouder wordt, word je wel selectiever. Vroeger had ik een hoop kennissen en weinig vrienden. Op een gegeven moment leer je je vrienden beter kennen. Twee kanjers die bovenaan de lijst staan zijn mijn zangmaatjes Hans Carras en Matthias Woerdman. Daar hef ik graag het glas mee’, onthult Robbie.

Het opzetje van de tekst is vervolgens verder uitgewerkt door Robbie’s vrouw Marjolein Reekers. De producer van Studio Evolution uit Wehl kreeg de opdracht om een gezellig lied te maken waarbij een pilsje in de hand perfect past. Het accordeongeluid draagt daar zeker aan bij. Volgens Robbie komt dat nu zeker goed van pas. Hij hoopt dat de corona snel voorbij is om daarna vaak het glas met vrienden te heffen.

De CD single ’Hef het glas’ is vanaf 24 juni 2020 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De videoclip (Jaap van Didden) zal ter promotie van de nieuwe single, op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Robbie Kee ‘Hef het glas’’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring