Artiest banner

Robert van Hemert


Biografie Robert van Hemert

Robert van Hemert is 24 jaar oud en geboren in Leiden.
In het dagelijks leven is hij werkzaam als schilder en zijn grote hobby’s zijn zingen en optreden. Zijn wens is dan ook om als zanger de kost te verdienen en zo vaak mogelijk op het podium te staan.

Robert zingt al vanaf kleins af aan. Op het podium staan was destijds nog een te grote stap voor hem. Twee jaar geleden ging Robert wat meer zingen op verjaardagen en feestjes. Daaruit volgde spoedig meer optredens voor een groter publiek.  De optredens bevallen Robert uitstekend en geeft hem de nodige ervaring voor een goede performance op het podium.

Begin 2017 ging Robert de studio in en bracht op 2 Juli zijn eerste single uit geschreven door tekstschrijver Harry Gerittse en getiteld:
’Love you voor altijd’. Robert wil met deze single een mooie boodschap afgeven aan alle mensen in de samenleving.
De single werd uitgereikt door Wesley Klein en dit vond plaats in Koetshuis ‘De Burcht’ te Leiden.

De 2e single ”Zo ver weg” is op 3 Januari 2018 uitgekomen op het platenlabel van Rood-Hit-Blauw en geschreven door Henny Thijssen die voor o.a. Andre Hazes, Tino Martin, Frans Bauer, Corry Konings en Samantha Steenwijk vele hits heeft geschreven.

Robert: Ik wil met mijn muziek passie en gevoel overbrengen, als ik de mensen zie genieten als ik optreed geeft mij dat ook een warm gevoel.

Ik heb inmiddels een mooi team om mij heen verzameld: Henny Thijssen als tekstschrijver, Marcel de Groot als studio, Rood-Hit-Blauw als platenlabel en last but not least Denny Calkhoven en Raymond Mullemeister als mijn managers.

Nieuws

Robert van Hemert’s nieuwe single staat als een huis!

Hij greep onlangs zijn deelname én uiteindelijke overwinning op het ‘Leids Festival van het Levenslied’ aan, om zijn vriendin Valentina ten huwelijk te vragen. Robert van Hemert is een jonge twintiger die in het dagelijkse leven actief is als schilder. De Leidenaar droomt echter ook van een fulltime loopbaan als zanger/entertainer. Hij zette onlangs een reuzestap in die richting door te tekenen bij Rood-Hit-Blauw Produkties van Ronald Visch. Die laatste stond namelijk al aan menig muzikale wieg van ondertussen grote namen binnen de Nederlandstalige muziekwereld. Met zijn vertolking van Ben Cramer ’s klassieker ‘De Clown’, maakte de 24-jarige Robert van Hemert grote indruk op de jury van het weer in ere herstelde befaamde festival in zijn eigen woonplaats Leiden.
Hij zong al veelvuldig op jeugdige leeftijd maar had uiteindelijk wel een zetje nodig van de mensen om hem heen om achter de microfoon op de bühne plaats te nemen. Ondertussen gaat Robert met zijn stem, performance en looks over de tong; “Wordt hij de nieuwe aankomende ster van het Nederlandstalige lied”, is nu al in de wandelgangen te horen. Henny Thijssen schreef ‘Zo ver weg’ voor Robert dat door Maarten de Groot is geproduceerd. Een nummer waarover al ruim vóór de release lovend wordt gesproken, en dat ook nog eens vertolkt wordt door een zanger wiens vocale presentatie, ondanks zijn prille staat van dienst, staat als een huis! Nederland is een enorm talent rijker! De verwachting is dat Landelijke, Regionale en Lokale Radiostations dit lied de nodige airplay zullen geven. Een bijpassende clip is gemaakt door Bas Media.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/robert-van-hemert/

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/track/0dlX7w2fybypISGbNjnAAx

Link naar Youtube: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=zShoIVgNKMY

Link naar Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/614330792

Robert van Hemert…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!