Artiest banner

Ron Besselink


Biografie/Nieuws

Bosschenaar Ron Besselink vanaf heden ook onder de paraplu van Rood-Hit-Blauw Producties

De uit Den Bosch afkomstige Zanger Ron Besselink en Rood-Hit-Blauw producties zijnverheugd te kunnen melden dat zij een platendeal hebben afgesloten!

Ron Besselink:

Ik heb na een goed en leuk gesprek in Nijkerk besloten dat ik mijn zangcarriere ga vervolgen onder de paraplu van Rood-Hit-Blauw Producties.

De reden is dat veel collega’s zich positief uitlaten over dit snelgroeiende label. Daarnaast voelt de werkwijze en duidelijke uitleg heel vertouwd en heb ik vertrouwen in de toekomst.

De single van Ron besselink zal 5 Oktober verschijnen. Rondom die tijd zal meer nieuws over de single naar buiten komen.

Ron Besselink…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Nel van Olm ism. Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Ron Besselink geeft lied ‘Hier heb ik lang op gewacht’ van Janske behoorlijke opknapbeurt !

De eerste single die van Ron Besselink bij platenlabel Rood-Hit- Blauw verschijnt is de meezinger ‘Hier heb ik lang op gewacht’. Het betreft een verfrissende bewerking op de originele versie van Janske die uit 1992 dateert. De kans is groot dat, als je het refrein hoort, je gewoon na al die jaren gewoonweg de vervolgzin “Jij gaf mij opnieuw de kracht, ik heb zin om te leven” uit volle borst mee gaat zingen. Die woorden staan ongetwijfeld bij velen op het netvlies gebrand. Ron had dit levenslied al even op z’n verlanglijstje staan en vond, na 3 jaar niets te hebben uitgebracht, het nu de hoogste tijd worden.

Ron: ‘Janske vond het echt een hele eer dat ik juist deze klassieker door mijn vaste producer Mario Veltman heb laten bewerken. De nieuwe orkestband met gipsy invloeden is een stuk sneller geworden en er zijn nieuwe technieken gebruikt waardoor het moderner klinkt zodat het beter bij deze tijd past. Ik werk al jaren vol tevredenheid met Mario samen. Hij weet wat ik wil en het voelt vertrouwd. Ik kan het goed met hem vinden en kan geen enkele reden bedenken om ergens anders naar toe te gaan’.

Om oude tijden te laten herleven organiseert Ron ook gewoon weer een cd-presentatie m.m.v. diverse artiesten. Ook Janske zal hierbij aanwezig zijn. Het zou toch mooi zijn als ze samen ‘Hier heb ik lang op gewacht’ gaan zingen. Nog mooier zou misschien wel zijn dat Ron en Janske ooit de studio induiken om een duet op te nemen, Hun stemmen passen voortreffelijk bij elkaar. Daar zal het niet aan liggen.

De CD single ‘Hier heb ik lang op gewacht’ is vanaf 5 oktober 2022 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Jaap van Didden, is te bewonderen bij de TV-zenders en op Youtube.

Ron Besselink: ‘Hier heb ik lang op gewacht’…..Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ron-besselink/

————————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Nel van Olm i.s.m. Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring