Artiest banner

Ryan Niekerk


Biografie/Nieuws

Ryan Niekerk valt op bij RoodHitBlauw Producties

Ryan Niekerk  viel op internet op bij Rood-Hit-Blauw Producties! Ronald zag dat hij leuke liedjes opnam en nodigde Ryan uit voor een informatief gesprek in Nijkerk.

Ryan: Ik heb onlangs een gesprek gehad in Nijkerk en heb daar veel gehoord hoe eea werkt in de muziekwereld. Ronald vertelde mij zaken waarvan ik nog niets wist. Na een dagje nagedacht te hebben ben ik eruit en heb ik een mooie overeenkomst bij RHB getekend. Ik ben nu bezig met het plannen van mijn opname en deze zal dus volgen op het Rood-Hit-Blauw label.

Ryan Niekerk…….Een Rood-Hit-Blauw artiest!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Ryan Niekerk steekt ‘De hele avond en de hele nacht’ in een nieuw jasje

In de twee jaar dat de 23-jarige Ryan Niekerk uit Scherpenzeel zich als entertainer op de kaart heeft gezet probeert hij nu met Ronald Visch van    Rood-Hit-Blauw producties de lat noghoger te leggen. Na in korte tijd al 4 singles en een EP te hebben uitgebracht hoopt hij met een hedendaagse versie van ‘De hele avond en de hele nacht’ diverse generaties blij te maken.
Muzikaal gezien is er wel het één en ander aangepast. Omdat de klanken van de accordeon tegenwoordig mateloos populair zijn gaf hij het team van Sonic Solutions de opdracht om een verfrissende orkestband te maken die deze klassieker opnieuw in de spotlights kan zetten. De jongens van deze opnamestudiohebben al bewezen dat ze subliem zijn in het bewerken van oude liedjes. Ze zijn namelijk ook verantwoordelijk voor de monsterhit ‘De Toreador’ van Opgeblazen ft. Wilbert Pigmans.

Ryan: ‘De originele versie van The New Four was vroeger bij mijn opa en oma thuis vaak te horen omdat piratenmuziek altijd aanstond. Op die manier ben ik ook opgegroeid met deze muziek. Het nummer ‘De hele avond en de hele nacht’ sprak me altijd al heel erg aan en is in mijn hoofd blijven zitten. Omdat ik voornemens was om een feestplaat op te nemen leek het mij een uitdaging om hier een nieuwe versie van op te nemen. Vooral de vrolijke accordeonpartijen die door Manfred Jongenelis zijn ingespeeld geven de plaat nét dat stukje extra dimensie. Opa Teus kreeg een glimlach op zijn gezicht toen ik hem de single liet luisteren. Hij liep vervolgens weg en kwam even later terug met een album waar de track van The New Four opstond. Deze kreeg ik van hem cadeau.’

Naast zingen heeft Ryan ook naam gemaakt als organisator van evenementen. Dit idee kreeg hij bij de lancering van z’n debuutsingle. Inmiddels heeft hij al 3 succesvolle avonden georganiseerd bij zijn vaste locatie ‘Brasserie Schimmel’ in Woudenberg. Telkens wist hij een gevarieerd programma samen te stellen waar iedere keer 400 mensen op afkwamen. In de toekomst komen er ongetwijfeld vaker van dit soort party’s.

De CD-single ‘De hele avond en de hele nacht’ is vanaf 30 augustus 2023 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Ger Oerlemans is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.

Ryan Niekerk ‘De hele avond en de hele nacht’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ryan-niekerk/

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring