Artiest banner

Ryan Niekerk


Biografie/Nieuws

Ryan Niekerk valt op bij RoodHitBlauw Producties

Ryan Niekerk  viel op internet op bij Rood-Hit-Blauw Producties! Ronald zag dat hij leuke liedjes opnam en nodigde Ryan uit voor een informatief gesprek in Nijkerk.

Ryan: Ik heb onlangs een gesprek gehad in Nijkerk en heb daar veel gehoord hoe eea werkt in de muziekwereld. Ronald vertelde mij zaken waarvan ik nog niets wist. Na een dagje nagedacht te hebben ben ik eruit en heb ik een mooie overeenkomst bij RHB getekend. Ik ben nu bezig met het plannen van mijn opname en deze zal dus volgen op het Rood-Hit-Blauw label.

Ryan Niekerk…….Een Rood-Hit-Blauw artiest!

—————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Ryan Niekerk hangt zelf de slingers op bij z’n nieuwe feestkraker ‘Feest in het café’

De splinternieuwe single ‘Feest in het café’ waarmee Ryan Niekerk
zich zeker op de kaart zal zetten, kan met recht een oorwurm genoemd worden. De feestgangers die op zaterdag 2 maart 2024 aanwezig waren bij de officiële single releaseparty, welke plaatsvond bij ‘Brasserie Schimmel’ te Woudenberg, konden na één keer het lied gehoord te hebben, al luid meezingen. Dat was ook een voorwaarde die Ryan aan Emile Hartkamp en Norus Padidar had gesteld. Platenbaas Ronald Visch vanRood-Hit-Blauw producties denkt dat Ryan klaar is om de rest van Nederland met hem kennis te laten maken. Hij is overigens al aardig goed op weg. Dat heeft mede te maken met de lancering van zijn vorige single ‘De hele avond en de hele nacht’. Deze hedendaagse bewerking van de alom bekende New Four klassieker kreeg bij een groot aantal Nederlandstalige radiostations veel airplay.

Ryan: ‘We hebben ons best weer gedaan. Met ons bedoel ik dan Emile Hartkamp en Norus Padidar. In het verleden heb ik vaker met hen gewerkt, maar maakte vanwege de voorganger een uitstapje naar een andere studio waar ik overigens ook zeer tevreden over was. Omdat ik toch de herkenbare elementen van de Hartkamp stijl hoog in het vaandel heb staan, was dat voor mij de belangrijkste reden om terug te keren naar deze in Arnhem gelegen studio. Mijn hart ligt toch echt bij die sound. Ik gaf aan dat ik op zoek was naar een vrolijke feestplaat die mijn motto “Ben ik binnen, kan het feest beginnen” eer aan moest doen. Geen ingewikkeld onderwerp, maar een tekst met zinnen die vaak herhaald worden. We zijn met helemaal niks op papier begonnen en na verloop van tijd kwamen er meer puzzelstukjes op tafel die uiteindelijk passend zijn gemaakt. Uiteindelijk hoop ik natuurlijk dat ik hier veel nieuwe mensen mee kan bereiken.’

Op de bühne is Ryan van alle markten thuis. Niets is hem te gek. Zijn repertoire bestaat uit eigen liedjes, bekende Nederlandstalige hits én nummers van zijn grote voorbeeld Jannes.

De CD-single ‘Feest in het café’ is vanaf 6 maart 2024 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip, opgenomen door Ger Oerlemans is te bewonderen bij de bekende tv-zenders en op YouTube.

Ryan Niekerk ‘Feest in het café’….een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring