Artiest banner

Said de Partyassistent


Biografie/Nieuws/Boekingsinfo

Wie wil er nu niet z’n enthousiaste assistent als Said? Dat kan! boek nu snel Said als uw persoonlijke assistent, voor een meet en greet, als product promotor of als acteur/figurant. Met zijn unieke en onnavolgbare enthousiasme en lach komt Said voor de dag…

Said is te boeken als:
Assistent: met zijn unieke en onnavolgbare enthousiasme komt Said je assisteren. Als assistent in de bouw, verzorger voor ouderen of kinderen, als persoonlijke assistent of Said komt je personeel assisteren. Boek Said nu als nieuwsgierige, enthousiaste assistent!

Meet and Greet: bezorg je vrienden en gasten een onvergetelijke dag met een unieke meet and greet met Said. Said geeft jouw feest een extra gezellige sfeer met zang, dans, humor of hij kan het speciale moment voor u presenteren.

Product promotor: Laat Said uw product promoten op zijn eigen onnavolgbare, enthousiaste manier! Said, bekend van Ik Geloof in Mij, heeft een enorme schare fans die ook uw doelgroep zullen vergroten.

Acteur/Figurant: Said in uw bedrijfsfilm? Natuurlijk kan dat! Als acteur of figurant in uw nieuwe of bestaande concept.

Laatste Nieuws

Saïd Bounadir verrast iedereen met debuutsingle ‘Saïd De Party Assistent Ft. Crazy Accordeons’

Het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ heeft Saïd Bounadir
geen windeieren gelegd. Saïd is inmiddels een bekende Nederlander geworden en dat terwijl hij oorspronkelijk als figurant werd ingezet in de televisieserie waarin een aantal Nederlandse artiesten op de voet worden gevolgd. Omdat de scene die hij had gespeeld opviel bij SBS6 kreeg hij een contract aangeboden en was vanaf dat moment als assistent van cameraman Ron Schmid in elke aflevering te zien. Saïd beheert een onuitputtelijke bron van positiviteit, complimentjes, bewondering en lof. Ron kon het dan ook niet laten zijn assistent herhaaldelijk te instrueren zijn ‘waffel’ te houden. Kijkers van het reality-programma smulden van de interactie tussen beide heren.

In het tweede seizoen van ‘Ik geloof in mij’ waren ook de Crazy Accordeons te bewonderen. Dit accordeonduo bestaande uit Marco Riedijk en Monique van Beek kwamen met het idee om samen met Saïd de studio in te duiken om een single op te nemen. Ondanks dat Saïd uit een compleet ander circuit afkomstig is, greep hij die kans met beide handen aan. Samen met producer Joris van Dijk (Sonic Solutions), Rob Govers, Ron Schmid en de Crazy Accordeons is er een skihut-achtig plaatje opgenomen waarvan de tekst bedacht werd door Saïd en Rob Govers (Rob Keyboard Songs). Marco Riedijk is verantwoordelijk voor de muziek van ‘Saïd De Party Assistent Ft. Crazy Accordeons’ die bij op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt.

Radio VERONICA heeft op zaterdag 11 september 2021 tussen 00.00 uur en 02.00 uur de primeur gehad. Op 15 Sept.2021 is de RTV-Promotie gestart. Saïd weet niet waar dit gaat eindigen. Hij wil bij deze dan ook iedereen bedanken die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Zijn lijfspreuk ‘Gigagaaf! Blijf lachen! Dat is de basis om jong te blijven’ schreeuwt Said van de daken. Meer info over hem is te lezen op zijn splinternieuwe website www.saiddeassistent.nl

Saïd Bounadir: ‘Saïd De Party Assistent Ft. Crazy Accordeons’ …..Alweer een Rood- Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl                          RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring