Artiest banner

Stefan van den Hout


Biografie/Nieuws

Tilburger ‘Stefan van den Hout’ tekent bij Rood-Hit-Blauw producties!

Tilburger Stefan van den Hout is eruit en heeft een nieuwe muzikale partner gevonden in Rood-Hit-Blauw Het muzieklabel uit Nijkerk timmert aardig aan de weg door alweer een goede artiest aan haar stal toe te voegen.

De CD single van Stefan van den Hout verschijnt op 17 November 2021, binnenkort volgt meer nieuws hieromtrent. He nieu

Stefan van den Hout………Alweer een Rood-Hit-Blauw produkties! Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Nel van Olm i.s.m.Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Stefan van den Hout pakt de draad weer op met Mooie vlinder’…….en hoe!!!!

Stefan van den Hout heeft muzikaal gezien al een berg aan ervaring opgedaan. Samen met Patrick Dano bracht hij een aantal duetten uit. Met name de Nederlandstalige bewerking van ‘Umbrella’ (The Baseballs) heeft hen geen windeieren gelegd. Ze kregen ontzettend veel positieve reacties op hun versie ‘Onbereikbaar’. Ook dook Stefan met Rudy de Wit de studio in waaruit ‘Deze dromer’ voortvloeide. Daarnaast was hij leadzanger bij That’s it o.l.v. Manfred Jongenelis die een leuk hitje scoorde met Dos Ojos (8 weken genoteerd in de hitlijst)

Zeven jaar geleden werd Stefan uitbater van Café de Fijnproever in Tilburg. Hierdoor bleef er weinig tijd over voor zijn zangcarrière en besloot te stoppen. Vlak voordat Covid-19 de wereld veroverde sloot hij het café. Achteraf gezien een goede keuze. Omdat veel vrienden hem aanspoorden om de draad weer op te pakken begon het weer te kriebelen. Inmiddels zijn de opnames van ‘Mooie vlinder’/ ‘Right here, right now’ afgerond en vond Stefan in Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties een partner om de single op zijn label uit te brengen.

Stefan:’ Een vriend van mij, Marc Daniels heeft de tekst geschreven en Manfred Jongenelis tekende voor de productie. Het is een totaal ander geluid dan wat je tegenwoordig op de radio hoort. De melodielijn is gebaseerd op één van de eerste liedjes van Vinzzent. Die kent bijna niemand. Ik had Marc de opdracht gegeven om een lied te schrijven die ik naar mijn vrouw toe zing. Zij is de leidraad door m’n leven heen. Zonder haar had ik veel dingen niet kunnen bereiken in m’n leven. Onder het motto ‘voor ieder wat wils’ is er ook een Engelstalige versie beschikbaar.

 

Clipproducent Jos van de Wiel (Cliphuis)  heeft voor beide versies compleet andere beelden geschoten. Die moet je gewoon allebei bewonderen.

 

De CD single ‘Mooie vlinder’ is vanaf 17 november 2021 verkrijgbaar.

na een en blijf op de hoogte van het laatste nieuws !

Stefan van den Hout’ ‘Mooie vlinder / Right here, right now’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

TV Promotie: Nel van Olm i.s.m.Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring