Artiest banner

Tamaar


Biografie/Nieuws

Biografie Tamaar

Vrolijk en boordevol enthousiasme, dat is Tamaar ten voeten uit. De Zangeres uit Haaksbergen steekt dit niet onder stoelen of banken. Ze is een fervent Paardenliefhebster en traint ze ook. Ze is dol op het uitgaansleven en houd erg veel van muziek.

Na fluitend de middelbare school te hebben doorlopen , wist ze eigenlijk nog niet precies wat ze verder zou gaan doen met haar leven. Uiteindelijk trok muziek haar het meeste aan , en wilde ze zich serieus op een Zangcarrière werpen. Ze nam zich voor er alles voor te geven om haar doel te bereiken.

Haar eerste kennismaking met de Showbizz-industrie was in 1995. Haar eerste Single was een feit. Het grote succes komt je niet zomaar aanwaaien maar de eerste ervaring gaf haar heel veel positieve energie om door te zetten. Dit was wat ze wilde. Zingen en de mensen een fijne avond bezorgen.

Via Componist/Tekstdichter Co van Raaijen , kwam Tamaar enkele maanden geleden in contact met Ronald Visch. De grote baas van Platenmaatschappij RoodHitBlauw.

Haar talent en mooie verschijning maakte zoveel indruk dat ze onmiddellijk een overeenkomst kreeg aangeboden. Co van Raaijen nam Tamaar onder zijn hoede en ging met haar de studio in. Haar nieuwe Single: “Waar blijf je nou” gecomponeerd en geschreven door Co van Raaijen, schept meteen al hoge verwachtingen. Haar eigen softe mooie stemgeluid zal velen aanspreken. En niet alleen haar stem , maar ook haar prachtige en innemende verschijning zal iedereen opvallen. De release van deze Single is op 15 Maart 2023.

Laatste Nieuws

Tamaar geeft haar zangcarrière een enorme boost met nieuwe single ‘Waar blijf je nou’

In het dagelijks leven luistert Tamaar naar de naam Tamara Bollema. De koosnaam Tamaar heeft ze aangereikt gekregen van componist/tekstschrijver Co van Raaijen die haar altijd zo noemde. Diezelfde Co van Raaijen is ook verantwoordelijk voor haar splinternieuwe feelgood single ‘Waar blijf je nou’ die bij Hans Rusche Muziekprodukties in Muiderberg is opgenomen. Het eindresultaat werd tijdens een kennismakingsgesprek met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties gedeeld en hij was er van onder de indruk. Na een helder gesprek besloot Tamaar een samenwerking aan te gaan.

De aanleiding om een nieuw lied te maken kwam tot stand na een filmpje van een optreden dat Tamaar naar Co stuurde. Hij overtuigde haar dat ze echt talent had en stelde voor om een lied voor haar te schrijven. Daar heeft ze heel goed over nagedacht en hoopt dat dit een begin is van een mooie zangcarrière, die wat haar betreft, nog heel lang mag duren. Veel ervaring op de bühne heeft Tamaar nog niet. Ze heeft de afgelopen jaren in het openbaar her en der wel eens gezongen, maar dat gebeurde meestal spontaan. Overigens heeft ze wel een tv verleden op haar naam staan. Bij de TROS heeft ze samen met Albert West het muziekprogramma “Op nieuwe toeren” gepresenteerd én was ze op RTL4 te bewonderen als piccolo/ piccola bij De Vakantieman.

Tamaar: ‘Nadat Co mij het liedje liet horen werd ik er gelijk verliefd op. Het was zo mooi geschreven en muzikaal gezien zijn er mooie instrumenten in verwerkt. Het onderwerp sprak mij ook erg aan. “Ik sta aan de bar en heb een oogje op iemand. Diegene ziet me helemaal niet staan. Toch blijf ik de hele tijd naar hem kijken ….en dan eindelijk heeft hij oog voor mij”. Ik vind het een super vrolijk en lief liedje. Eigenlijk had ik vroeger door moeten pakken met zingen. Op 27-jarige leeftijd bracht ik mijn eerste 2 singles uit en daar is het destijds bij gebleven. Nu ga ik er weer vol voor!. Co heeft met mij aan mijn zelfbeeld gewerkt en dat heeft heel goed uitgepakt. Ik geef nu zelf ook dingen aan. Een klein voorbeeldje hiervan is het hoesontwerp van de single. Ik gaf aan dat ik graag foto’s van Café Zeezicht uit Haaksbergen wilde hebben. Dat bleek geen enkel probleem te zijn. Zo zie je maar dat je jezelf niet moet wegcijferen’.

De CD-single ’Waar blijf je nou’ is vanaf 15 maart 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ziggy Krassenberg zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn. De beelden van en de clip zijn geschoten bij Restaurant De Kornuiten in Haaksbergen.

Tamaar ‘Waar blijf je nou’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: .Rood-Hit-Blauw Producties

RTVPromotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring