Artiest banner

Theo Mezz


Biografie/Nieuws

Theo Mezz begon zijn eigen kroeg in 1992 die hij overnam van zijn ouders.
Waar tal van bandjes en artiesten de revue passeerden in zijn café was Theo ook regelmatig te horen als zanger in zijn eigen kroeg.
Pas in 2005 nam hij zijn eerste single op Het Is Over een cover van Volumia met Dj Maurice toen nog bekent van de Apres-skihut Rotterdam en later bekent van de Safari albums.
Deze productie kwam tot stand in samenwerking met John Dirne van studio White Villa.
Het nummer doet het nog steeds goed in kroegen danscafés en grote discotheken zelfs in het buitenland.
Na jaren van covers te hebben opgenomen in de White villa studio, kwam Theo in aanraking met producent Kees Tel en werd het tijd voor eigen nummers.
Zo nam hij het nummers op Je Laat Me Zweven – Ik Hou Van De Noordzee –  en in De Polonaise, het laatste nummers is tot op heden nog steeds 1 van de beste feestknallers tot nu toe.
In 2010 nam Theo Mezz de single op, Lekker in mijn Vel in de Wesco studio van  Laurens van Wessel , ook wel bekend als vaste producent van Frans Bauer.
Daarna kwam het feestnummer Oh La La Deze nacht gaat het gebeuren in 2011
In 2012 kwam Theo Mezz in aanraking met Ger Oerlemans van OMP, die voor het eerst het nummer Weekend produceerde , een gezellig feestnummer waarbij je gelijk zin krijgt in het weekend.
In 2023 gaat Theo terug naar platenlabel RoodhitBlauw waar 27 sept. zijn nieuwe single zal verschijnen.In 2013 scoorde Theo Mezz zijn eerste Top 100 hitje met het nummer Diana een cover van Paul Anka uit 1957 en kwam de single bijna in alle lijsten hoog binnen in Nederland.
Bij Ger Oerlemans werden nog meer kleine hitjes gemaakt zoals Wat Is Zeker – Don’t Worry Be Happy – Vrolijk Zijn en Als Ik Jou Niet Had Gehad.
in 2016 lanceerde Theo Mezz zijn eerste album Toen & Nu met al zijn beste 15 nummers erop.
Na een fijne samen werking van jaren met Ger Oerlemans , is Theo Mezz in aanraking gekomen met  Joris van Dijk en Michel van studio Sonic Solution , zij produceerde het nummer in 2017 Kom Dans Vanavond Met Mij ,  en hoe.. dit nummer scoorde een Top 30 hit in de landelijke lijst en bij zenders als Radio NL
Voor de grap werd het nummer door Joris en Michel Als Ik Jou Niet Had Gehad in een Carnavals jasje gegoten 2018 en ook dit nummer werd een regelrechte hit.
Theo Mezz maakt een Feest voor Jong en Oud en heeft een 100 % Feestgehalte.          

Laatste Nieuws

Tekst  volgt

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring