Artiest banner

Theo Mezz


Biografie

Theo Mezz is alweer 12 jaar bezig als zanger en entertainer met het grotere werk.
Zo kwam hij in aanraking in 2005 met Dj Maurice, bekent van de Après-ski Safari uit Rotterdam en John Marks van Studio White Villa in Ede.
Daar maakt hij samen met Dj Maurice en John Marks de cover ”Het is Over” en hoe,het nummer blijkt het nog steeds super te doen in kroegen, danscafés en de grotere discotheken.

Een paar jaren later zijn er nog meer covers opgenomen in studio White Villa,
en zijn er ook eigen nummers te horen geschreven en geproduceerd door Kees Tel. Je laat me zweven – In De Polonaise – Ik Hou van de Noordzee.
Frank Verkooyen van Boom studio in Breda produceerde de single De Zingende Kangoeroe.
In 2010 Nam Theo Mezz de single op.. Lekker in mijn Vel.. tot stand gekomen door het afval programma van RTL4 S.O.S. Sonja en was ook te zien in het programma Koffie tijd van RTL4 geproduceerd door Laurens van Wessel van studio Wesco te Roosendaal.
Daarna kwam het feestnummer Oh La La Deze nacht gaat het gebeuren in 2011.
In 2012 kwam Theo Mezz in aanraking met Ger Oerlemans van OMP die voor het eerst het nummer Weekend produceerde ,een gezellig feestnummer waardoor je gelijk zin krijgt in het weekend.
In 2013 scoorde Theo Mezz zijn eerste Top 100 hitje met Diana een cover van Paul Anka uit 1957 en
kwam de single bijna in alle lijsten hoog binnen van Nederland !!!
Daarna volgde nog de singles Don’t Worry Be Happy , Wat Is zeker, ook een geweldig feestnummer en de single Als Ik Jou Niet Had Gehad ,
Nummers genoeg om zijn eerste Album te lanceren in een uitverkocht Calypso Theater in Wijk bij Duurstede.
de laatst genoemde singles + album zijn allemaal uitgebracht onder het inmiddels welbekende  label Rood Hit Blauw.
Voor verdere informatie kunt u ook een kijkje nemen op www.theomezz.nl  You tube , Facebook of info via Rood Hit Blauw waar u Theo Mezz ook kunt boeken.
Theo Mezz maakt een feest voor jong en oud en heeft een 100 % feestgehalte !!!

Nieuws

Nieuwe single Theo Mezz ‘Alsof ik gek ben’ een hele bijzondere!

Het zou zo maar kunnen dat Theo Mezz met z’n nieuwe single ‘Alsof ik gek ben’ een plekje verovert in de landelijke hitlijsten. Net zoals al z’n vorige producties verschijnt ook deze single op het Rood-Hit-Blauw label. De zakelijke relatie die Theo heeft met platenbaas Ronald Visch duurt ondertussen al meer dan 15 jaar. Het sterkste punt van Ronald is volgens Theo het nakomen van beloftes. Het tegonovergestelde is nu het onderwerp van ‘Alsof ik gek ben’.

Theo kreeg de tekst aangeboden door Jeff Weber en gaat over de problemen die dagelijks de revue passeren. Omdat Theo de laatste maanden best wat dingen privé heeft meegegemaakt die in de tekst worden benoemd, is het lied op z’n lijf geschreven. ‘Ik erger me ontzettend aan personen die je beloftes doen die ze vervolgens niet nakomen. Dat heeft bij mij de laatste tijd best veel kopzorgen opgeleverd’, onthult Theo.

De opnames van ‘Alsof ik gek ben’ vonden plaats bij Sonic Solutions. In het verleden heeft Theo al met meerdere opnamestudio’s samengewerkt. ‘Mijn orkestbanden heb ik altijd al wel laten maken bij Sonic Solutions. In het begin zaten ze nog in een boerenstal. Dat is tegenwoordig wel anders. Sinds een paar jaar neem ik m’n singles daar ook op, mede door de relaxte houding van die jongens’, meent Theo.

De clip  wijkt behoorlijk af van wat we van Theo gewend zijn. i.p.v. een compleet geregisseerde registratie is gekozen voor een green screen opname. Hiervoor werd Studio Fred Baaren benaderd. Het complete team is zeer te spreken over het leuke eindresultaat.

De CD single ‘Alsof ik gek ben’ is vanaf 12 juni 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Theo Mezz: ‘Alsof ik gek ben’…………..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring