Artiest banner

Thom Craane


Biografie

Thom Craane is een Kaatsheuvelse feestzanger. Hij is geboren op 17 oktober 1991 in Waalwijk en komt uit een gezin van 3 kinderen. Meteen na zijn geboorte woont Thom in Kaatsheuvel waar hij rustig opgroeit als buurman van de Efteling. Een ding staat vanaf die geboorte al vast: Thom is een podiumbeest en neemt graag alle aandacht naar zich toe.

Thom zingt voornamelijk Nederlandstalige nummers en het liefst zo feestelijk mogelijk. Thom geniet met volle teugen van zijn optredens, Dit enthousiasme werkt uiteraard aanstekelijk naar zijn publiek en gasten. Singles die Thom heeft uitgebracht zijn regelmatig te beluisteren op de landelijke, regionale en lokale radiostation.

Thom is sinds mei 2017 verbonden als artiest op het Rood-Hit-Blauw label

Nieuws

Thom Craane brengt in zijn jubileumjaar nieuwe single ‘Zeg mij’ uit !

De altijd gezellige Brabantse zanger Thom Craane viert op 18 november van dit jaar zijn eerste lustrum als zanger/entertainer. Dit gaat Thom groots vieren in het Klavier in Kaatsheuvel waaraan artiesten als Henk Dissel, Jeroen van Zelst, Raymon Hermans e.v.a. vanaf 20.00 uur hun bijdrage zullen gaan leveren. 2017 dreigt sowieso een bijzonder jaar te worden voor de jubilaris. Onlangs maakten Thom en het platenlabel Rood-Hit-Blauw bekend dat zij de komende periode samen zullen gaan optrekken voor wat betreft de nieuwe releases van de feestzanger.

Deze 25-jarige in Waalwijk geboren artiest pur sang, had al op z’n zestiende zijn eerste optreden. Toen nog kleinschalig maar ondertussen wint Thom, die gewoon geboren lijkt voor de bühne, meer en meer aan bekendheid, en worden de zalen waar hij optreedt alleen maar groter. Juist in zijn jubileumjaar laat Thom zich ook eens van een iets andere kant horen. Zijn nieuwe single ‘Zeg mij’ is een speciaal voor hem door Randy Watzeels geschreven nummer dat door Harald Queens is gecomponeerd en geproduceerd. Hoewel Thom van elk feest een knalfeest maakt is ‘Zeg mij’ op-en-top zomers! Een geweldig schot in de roos dat zomaar tot een echte zomerknaller kan gaan uitgroeien.  Let maar op; Thom Craane komt eraan!

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/1y2MRvinhjavKHoK8mNti3

Link naar boekingen en info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/thom-craane/

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613280430

Link naar de videoclip op youtube: https://youtu.be/3nV8-dT8ZaY

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via ons youtubekanaal roodhitblauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring