Artiest banner

Thomas Luijf


Biografie

Thomas Luijf is geboren en getogen in de mediastad Hilversum.

Muziek is bij Thomas er met de paplepel ingegoten, met name Nederlandstalige muziek!

2015 was het jaar waarin Thomas Luijf zijn debuut single lanceerde.

“ Jouw stralende lach ” werd bij diverse radiostations veel onder de aandacht gebracht, zo stond zijn single meerdere malen in diverse hitlijsten en nu een jaar later is dan de opvolger ervan.

Wederom uit de muzikale keuken van Marco Luesink ( ook verantwoordelijk voor de songtekst en de muziek) “ IN DE KROEG” een gezellige meezinger die er ongetwijfeld voor gaat zorgen dat steeds meer fans zich gaan verdiepen in zijn muziek.

De liefde voor het levenslied is met name door legendarische feestjes bij zijn grootouders aangewakkerd.

Sinds 2007 is Thomas werkzaam op de operatiekamers in Hilversum en Laren, om daar de anesthesie van patiënten te begeleiden en ondersteunen.

Muziek is een heerlijke uitlaatklep en dat is voor hem ook de reden geweest om mee te doen met het televisieprogramma ” Bloed Zweet & Tranen” van SBS6/Talpa waar hij het bracht tot de live shows, hij kreeg alleen maar zeer positieve reacties tijdens diverse optredens dat deed hem goed!

Het idee dat mensen zijn muziek willen aanschaffen en beluisteren overweldigd hem, maar maakt hem vooral ook trots

Feestje/Optreden?…..Boek Thomas druk op de rode BOEK NU! button

Thomas Luijf…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

Nieuws

Thomas Luijf zet met ‘Stout’ de teller op vijf…..

‘Stout’ is de titel van de nieuwe single van Thomas Luijf waarmee hij de teller op 5 zet. Vanwege de prettige samenwerking die hij heeft met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw hoefde hij niet na te denken op welk label dit uptempo lied wilde uitbrengen. ‘Ik voel me er heel erg thuis. De gesprekken zijn fijn en hij is heel eerlijk. Ronald zegt waar het op staat en dat waardeer ik enorm aan hem’, vertelt Thomas.

De tekst van ‘Stout’ heeft de 30 jarige zanger uit Hilversum die we kennen van z’n grote hit ‘Als ik jou aankijk’ zelf geschreven. ‘Dat vind ik altijd leuk om te doen. Met mijn producer Marco Luesink bespreek ik welke kant ik op wil gaan. Hij komt dan met een melodielijn.  Ik vind het heel lastig om een tekst te verzinnen zonder melodie. Als die melodie er dan éémaal is ga ik er voor zitten en bepaal het onderwerp. Omdat ik deze keer iets unieks wilde doen koos ik een tekst met een enorme vette knipoog. Het gaat over de liefde, maar niet op de manier die iedereen dan denkt. Binnen 5 minuten stond de tekst op papier. Ten opzichte van m’n vorige singles bevat ‘Stout’ een hoger tempo met meer beat. Ik hoop dan ook alle Nederlandstalige radiostations het nummer oppakken.

Omdat je stout op diverse manieren kunt interpreteren toog Thomas samen met Danny van de Clipcompany naar attractiepark Hellendoorn om uit te beelden dat hij het kinderlijke in hem nog niet was verloren. Daarnaast speelt een oude Amerikaanse Dodge een belangrijk rol. Al met al zijn we uiterst tevreden over het eindresultaat zegt Thomas.

In het dagelijks leven werkt Thomas als anesthesie assistent in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum. Zijn collega’s vinden het ook leuk dat hij zingt en daarom wordt ook zijn muziek als achtergrond gedraaid in de ruimte waar de mensen slapen en ontwaken.

De CD single ‘Stout’ is vanaf 28 augustus 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Thomas Luijf …..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring