Artiest banner

Tony Anderson


Biografie/Nieuws

Platenlabel is verheugd met nieuw juweel op Rood-Hit-Blauw !

Tony Anderon en Rood-Hit-Blauw producties hebben zojuist een overeenkomst getekend.

Tony Anderson:

Ik zing al vanaf mn zesde, en professioneel vanaf mijn 15e jaar.

De nodige ervaring is dus aanwezig en in het circuit werd ik getipt om eens contact te leggen met Rood-Hit-Blauw producties

Onlangs nam ik dus contact op waarna op korte termijn een afspraak werd gemaakt. Ik heb diverse leuke plannen en na een goed geprek voelt het goed op dit label (lees: in deze artiestenstal) mn producties en management onder te brengen.

Rood-Hit-Blauw Produkties:

Een juweel erbij! Dat zijn de eerste woorden van Ronald Visch (RHB)

Ik ken Tony Anderson al een tijdje uit het circuit, maar zijn audities bij Bloed, Zweet en Tranen weet ik me nog goed te herinneren. Hij vertolkte daar het liedje van Danny de Munck “Vrienden voor het leven”. Hij deed dat op voortreffelijke wijze en kreeg veel complimenten van zowel Roxanne Hazes als ook Gerard Joling. We zijn erg content met deze zanger, die zowel de mooie als de volkse liedjes enorm goed beheerst.

De nieuwe Single getiteld: ‘Mooie prater’ zal op 16 maart uitgebracht worden.

Tony Anderson…….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Tony Anderson maakt statement met zijn nieuwe single “Mooie prater”

Enkele dagen geleden maakte Tony Anderson bekend dat hij met Ronald Visch van het befaamde platenlabel Rood-Hit-Blauw een overeenkomst heeft getekend voor waarschijnlijk een langdurige samenwerking die verder gaat dan alleen maar nieuwe singles en albums uitbrengen. Vanaf heden maakt Tony deel uit van de indrukwekkende artiestenstal en zal Ronald Visch het management behartigen.

De aanleiding om de samenwerking te starten heeft alles te
maken met zijn nieuwe single ‘Mooie Prater’. Het is volgens Tony
een knipoog met respect naar de vrouwen toe. Zijn doel is om de de kreet “Ik zie je later mooie prater” te laten inburgeren. ‘Het moet eigenlijk eenzelfde reactie opleveren als het Pizza lied van André van Duin. En dan gaat het om de slogan Pizza….effe wachte. “Ik zie je later mooie prater’ is het statement daarachter. Ik zou het te gek vinden als dit zou lukken. Als je zo’n antwoord krijgt dan weet je dat je niet goed bezig bent en dit consequenties kan hebben’, meent Tony.

Op de melodielijn van ‘See you later, Alligator (Bill Haley and the Comets) heeft Tony zelf de tekst geschreven. Vervolgens is er een ruwe versie opgenomen die nu in die vorm wordt uitgebracht. Omdat Tony momenteel al bezig is met een nieuwe single die in mei wordt gelanceerd en de voorbereidingen voor zijn grote concert op 31 oktober 2022 welke plaatsvindt in de schouwburg te Amstelveen kwam hij er niet aan toe om er een speciale studioversie van op te nemen.

Tijdens dat concert wordt Tony Anderson door een 13 man koppige band bijgestaan. Dit zijn allemaal geselecteerde TOP muzikanten die normaal gesproken acte de présence geven bij grote artiesten als André Hazes en Tino Martin. Binnenkort volgt hierover alle informatie.

De CD single ‘Mooie Prater’ is vanaf 16 maart 2022 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Tony Anderson ‘Mooie Prater’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring