Artiest banner

Tony Anderson


Biografie/Nieuws

Platenlabel is verheugd met nieuw juweel op Rood-Hit-Blauw !

Tony Anderon en Rood-Hit-Blauw producties hebben zojuist een overeenkomst getekend.

Tony Anderson:

Ik zing al vanaf mn zesde, en professioneel vanaf mijn 15e jaar.

De nodige ervaring is dus aanwezig en in het circuit werd ik getipt om eens contact te leggen met Rood-Hit-Blauw producties

Onlangs nam ik dus contact op waarna op korte termijn een afspraak werd gemaakt. Ik heb diverse leuke plannen en na een goed geprek voelt het goed op dit label (lees: in deze artiestenstal) mn producties en management onder te brengen.

Rood-Hit-Blauw Produkties:

Een juweel erbij! Dat zijn de eerste woorden van Ronald Visch (RHB)

Ik ken Tony Anderson al een tijdje uit het circuit, maar zijn audities bij Bloed, Zweet en Tranen weet ik me nog goed te herinneren. Hij vertolkte daar het liedje van Danny de Munck “Vrienden voor het leven”. Hij deed dat op voortreffelijke wijze en kreeg veel complimenten van zowel Roxanne Hazes als ook Gerard Joling. We zijn erg content met deze zanger, die zowel de mooie als de volkse liedjes enorm goed beheerst.

De nieuwe Single getiteld: ‘Mooie prater’ zal op 16 maart uitgebracht worden.

Tony Anderson…….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

Laatste Nieuws

Tony Anderson eert eenieder met ‘De allermooiste’ !

Voor de tweede single die Tony Anderson bij Rood-Hit-Blauw uitbrengt heeft hij samengewerkt met Sjors van den Eerenbeemt. Het kan zijn dat deze naam je niet veel zegt, maar hij staat bekend als één van de talentvolste muzikanten van Nederland. Naast bandleider Marcel Fisser die we kennen van oa. De Beste Zangers, Nick & Simon en Jan Smit is Sjors de andere grote producent die met name bij live concerten op de vaderlandse televisie naam heeft gemaakt. Hij werkt vaak samen met Jeroen van der Boom en Tino Martin. Sjors heeft voor de nieuwe single van Tony, getiteld ‘De Allermooiste’ alle live instrumenten ingespeeld. Uiteindelijk heeft Hans van Vondelen de puntjes op de i gezet zodat deze productie in het hogere segment geplaatst kan worden.

De bijna 60-jarige entertainer wilde nog 1 keer groots uitpakken als voorbode op z’n aanstaande concert welke plaatsvindt op 31 oktober 2022 in de schouwburg te Amstelveen. ‘Eigenlijk is het idee afkomstig van mijn vriendin Gail. Ze vond het namelijk de hoogste tijd worden dat ik voor haar een lied ging zingen. Nadat ik de tekst en muziek samen met mijn kameraad Benny de Boer had geschreven kwam ik erachter dat deze niet alleen op haar, maar op bijna iedereen betrekking heeft. Daarnaast was het een wens van mij om gebruik te maken van veel live instrumenten. Zelf maak ik al ruim 30 jaar deel uit van de Koos Mark Bigband. Dat is echt mijn dingetje. Je hoort aan deze productie dat echt alles uit de kast is gehaald’, meent Tony.

De verhaallijn met aan het eind de gimmick is op beeld vastgelegd door cameraman Ron Schmid en z’n assistent Said. In het pittoreske Noord-Hollandse dorpje Wormerveer vonden deze opnames plaats. Je ziet Tony gekleed in een geel pak. Of dat wel verstandig was zie je als je de clip bekijkt…..

De kaartverkoop voor het concert is inmiddels gestart. Alle informatie is daarover te vinden op www.tonyanderson.nl

De CD single ‘De Allermooiste’ is vanaf 8 juni 2022 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Tony Anderson ‘De allermooiste’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring