Artiest banner

Wesley van Doesburg


Biografie/Nieuws

Wesley van Doesburg is een vrolijke Amsterdamse jongen en geboren in onze hoofdstad Amsterdam!
Op jonge leeftijd is Wesley naar de groeiende stad Almere vertrokken.
Samen met zijn ouders  woont Wesley in Almere Buiten.
Al op jonge leeftijd vond hij het geweldig om te zingen en trad regelmatig op met zijn karaoke microfoon tijdens verjaardagen.
Als kleine knul zong hij de grootste hits van verschillende Nederlandstalige artiesten bijvoorbeeld Koos Alberts.
Het zingen van Nederlandstalige nummers is zijn lust en zijn leven.
Zijn droom is zijn liedjes in de Nederlandse hitparades te krijgen.

Wesley treed regelmatig op voor benefiet-concerten of andere Goede Doelen waaronder KIKA.
Net zoals zijn collega-zangers is het voor Wesley een plezier om te zingen voor diverse mensen van alle leeftijden.
Jong of oud het maakt niet uit want voor een FEESTJE is Wesley altijd in.
Lekker Amsterdams gebekt wordt het gegarandeerd feest1

Wesley repertoire is heel divers en natuurlijk ontbreekt zijn eigen  versie van “mijn Auto” daar niet bij.

Bruiloften, Verjaardags- of Bedrijfsfeesten…….het maakt voor Wesley niet uit want zijn muziek-genre past hij naadloos aan op het desbetreffende doel.
Kijk maar eens naar zijn foto’s, clips en overige links om een indicatie te krijgen van deze jonge Amsterdams/Almeerse zanger.

Laatste Nieuws

Wesley van Doesburg & Opa Wiggert lanceren ‘Wij gaan stappen’

Er zijn maar weinig zangers die er maar geen genoeg van krijgen om met hun opa de studio in duiken om gezellige liedjes op te nemen. Voor Wesley van Doesburg is dit, naast zijn solocarrière, al een aantal jaren de normaalste zaak van de wereld. Alhoewel de gezondheid van de 86-jarige Opa Wiggert achteruitgaat, laat hij, zolang hij kan, z’n kleinzoon niet in de steek. Met de vrolijke meezinger ‘Wij gaan stappen’ die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt gaan ze wellicht de komende tijd ook samen op stap. Wesley vindt het nog steeds een eer om zoiets met z’n opa te mogen doen. Overigens presenteert Wesley op 3 januari 2024 zijn eigen nieuwe single.

Wesley: ‘Wij bezochten zoals altijd samen de studio in Apeldoorn. In eerste instantie wilden we een zeemansliedje opnemen, maar daar zijn we toch van af gestapt omdat bleek dat ons idee al eens door iemand anders was uitgebracht. We gaven de voorkeur aan om een compleet nieuw lied door Roy te laten maken en vroegen aan hem of hij toevallig een idee had. Roy liet ons vervolgens een aantal voorbeelden horen. Wij hebben gekozen voor ongeveer dezelfde stijl als onze voorganger ‘Zomer in mijn bol’. Omdat Roy graag uitdagingen aangaat is hij voor ons aan het werk gegaan en heeft het heerlijke kroegenlied ‘Wij gaan stappen’ geschreven en gecomponeerd. Er wordt gezongen over dansende meiden om ons heen die het leven een stukje mooier maken. Voor opa wordt dit natuurlijk wel een beetje lastig omdat het dansen natuurlijk niet meer zo gaat als vroeger.

De CD single ‘Wij gaan stappen’ is vanaf 29 november 2023 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen bij de TV-zenders en op Youtube. De beelden zijn geschoten door Filming Today in en rondom Almere. Natuurlijk maakt de stamkroeg van Wesley, Café Fiesta Almere, ook deel uit van het geheel. Bij toeval kwam Wesley op een bruiloft de jongens van Filming Today tegen. Hij vroeg aan hen of ze ook clips maakten voor artiesten. zei namen de uitdaging aan!

Wesley van Doesburg & Opa Wiggert ‘Wij gaan stappen’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

———————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring