Artiest banner

Wesley van Doesburg


Biografie/Nieuws

Wesley van Doesburg is een vrolijke Amsterdamse jongen en geboren in onze hoofdstad Amsterdam!
Op jonge leeftijd is Wesley naar de groeiende stad Almere vertrokken.
Samen met zijn ouders  woont Wesley in Almere Buiten.
Al op jonge leeftijd vond hij het geweldig om te zingen en trad regelmatig op met zijn karaoke microfoon tijdens verjaardagen.
Als kleine knul zong hij de grootste hits van verschillende Nederlandstalige artiesten bijvoorbeeld Koos Alberts.
Het zingen van Nederlandstalige nummers is zijn lust en zijn leven.
Zijn droom is zijn liedjes in de Nederlandse hitparades te krijgen.

Wesley treed regelmatig op voor benefiet-concerten of andere Goede Doelen waaronder KIKA.
Net zoals zijn collega-zangers is het voor Wesley een plezier om te zingen voor diverse mensen van alle leeftijden.
Jong of oud het maakt niet uit want voor een FEESTJE is Wesley altijd in.
Lekker Amsterdams gebekt wordt het gegarandeerd feest1

Wesley repertoire is heel divers en natuurlijk ontbreekt zijn eigen  versie van “mijn Auto” daar niet bij.

Bruiloften, Verjaardags- of Bedrijfsfeesten…….het maakt voor Wesley niet uit want zijn muziek-genre past hij naadloos aan op het desbetreffende doel.
Kijk maar eens naar zijn foto’s, clips en overige links om een indicatie te krijgen van deze jonge Amsterdams/Almeerse zanger.

Laatste Nieuws

Wesley van Doesburg brengt nieuwe single uit!

Dat Wesley van Doesburg een echte levensgenieter is weten de mensen die hem persoonlijk kennen als geen ander. De titel van zijn nieuwe single ‘Laat je zorgen nu maar thuis’ past daarom uitstekend bij hem….alhoewel….in plaats van het woordje thuis, had daar ook zomaar café kunnen staan. Als fanatiek darter en zanger is hij regelmatig te gast in zijn stamkroeg Café Fiesta in Almere. De uitbaters dragen Wesley al lange tijd een warm hart toe en steunen hem financieel zodat hij af en toe de studio in kan duiken om nieuwe
nummers op te nemen. Wesley heeft ondertussen al aardig wat singles op zijn naam staan en heeft zelfs plannen om binnen afzienbare tijd een album uit te brengen. Om dit te realiseren heeft hij veel aan de goede tips die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties hem meegeeft.

De nieuwe single, die eigenlijk geheel onverwachts verschijnt, had Wesley in 2022 al opgenomen bij Anro Productions. In eerste instantie was de lancering in de lente van 2023 gepland, maar zonder dat ook maar iemand het wist was hij naar Ronald Visch gegaan om te vragen of deze als verrassing snel uitgebracht kon worden. De platenbaas uit Nijkerk vond dat een leuk idee en heeft per direct alles in werking gesteld om nog ruim voor de carnaval de single te releasen. Op die manier hoopt Wesley nog een graantje mee te pikken om geboekt te worden tijdens de carnaval. Hij heeft ondertussen al een aantal opties voor optredens in zijn agenda staan, maar er zijn nog plekjes over om de feestende menigte te verblijden met zijn leuke en gezellige liedjes waaronder zijn voorgaande succesnummer ‘Doe mij maar een Baco’.

Wesley krijgt de laatste tijd vaker de vraag gesteld of hij weer met zijn opa Wiggert de studio induikt. Dit gaat inderdaad gebeuren. De kans is groot dat ook die opname als track op het aanstaande album wordt geplaatst.

De CDsingle ‘Laat je zorgen nu maar thuis’ is vanaf 1 februari 2023 overal verkrijgbaar. De clip, die wordt opgenomen door Robert Vegt, is enkele dagen later te bewonderen op de bekende TVzenders en YouTube.

Wesley van Doesburg ‘Laat je zorgen nu maar thuis’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wesley-van-doesburg/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring