Artiest banner

Wesley van Doesburg


Biografie/Nieuws

Wesley van Doesburg is een vrolijke Amsterdamse jongen en geboren in onze hoofdstad Amsterdam!
Op jonge leeftijd is Wesley naar de groeiende stad Almere vertrokken.
Samen met zijn ouders  woont Wesley in Almere Buiten.
Al op jonge leeftijd vond hij het geweldig om te zingen en trad regelmatig op met zijn karaoke microfoon tijdens verjaardagen.
Als kleine knul zong hij de grootste hits van verschillende Nederlandstalige artiesten bijvoorbeeld Koos Alberts.
Het zingen van Nederlandstalige nummers is zijn lust en zijn leven.
Zijn droom is zijn liedjes in de Nederlandse hitparades te krijgen.

Wesley treed regelmatig op voor benefiet-concerten of andere Goede Doelen waaronder KIKA.
Net zoals zijn collega-zangers is het voor Wesley een plezier om te zingen voor diverse mensen van alle leeftijden.
Jong of oud het maakt niet uit want voor een FEESTJE is Wesley altijd in.
Lekker Amsterdams gebekt wordt het gegarandeerd feest1

Wesley repertoire is heel divers en natuurlijk ontbreekt zijn eigen  versie van “mijn Auto” daar niet bij.

Bruiloften, Verjaardags- of Bedrijfsfeesten…….het maakt voor Wesley niet uit want zijn muziek-genre past hij naadloos aan op het desbetreffende doel.
Kijk maar eens naar zijn foto’s, clips en overige links om een indicatie te krijgen van deze jonge Amsterdams/Almeerse zanger.

Laatste Nieuws

Wesley van Doesburg hoopt met ‘Kom vier het leven’ door te breken

De eerste single die Wesley van Doesburg uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw produkties heeft als titel ‘Kom vier het leven’ meegekregen. Mensen die Wesley al langer kennen weten dat het zingen van Nederlandstalige nummers zijn lust en zijn leven is. Hij hoopt dan ook dat ooit een liedje van hem in de hitparade belandt. Voor de 29 jarige zanger uit Almere Buiten breekt daarom een spannende tijd aan. Vanuit diverse hoeken heeft Wesley te horen gekregen dat ‘Kom vier het leven’ serieus kans maakt om zijn droom uit te laten komen.

Het vrolijke lied is geschreven en geproduceerd door ANRO Productions. Wesley en Roy zijn onlangs een samenwerking aangegaan en hebben ondertussen plannen gemaakt waar uiteindelijk een nieuw album uit voort kan vloeien. Wesley gaf aan dat hij graag een vervolg wilde hebben op z’n in 2014 gelanceerde single ‘Vanavond vieren we feest’. Dit swingende lied werd destijds geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp. Roy heeft in ieder geval z’n uiterste best gedaan om de wens van Wesley uit te werken…..en dat is meer dan gelukt.

Die mening deelt Ronald Visch van RHB ook. Hij werd benaderd door Roy Otters of hij er iets in zag om deze single op zijn label uit te brengen. Op het kantoor in Nijkerk werden tussen Wesley en RHB leuke afspraken gemaakt over de muzikale toekomst van Wesley. ‘Tot nu toe heeft Ronald alle gemaakte afspraken waargemaakt. Hij probeert mijn carrière een boost te geven. Daarnaast verzorgt hij voor mij de boekingen, aldus Wesley.

De CD single ‘Kom vier het leven’ is vanaf 16 september 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De beelden van de leuke clip zijn in Giethoorn geschoten door Robert Vegt (RTVMediaproductie).

 

Wesley van Doesburg ‘Kom vier het leven’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

———————————————————————————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring