Artiest banner

Wilfred


Biografie

De geboren Haarlemmer Wilfred Belles is ruim vijf en twintig jaar geleden begonnen door mee te doen aan een talentenjacht, Niemand minder dan de tekstschrijver van Gerard Joling (Kees Koek) zat in de jury en het was voor kees Koek al snel duidelijk dat Wilfred talent had met zingen, een man met een mooie stem !

Nieuws

Haarlemmer Wilfred brengt door Fred Coenders en Leo Nardell geschreven single uit !

Op vrijdag 20 november 2015 was de CD presentatie “Ga met me mee” van Wilfred Belles. Het nummer is geschreven door Fred Coenders en Leo Nardell, de opnames waren in de studio van Manfred Recordings te Etten-Leur en de plaat komt uit onder Rood-Hit-Blauw. Tal van artiesten hebben opgetreden o.a. Leo Nardell, Tino Martin, Ramon Beense, Ronald Engel, Manon Stokman, Robin Razz, en vele andere , waaronder twee mysteryguests. De CD is door een bekende Nederlandse zanger. De avond werd gepresenteerd door niemand minder dan Ivo Franklin. Locatie: Grandcafé Cinetone Duivendrechtsekade 85 – Amsterdam


Wie kent het niet? ‘Midnight Dynamos’

Wie kent het niet? ‘Midnight Dynamos’, een dikke hit uit de tachtiger jaren uitgevoerd door de Engelse formatie Matchbox. Kans is groot dat áls er niet meteen belletjes zijn gaan rinkelen bij het zien van deze titel, dat de gelijknamige single van Wilfred & John wél herinneringen tot leven brengt.

‘Midnight Dynamos’ is de eerste single van twee heren die al jaren onafhankelijk van elkaar als allround zangers te boek staan voor elk feest, bruiloft en partij.

Ofschoon de titel ‘Midnight Dynamos’ doet vermoeden dat Wilfred & John deze single in het Engels hebben opgenomen, is dit gewoon een Nederlandstalige bewerking ervan. Wat wel is gebleven is het geweldig pakkende en swingende karakter van het liedje. Piet van der Kooy kwam met het idee een duet op te nemen voor- en door ’t Café te Hoorn. Zo werden John en Wilfred aan elkaar gekoppeld voor ‘Midnight Dynamos’ dat geproduceerd is door Peter van Kesteren, beter bekend als zanger Peter La Haye. Stilzitten  of stilstaan is geen optie want met de Midnight Dynamos gooi je je heupen los!

Midnight Dynamos…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring