Artiest banner

Wilfried Wildschwein


Biografie/Nieuws

Wilfried Wildschwein strikt burgemeester van Haaksbergen voor rol in videoclip van ‘Schoenen in de hand

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden wat Wilfried Wildschwein z’n vorige single ‘De Polonaise Trein’ uitbracht. Ondanks dat de feestplaat bij uitstek goed werd ontvangen kreeg de zanger uit Haaksbergen commentaar dat er te weinig tekst inzat. Dat kan in ieder geval over de opvolger ‘Schoenen in de hand’ niet gezegd worden. Volgens Wilfried zit er, uiteraard met een knipoog, een diepgaand goede verhaallijn in die hij samen met z’n vrouw heeft geschreven. De opnames vonden plaats bij Ekkelboom Music. In het verleden heeft hij vaker met producer Gert Ekkelboom gewerkt. Omdat de studio in zijn eigen woonplaats gelegen is kreeg Ekkelboom de opdracht om een nieuwe band te maken van deze oorspronkelijke Duitse plaat die bij Rood-Hit-Blauw verschijnt.

Wilfried kwam het nummer ‘Schuhe in der Hand’ van Biervampir tegen op Spotify toen hij bezig was om een playlist te maken met Après-ski liedjes. De melodielijn sprak hem aan, maar i.p.v. de discobeat wilde hij er toch een andere draai aangeven. Wat hem opviel was het lage aantal streams. Volgens Wilfried zou dat kunnen betekenen dat de single die in 2021 gelanceerd werd, nog niet doorgedrongen is bij het grote publiek.

Wilfried: ‘Het lied is heel aanstekelijk en blijft hangen. Het zou zo maar een potentiële hit met carnaval kunnen worden. Daarnaast verwacht ik op Tik Tok talloze grappige filmpjes waarin schoenen in de lucht gegooid worden. De videoclip is ook echt hilarisch. Omdat de burgemeester van Haaksbergen, Rob Welten, nogal gecharmeerd is van carnaval heb ik hem een bericht gestuurd met de vraag of hij een figurantenrol in de clip wilde vervullen waarin hij gekleed zou zijn in een mooi pak. Hij reageerde erg positief en is in het begin van de clip te bewonderen’.

De CD single ‘Schoenen in de hand’ is vanaf 21 december 2022 verkrijgbaar.

De videoclip, opgenomen door TCA zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Wilfried Wildschwein ‘Schoenen in de hand’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: httpwww.roodhitblauw.nl/artiesten/wilfried-wildschwein/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Wilfried Wildschwein en Rood-Hit-Blauw tellen af naar nieuwe Feest- & Carnavalssingle “Polonaisetrein!”

Wilfried Wildschwein & Rood-Hit-Blauw zijn klaar voor aankomende feesten en het Carnaval: De Nieuw single “Polonaisetrein” staat gepland voor release!

Wilfried:

Ontzettend gaaf, dat is het eerste wat in mij opkomt als we het over mijn aanstaande nieuwe single hebben. Nog even aftellen tot 10 november dan zal de landelijke release van Polonaisetrein gestalte krijgen. We hebben een hele leuke clip kunnen opnemen mmv de stoomtrein van de MBS die rijdt tussen Haaksbergen en Boekelo. Er waren zo’n 70 figuranten die hebben meegewerkt om deze clip op te nemen.

Ronald RHB:

Voor de Fans/luisteraar hebben we alvast een mooie link om de single direct na release als 1e en GRATIS te ontvangen, 

Klik NU op onderstaande pre-savelink en daarna op het portal waar je altijd luistert, De Polonaisetrein zal dan direct nadat het uitkomt automatisch (en gratis) in jouw playlist verschijnen. 

Link:

https://found.ee/wilfriedwildschwein_polonaisetrein

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wilfried-wildschwein/

Op 10 November verschijnt de nieuwe single “Polonaisetrein” en volgt meer nieuws.

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring