Artiest banner

Wilfried Wildschwein


Biografie/Nieuws

Wilfried Wildschwein komt op stoom met ‘De Polonaisetrein

Wilfried Wildschwein, is bekend oa. van het Ezellied welke in 2018 gelanceerd werd. Een tijdje geleden kwam Wilfied in gesprek met een DJ die hem zo ver kreeg om van dit nummer een 2.0 versie op te nemen in de Apresski stijl. Dat heeft hij dan ook gedaan. Dezelfde producer die dat heeft gemaakt stuurde hem later een berichtje dat hij al heel lang een nummer in z’n hoofd had zitten dat perfect bij Wilfried zou passen. Het ging om het aanstekelijke lied ‘Otto’s Berendans’. Hij kwam met het idee om het onderwerp aan te passen naar een trein. Zodoende is de titel ‘De polonaisetrein’ ontstaan. Dit sfeerverhogende feest-carnavavalslied wordt uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label.

Wilfried is een artiest die graag tussen het publiek z’n kunsten vertoond. Met name covers van Duitse en Oostenrijkse feestknallers vertolkt hij het liefst. De zanger uit Haaksbergen is opgegroeid met deze muziek. ‘Mijn vader presenteerde vroeger bij de lokale omroep een Tiroler programma. Het is dus niet zo heel gek dat ik ook met het Duits-Oostenrijks ‘Oktoberfest virus’ besmet ben. Ik vind het heerlijk om al zingend de polonaise te lopen. De tekst van ‘De polonaisetrein’ heb ik samen met mijn vrouw aan de keukentafel geschreven. Dat ging ons gemakkelijk af omdat het nummer hoofdzakelijk instrumentaal is. Omdat het lied over een trein gaat besloten we na een brainstormsessie met mijn platenlabel om de plaatselijke Stichting Museum Buurtspoorweg te vragen of het mogelijk was om daar een prachtige stoomtrein te gebruiken voor de clipopname. Samen met 70 figuranten hebben we een stukje gereden tussen Haaksbergen en Boekelo. Het resultaat van de opname is echt verbluffend’, glundert Wilfried.

De CD single ‘Polonaisetrein’ is vanaf  nu verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door TCA zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Wifried Wildschwein ‘De Polonaisetrein‘….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen & Informatie:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wilfried-wildschwein/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Wilfried Wildschwein en Rood-Hit-Blauw tellen af naar nieuwe Feest- & Carnavalssingle “Polonaisetrein!”

Wilfried Wildschwein & Rood-Hit-Blauw zijn klaar voor aankomende feesten en het Carnaval: De Nieuw single “Polonaisetrein” staat gepland voor release!

Wilfried:

Ontzettend gaaf, dat is het eerste wat in mij opkomt als we het over mijn aanstaande nieuwe single hebben. Nog even aftellen tot 10 november dan zal de landelijke release van Polonaisetrein gestalte krijgen. We hebben een hele leuke clip kunnen opnemen mmv de stoomtrein van de MBS die rijdt tussen Haaksbergen en Boekelo. Er waren zo’n 70 figuranten die hebben meegewerkt om deze clip op te nemen.

Ronald RHB:

Voor de Fans/luisteraar hebben we alvast een mooie link om de single direct na release als 1e en GRATIS te ontvangen, 

Klik NU op onderstaande pre-savelink en daarna op het portal waar je altijd luistert, De Polonaisetrein zal dan direct nadat het uitkomt automatisch (en gratis) in jouw playlist verschijnen. 

Link:

https://found.ee/wilfriedwildschwein_polonaisetrein

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wilfried-wildschwein/

Op 10 November verschijnt de nieuwe single “Polonaisetrein” en volgt meer nieuws.

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring