Artiest banner

Wilfried Wildschwein


Biografie/Nieuws

Wilfried Wildschwein gaat het komende najaar met ‘Rosemarie’ op stap

Voor Wilfried Wildschwein komen er weer drukke tijden aan. Elk jaar probeert hij in het najaar en rond de carnavalsperiode van zich te laten horen. In ieder geval staan bij Wilfried de komende tijd diverse Oktoberfesten en een redelijk aantal Après-ski party’s vet gedrukt in zijn agenda. Omdat hij telkens op zoek is naar liedjes die in zijn repertoire passen luistert hij veel naar feestmuziek. Op die manier kwam hij achter het bestaan van de feestkraker ‘Rosemarie’, die hij overigens al een behoorlijke tijd in zijn eigen variant tijdens de optredens ten gehore brengt. Wilfried nam contact op met producer Gert Ekkelboom of hij hiervan een nieuwe orkestband wilde maken. Ekkelboom was ook verantwoordelijk voor de productie van z’n vorige single ‘Schoenen in de hand’ en daar was Wildschwein zeer tevreden over.

Wilfried: ‘Die uitdaging nam deze muzikale duizendpoot uit Haaksbergen maar al te graag aan. Met de toevoeging van een aantal specifieke instrumenten heeft het nummer nét iets meer lading gekregen dan de originele versie. Vooral de bekende klanken uit Tirol maken dit lied compleet. Ik weet zeker dat het publiek, dat afkomt op dit soort feestjes, geniet van deze sound. Je kunt er lekker op hossen en dat is nou net wat men van mij verwacht. De weekenden in mijn agenda zijn grotendeels al ingevuld, maar er zitten ook nog een paar gaatjes in, dus als er verenigingen, bedrijven of particulieren zijn die mij eventueel willen boeken, mogen ze altijd contact opnemen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Hij brengt niet alleen ‘Rosemarie’ uit op zijn label, maar verzorgt ook mijn boekingen. Natuurlijk kan men ook rechtstreeks contact opnemen via mijn website www.wilfriedwildschwein.com.’

Op de socials is Wilfried ook zeer actief. Naast Facebook en Instagram deelt hij op Tik Tok ook regelmatig grappige filmpjes. Zijn volgers konden ruim een week voordat ‘Rosalie’ verscheen hier al een preview bewonderen. Bijzonder hieraan is dat Wilfried het camerateam, net zoals de vorige keer, vroeg om naar Twente te komen omdat hij een paar perfecte locaties had gevonden waar de beelden geschoten konden worden. Naast de bekende Kleiboerderij en beeldentuin uit Haaksbergen is er gefilmd bij een bekend Pannenkoekenhuis in Buurse.

De CD-single ‘Rosemarie’ is vanaf 20 September 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door TCA zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Wilfried Wildschwein ‘Rosemarie’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

————————-

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

Laatste Nieuws

Wilfried Wildschwein en Rood-Hit-Blauw tellen af naar nieuwe Feest- & Carnavalssingle “Polonaisetrein!”

Wilfried Wildschwein & Rood-Hit-Blauw zijn klaar voor aankomende feesten en het Carnaval: De Nieuw single “Polonaisetrein” staat gepland voor release!

Wilfried:

Ontzettend gaaf, dat is het eerste wat in mij opkomt als we het over mijn aanstaande nieuwe single hebben. Nog even aftellen tot 10 november dan zal de landelijke release van Polonaisetrein gestalte krijgen. We hebben een hele leuke clip kunnen opnemen mmv de stoomtrein van de MBS die rijdt tussen Haaksbergen en Boekelo. Er waren zo’n 70 figuranten die hebben meegewerkt om deze clip op te nemen.

Ronald RHB:

Voor de Fans/luisteraar hebben we alvast een mooie link om de single direct na release als 1e en GRATIS te ontvangen, 

Klik NU op onderstaande pre-savelink en daarna op het portal waar je altijd luistert, De Polonaisetrein zal dan direct nadat het uitkomt automatisch (en gratis) in jouw playlist verschijnen. 

Link:

https://found.ee/wilfriedwildschwein_polonaisetrein

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wilfried-wildschwein/

Op 10 November verschijnt de nieuwe single “Polonaisetrein” en volgt meer nieuws.

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring